Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LoL Oynayan Var mı?
Edit // El Patrón .
-Sözlü uyarı-
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O Siteler Yalan İnanmayınız.
+Rapor Edildi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben mi rapor edildim?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
oynamıyorum ve o sitelere inanmayınız ip adresinizi alıyor -hesabınızıda kaptırabılırsınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çalmak için vermiş siteyi.Dolandırıcılıktan bildirin lütfen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bildirin bildirin. Ne de olsa ban yedikten sonra birdaha destek forumunu aklımdan geçirmem. O kadar takıldım günümün çoğunu burada geçirdim, birçok kişiyle tanıştım. Birini kenara atıp bırakmak kolaysa banlayın gitsin.
İşin aslını öğrenmeden ön yargı ile yaklaşmayı hiç yakıştıramadım size...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2017 Saat: 22:14)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bildirin bildirin. Ne de olsa ban yedikten sonra birdaha destek forumunu aklımdan geçirmem. O kadar takıldım günümün çoğunu burada geçirdim, birçok kişiyle tanıştım. Birini kenara atıp bırakmak kolaysa banlayın gitsin.
İşin aslını öğrenmeden ön yargı ile yaklaşmayı hiç yakıştıramadım size...

Rapor Edilince Banlancan Diye Bir Şey Yok ki ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yalan kardeşim konuyu editle en iyisi kilit atır sitelerden vüris kapabiliyor.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
@LordOfBan Yalan olan ne? Benim dediklerim mi? Anlamadım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2017 Saat: 22:51)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @LordOfBan Yalan olan ne? Benim dediklerim mi? Anlamadım.

sizde sitenin yalancısı olmuşunuz oluyor site vermiyor yani öyle olsa bilirdim zaten ben ref kastırıp sitelerine adam çekiyorlar fake yani
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ben oyunda biriyle tanıştım bayağı muhabbet ettik bana bu linki paylaşmamı istedi her yerde sen 800 RP veriyor de dedi sana ayrıcalıklı olarak 1500 RP verecegim dedi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben de ögrendim bu sitenin ne olduğunu beni mi kandırıyorsun diye yazdım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-02-2017 Saat: 23:09)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben oyunda biriyle tanıştım bayağı muhabbet ettik bana bu linki paylaşmamı istedi her yerde sen 800 RP veriyor de dedi sana ayrıcalıklı olarak 1500 RP verecegim dedi.
Böyle sitelerin güvenlik önlemleri dahi yoktur bot atsanız dahi ziyaretçileri kabul eder kısımları geçtikten sonra survey gelir ve normal bir şekilde reklamı atlatamazsınız.
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu editleyinde diğer kişiler tuzağa düşmesin.
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping