Adınız & Soyadınız: Yusuf MESCİOĞLU
Yaşınız: 17
Eğitim Durumunuz: Lise 3
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Denetleme Ekibi
Üyelik Tarihiniz: 19.07.2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Bölüm Şefi 1-2-3, Arge 1, Müfettiş Yrd.
MyBB Bilgi Seviyeniz: 4-5 yıllık MyBB kullanıcısıyım, kodları saymazsak paneli avcumun içi gibi bilirim :)
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Öğrenme aşamasındayım *html,css*
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:Pano, panel tarzı kodlamalarım var, program olarak şu an d10 mobil uygulaması üzerinde çalışıyorum, rss ile konuları güncel olarak çekecek.
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Foruma katkım olsun istiyorum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Forumda ki canlılığı artırmak için dükkana yeni eşyalar getirirdim, riskli olsa da forumu destek forumu değil de genel forum yapabilirdim son olarak da css rankların yerine resimli rankları getirirdim :) :)
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Çabuk sinirlenmem.
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Aç kalmadan önce ne yediğine ve bünyesine bağlı.
*Uygun kategori bulamayınca en yakın buraya açtım :)
Yaşınız: 17
Eğitim Durumunuz: Lise 3
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Denetleme Ekibi
Üyelik Tarihiniz: 19.07.2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Bölüm Şefi 1-2-3, Arge 1, Müfettiş Yrd.
MyBB Bilgi Seviyeniz: 4-5 yıllık MyBB kullanıcısıyım, kodları saymazsak paneli avcumun içi gibi bilirim :)
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Öğrenme aşamasındayım *html,css*
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:Pano, panel tarzı kodlamalarım var, program olarak şu an d10 mobil uygulaması üzerinde çalışıyorum, rss ile konuları güncel olarak çekecek.
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Foruma katkım olsun istiyorum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Forumda ki canlılığı artırmak için dükkana yeni eşyalar getirirdim, riskli olsa da forumu destek forumu değil de genel forum yapabilirdim son olarak da css rankların yerine resimli rankları getirirdim :) :)
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Çabuk sinirlenmem.
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Aç kalmadan önce ne yediğine ve bünyesine bağlı.
*Uygun kategori bulamayınca en yakın buraya açtım :)