https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerlik Başvurusu
Ben Öyle Bişeymi Dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-06-2012 Saat: 11:39)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Öyle Bişeymi Dedim.

Demedin. Sorunda bu!
Alıntı belirtme felan hiç biri yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://www.crossfireturkiye.net/forum/konu-Cross-Fire-Uye-Olma-Uyelik-Alma-Register-Resimli-Anlatim

Sen şerefsiz misin? Terbiyesiz ahlaksız pislik herif.

S* ol forumdan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-06-2012 Saat: 23:15)xFeuer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://www.crossfireturkiye.net/forum/konu-Cross-Fire-Uye-Olma-Uyelik-Alma-Register-Resimli-Anlatim

Sen şerefsiz misin? Terbiyesiz ahlaksız pislik herif.

**** forumdan.

Küfür kullanmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Youg Ona Uyarı Vermessen Seni Şikayet Edicegim.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2012 Saat: 11:42)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Youg Ona Uyarı Vermessen Seni Şikayet Edicegim.!
Uyarı vereceğim Tamam Ama Bu Kadarda Olmaz Ceviz Yazık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1- Uyarıyı ben vermesini istedim Young 'dan çalışmalarda alıntıları belirtmemişsiniz. Bende bir süreliğine uyarı vermesini istedim. Mesaj gönderemiyordum ve uyarıda veremiyordum aynı şekilde o nedenle..

2- Saygı sınırlarını aşmayın. Young ve benim yetkim Grafik İstek bölümünde geçer. Başka bir yerde geçmez. Bu tür şeyler şeflerin görevidir.

Saygı sınırlarını aşmayın. Bir sorun varsa öm 'dan vb. görüşün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2012 Saat: 11:56)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-06-2012 Saat: 11:42)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Youg Ona Uyarı Vermessen Seni Şikayet Edicegim.!

Bana mı uyarı vereceksin?

Ceviz ben yaptım desin her şeyine sonra yapmadığı çıksın hiç açıklama bile yapmasın, direk beni şikayet etsin haksız yere. Ve aynı hatayı üst üste yapsın. Sonra da ben uyarı veririm; gelir bana saygısızlıklar, hakaretler, bağırmalar vb. davranışlar sergiler. Uyarı isteğini benden Çağla istedi evet ama suçu yok onun da çünkü o da haklı. Emek hırsızlığı yapıp sonra da kabul etmemek, saygısızlık yapmak, yetkililere bağırmak vb. davranışlar sergilemek en üyeliğe yakışmayan hareketlerdir. Eğer bir saygısızlık yaparsan ben seni direkt admin'e şikayet edeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Buyur Admine Et.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2012 Saat: 12:47)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Buyur Admine Et.!
Ceviz Sınırları Aşıyorsun.

(09-06-2012 Saat: 00:02)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-06-2012 Saat: 11:56)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bana mı uyarı vereceksin?

Ceviz ben yaptım desin her şeyine sonra yapmadığı çıksın hiç açıklama bile yapmasın, direk beni şikayet etsin haksız yere. Ve aynı hatayı üst üste yapsın. Sonra da ben uyarı veririm; gelir bana saygısızlıklar, hakaretler, bağırmalar vb. davranışlar sergiler. Uyarı isteğini benden Çağla istedi evet ama suçu yok onun da çünkü o da haklı. Emek hırsızlığı yapıp sonra da kabul etmemek, saygısızlık yapmak, yetkililere bağırmak vb. davranışlar sergilemek en üyeliğe yakışmayan hareketlerdir. Eğer bir saygısızlık yaparsan ben seni direkt admin'e şikayet edeceğim.
Sana Uyarı vermiyeceğim ve vermedim xFeuer e ver Demiş Sana Adam Ben verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping