Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çalışıp düşük almak ?
Ne olduysa artık .... Şuan berbat notlarım var :(

Konuyu iyi dinliyorum sınava girince hiç bir şey yapamıyorum bilmiyorum ne oluyor sorular basit fakat bana bir anda zor gibi geliyor sizce neden ? tavsiyesi olan var mı ? Yarın sınav varda matematik :(
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beyninde yarattığın algıyı kırman gerekli. Beyninde "matematik dersi çok zor" diye bir algı yaratmışsın ki bu yüzden matematik derslerini dinliyorsun fakat sıkılarak, dinlemek için dinliyorsun. Matematik dersini dinlemek için değil de öğrenmek için dinlemeyi denersen belki bu algıyı kırabilirsin...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler atakaj umarım kırabilirim :)

Helper pek anlamadım :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2017 Saat: 19:42)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler atakaj umarım kırabilirim :)

Helper pek anlamadım :)

Alıntı:Öğrenilmiş Çaresizlik, organizmanın göstermiş olduğu tepkilerin sonuca ulaşmaması durumunda, sonucu değiştiremeyeceğine karşı oluşan inançtır.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende çalışınca düşük alan çalışınca 5 alan biriyim :)

Matematik dersi en kolay ders abartmayalım tüm ülke matematikten bıkmış durumda aslında en sevdiğim en kolay ve en yararlı ders.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bildiğin dualarıda okumayı ihmal etme ve sınav duasınıda mutlaka ezberle bence;
Sınav Duası
“Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'il-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'is-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa indeke a'led-derecâat ve tübelligunâa bihâa aksa'l gaayâati min cemî'il-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. Inneke alâa külli sey'in kadiyr." AMİN.

Sınav Duasının Anlamı
Allâh'ım, Efendimiz Muhammed'e ve ehl-i beytine bizi bütün korku ve âfetlerden kurtaracağın,
Bütün ihtiyaçlarımızı gidereceğin,
Bütün günahlarımızdan temizleyeceğin,
Nezdindeki derecelerin en yücesine yükselteceğin,
Hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların nihâyetine ulaştıracağın şekilde râhmet eyle.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping