Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerlik Başvurusu
Ad & Soyad : Yıldıray Yeşilçay
Okul:Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Kullanmıyorum
html bilgisi:(%1) Yok
css bilgisi:(%1) Yok
php programlama bilgisi:(%1) Yok
diğer bilgileriniz: Photoshop (cs3,cs4,cs5)
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : filmsehri.10tl.net , wolfteamfrm.com, enkiforum.com
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :filmsehri.10tl.net,remixmziq.10tl.net

Yaptıgım Çalışmalar :
Ceviz Rank Seti V,2
Ceviz Rank Seti V1
6. tane yaptıgım styles
7frpz.png
i5751837_banner-png
7hvkq.gif
DEVAMI GELİCEK...........
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi benim dikatimi birşey çekti 1-2 rütbe setlerin çok başarılı ancak styleslerin çok amatörce bunları birbiriyle bağdaştıramadım umarım mantıklı bir açıklaması vardır.?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Stylesler arkadaş verdi bana :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca Rütbelerin Arkaplanları Biraz Tanıdık Geldi Başka Forumlarda Gördüm Gibi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten Başka Forumlar İçin Yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D Türkeçeleştirmiş zaten psd varki

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11202

bunuda sen yapmadın zaten

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11176

Alıntı yapıp yada psd ile editleyip buraya gelenler grafiker olmaya çalışıyor

(04-06-2012 Saat: 13:00)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : filmsehri.10tl.net , wolfteamfrm.com, enkiforum.com

Yahu kardeşim Git sor Thanatoos'a Deathnotel sen değilsinki
ve ceviz diye biri yetki almadı diyor :)
foyan ortaya çıktı :)
birde ranklar çok güzel ama stylesler amatörce mantıklı bir açıklama beklyiroum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkcası Şu Efekt Yaptığın Resim Çok Güzel Rank Seti v2 de Güzelde Yardım Etmiyorsun, Sonra Fazla Tasarımın Yok Birazdaha İyi Tanıyalım Seni.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Söylediklerinizi dikkate alıcagım. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-06-2012 Saat: 17:01)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Söylediklerinizi dikkate alıcagım. :)
Bende Bir Aralar Grafiker Olmak İstiyordum Ama Kötüydüm Şef Olduktan Sonra Kendimi Geliştirdim Yarı Grafikerlik Yapıyorum Üyelere Yardım Ediyorum Logo, Avatar, Bannerde Felan :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başvurum Nezaman Degerlendirilir Acaba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 22:31)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvurum Nezaman Degerlendirilir Acaba.

Yardımlarını sık göremiyorum ve bazıları gerçekten seninmiş gibi durmuyor. Hatta bazılarının senin olmadığını biliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
E Bi Zahmet Bırakında Admin Degerlendirsin. Bence Sizin Degerlendirmenizizn Bir Faydası Yokmuş Gibi Görünüyorum .
Acaba Atamaları Sizmi Yapıyosunuz ? ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 22:56)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: E Bi Zahmet Bırakında Admin Degerlendirsin. Bence Sizin Degerlendirmenizizn Bir Faydası Yokmuş Gibi Görünüyorum .
Acaba Atamaları Sizmi Yapıyosunuz ? ;)

Öncelikle sizi yaptığınız yardımlarla admin'e yönlerdiren üyelerdir bunu sakın unutmayın.

Örnek: Biri istekte bulunmazsa siz nasıl yardım edeceksiniz? Daha doğrusu edemeyeceksiniz. Üyelerin istekleri ve yorumları sayesinde admin'e yöneliyorsunuz. Bunu da admin anlayınca size adaylık veriyor.

Ve burası bir destek forumu herkesin düşüncesi alınmalıdır. Aynı zamanda bu şekilde yaptığınız saygısızlıklar sizi aşağıya doğru çekmeye devam eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaaaaaaa Yeterrrr. Bıktım. Herkezin Eleştirilerinden Bıktım....
Destek'miş.. Varya Adamın Destek Olacagına Adam Gidiyo Köstek Oluyo Ya Benim Degilse Üzerinde Niye Ceviz Yassın Yaaaa Bıktım Yaaaaaaa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 23:03)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaaaaaaa Yeterrrr. Bıktım. Herkezin Eleştirilerinden Bıktım....
Destek'miş.. Varya Adamın Destek Olacagına Adam Gidiyo Köstek Oluyo Ya Benim Degilse Üzerinde Niye Ceviz Yassın Yaaaa Bıktım Yaaaaaaa.

Saygısızlığın lüzumu yok, olgun olmaya çalışın. Sanal alemde aynı isimleri kullanan birçok insan var bunu da unutmayın. Mesela benim kullanıcı adım Young, grafiker forumlarında bir sürü Young isimli kullanıcılar görüyorum. Onların yaptığı tasarımları kullanıcı adlarımız aynı diye onun tasarımı aynı zamanda benim mi olmalı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman Herkez ALINTI YAPIYOR. Neden Bitek Ben Yapıyorum Ozaman Sırf Böyle Calmıssın Demesinler Diye Adımı Saçma Sapan Kattım ya yemin ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-06-2012 Saat: 23:28)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ozaman Herkez ALINTI YAPIYOR. Neden Bitek Ben Yapıyorum Ozaman Sırf Böyle Calmıssın Demesinler Diye Adımı Saçma Sapan Kattım ya yemin ederim.

Sanal alemde en önemli özelliklerden birisi dürüstlüktür. Ben onu demek istemedim. Ama bazı tasarımlarını başka forumlarda görüyorum. Bunlardan diğer üyelerinde haberi var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak Kardeş Ben Alsamda 1 2 Degisiklik Yapıyorum Aldıgım Gibi Katmıyorum Yane. anla Bunu :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-06-2012 Saat: 00:24)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Kardeş Ben Alsamda 1 2 Degisiklik Yapıyorum Aldıgım Gibi Katmıyorum Yane. anla Bunu :(

Fikirler tasarımcıdan çıkan bir şeydir. Kendi fikrinizi mi üretemiyorsunuz? Hayal gücü buna yeter. Bu arada Türkçe olmadan Türkiye gider hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-06-2012 Saat: 00:24)Ceviz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Kardeş Ben Alsamda 1 2 Degisiklik Yapıyorum Aldıgım Gibi Katmıyorum Yane. anla Bunu :(

bak kardeşim benim yaptığım resmi alıp editliyorsun + istatistikleri Toplam yorum sayısı: 1,058,494
Toplam konu sayısı: 129,365
Toplam kayıtlı üye sayısı: 126,282 olan forumdaki en iyi grafikerin çalışmalarını ben yaptım diyorsun.

İnanalımmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping