Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.8 tema
Merhabalar, daha önce birkaç forum sitesi kurmuştum o zamanlar Daeva adlı temayı kullanıyordum ve gayette memnundum. Şimdi yeniden bir forum sitesi açmak istiyorum, aynı temayı yüklediğimde bir sürü sorunla karşılaşıyorum. Yüklerken versiyon uyumluluğunu yoksay dememe rağmen tema sorunlu kalıyor. 1.8 ve üstüne uyumlu, Daeva temasına benzer önerebileceğiniz bir tema var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de başka bir tema yükleyip forum genişliğini, arka planını falan değiştiremiyorum bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmages dosyaları bozulmuş temanın.
Tema Aion Online teması mı?
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, aion daeva teması. tık. 
Nasıl düzeltebiliriz peki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzeltemezsin.
birde tema çok eski.
onun yerine http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=91109 bu temaya bakabilirsin. Ayrıca birçok tema d10 da mevcut bakabilirsin.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dur bakalım, büyük ihtimal ile 1.8 ile uyumsuz. 10tl.net çevirmeyi deneyeceğim.

Tema 1.8 ile uyumsuz olduğundan resimleri kırık gösteriyormuş. Vaktim olduğu zaman ileride çeviririm.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendi hesabıma giremediğimden bu hesaptan yazıyorum. Öncellikle teşekkür ederim ilginiz için.

Tema haricinde bir sorunum var. Temayı kesinlikle değiştiremiyorum. Boyut veremiyorum, arka plan atamıyorum vb. gibi sorunlar var nedenini anlayabilmiş değilim. Yardımcı olabilir misiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O tema eski bir altı temalarında olacak benim ftp adresimde olabilir hatırlamıyorum.Ama çok güncellenmesi gereken yer ver.uyarlasan bile çok hata verecektir bende söylemesi uğraşman gerekir.Tek tek şablonlarda tüm değişimleri düzeltmen gerek.O da zor olur çok fazla şablon var.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, haklısınız. Ama her tema için bu geçerli sürümle uyumlu olan temalarda da boyut değiştirme, arka plan değiştirme vb. şeyleri yapamıyorum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 01:01)terece Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, haklısınız. Ama her tema için bu geçerli sürümle uyumlu olan temalarda da boyut değiştirme, arka plan değiştirme vb. şeyleri yapamıyorum :(

o ama her temada sorun olur bu senin css ve html bilgilerinle alakalı sen bir tema seç buradaki soru cevap bölümüne sitenin adresiyle birlikte sorunu güzelce anlat gerekirse resim koy yardımcı oluruz biz sana zor değil yaparsın.İstediğin şeyler öyle çok büyük bilgiler gerekmiyor uzman olmana gerek yok ;)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping