Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kanal Diş tedavisi acıtır mı ?
Dişim de çürük var , pek dişlerime bakmıyorum bir hafta ağrı tuttu , Özele gittim Kanal Tedavisi , 380 TL Dediler ve dolgu dahilmiş .

Randevu alıp devlet hastanesine gittim kanal tedavisi yapacaklar , sizce acıtır mı ?
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Acimaz, uyuturlar bir şey anlamazsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır hiçbir şekilde bir sorun olmuyor hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende bir çok kez oldum acımıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
uyuştururlar his etmessin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 16:39)TolgaTSN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: uyuştururlar his etmessin.

@TolgaTSN   ben bi dişciye gittin dostum kızlar ilkde 1 kere vurdular biraz bekletip aldılar normal ama diş cekilcekdi köpek dişi sanırım soldaki en solda cekmeye calıştılar işde acıttı hala acıyı hissettim bildigin sonra yine vurdular yine bekletip yine aldılar yine acıdı 3 de yine vurdular bu sefer zorla cektiler acıyı full hissettim yani eve gidesiye kadar öldüm bildigin :) neden olabilir biliyormusun ya bidahada dişciye gidesim gelmedi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlaç yazdı , 25 TL Cebimi yaktı .
24 Nisan da o anı yaşayacağım :) kanal tedaviyi yapacak .

Yorumlarınız biraz rahatlattı :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kanal tedavisi, ben de ilk başta senin gibi korkuyordum. Ama bir iğne ile uyuşturuldu sonra acı falan kalmadı :)

Geçmiş olsun..
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 18:36)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlaç yazdı , 25 TL Cebimi yaktı .
24 Nisan da o anı yaşayacağım :) kanal tedaviyi yapacak .

Yorumlarınız biraz rahatlattı :D

benim dedigim cidden rahatlattımı :) ben bidaha dişciye gidesim kalmadı her doktor farklıdır kızlar yanlıs yeremı vurdu ondan mı oldu bilemedim :D neyse Allah Şifa Versin Kardeşim Diş Agrısıda Kötüdür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 18:35)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2017 Saat: 16:39)TolgaTSN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: uyuştururlar his etmessin.

@TolgaTSN   ben bi dişciye gittin dostum kızlar ilkde 1 kere vurdular biraz bekletip aldılar normal ama diş cekilcekdi köpek dişi sanırım soldaki en solda cekmeye calıştılar işde acıttı hala acıyı hissettim bildigin sonra yine vurdular yine bekletip yine aldılar yine acıdı 3 de yine vurdular bu sefer zorla cektiler acıyı full hissettim yani eve gidesiye kadar öldüm bildigin :) neden olabilir biliyormusun ya bidahada dişciye gidesim gelmedi

köpek dişi benimde çektiler naparlarsa yapsın diş çekmesi cok kötü acıtıyor... :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-04-2017 Saat: 19:07)TolgaTSN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-04-2017 Saat: 18:35)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

köpek dişi benimde çektiler naparlarsa yapsın diş çekmesi cok kötü acıtıyor... :D
aynen öyle hocamda diger dişler hic acıtmadı sadece köpek dişi :D alttan vursalar dıse deycek ondan olabilir galiba demi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping