Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Sosyal Ağ Trmesaj! Hem Para Hem Mesaj
sngine_fbd783db6c47ac5ce6c46862955f0659.png

sngine_426108be4390f73c78ce3d7202457178.jpg

Öncelikle bu bir reklam konusu değildir. Bilmenizi isterim.
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına :) Trmesaj nedir? Trmesaj hem reklam yapıp para kazanmanızı sağlayan hemde arkadaşlarınızla özgürce iletişim kurabileceğiniz büyük çaplı bir sosyal paylaşım sitesidir. Trmesaj'ın yeni projelerinden Trlink 9 kasımda faaliyete girecek ve 1000 tıklanmaya 15 TL gibi cüzzi bir miktar verecektir. Ayrıca Trmesaj kendi kurduğu link kısaltma sitesinin aynı zamanda "otomatik bot"unu verecektir. Herneyse konumuz bu değil konumuz Trmesaj. Burada sayfa ve grup açabilir,oyun oynayabilir,dilediğiniz gibi fotoğraf paylaşabilir,albüm oluşturabilir ve daha birçok çeşitli etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bizden size tavsiye kendinizi fazla kaptırmayın ;) 3 genç girişimci tarafından yönetilen Trmesaj her geçen gün bünyesine yeni üyeler almakta gücüne güç katmaktadır. Hala ne duruyorsun ? Hiç mi merak etmedin ? 
İyide kardeşim link nerde? Link burada kardeşim
Kod:
http://trmesaj.com

İyi günler dilerim destek.10tl ailesi (sosyal medyalar ban sebebi değildir).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay vay hayırlı olsun kardeş inşallah yönetim ekibiniz iyidir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2016 Saat: 23:58)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vay vay hayırlı olsun kardeş inşallah yönetim ekibiniz iyidir :)

:) oooo özlettiniz kendinizi ertan bey
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
REKLAM 10TL DIŞI REKLAM YASAK
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2016 Saat: 14:54)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: REKLAM 10TL DIŞI REKLAM YASAK

Arkadaş n*w galiba biri buna sosyal medyaların yasak olmadığını anlatsın ya. Biz bilmiyorduk reklamın yasak olduğunu sağol aydınlattın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2016 Saat: 19:00)trmesaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2016 Saat: 14:54)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: REKLAM 10TL DIŞI REKLAM YASAK

Arkadaş n*w galiba biri buna sosyal medyaların yasak olmadığını anlatsın ya. Biz bilmiyorduk reklamın yasak olduğunu sağol aydınlattın.

kendinin yeni olduğunu unutmuşsun ve ertank nın fake hesabısın galiba

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2016 Saat: 19:00)trmesaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sosyal medya paylaşmanın yasak olmaması sonradan gelmiş birşey sanırım çünkü eskiden yasaktı buda "n*w" olmadığını gösteriyor herhalde? 

Sosyal medya derken Fb, Tw, Ig gibi ileri s.paylaşım siteleri olduğunu düşünüyorum seninkisi apaçık reklama giriyor. Yanlışım varsa bilgilendirin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arkadşın ertank olduğunu düşünüyorum ...

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşın multi olduğu doğru. Zaten banlı bir kullanıcının multisi. Ve banlanan kullanıcı da yine benzer sebeplerden banlanmış. Neden nasıl banlandığını forum içine anlatmam doğru olmaz. @trmesaj Ben cezanı multi hesap açtığın için vereceğim, konuyu kilitlemiyorum eğer gerekli bir açıklaman varsa cevap yazmanı bekliyorum; ona göre üstlerime danışıp ne karar verileceğini onlara sorarım.

Edit: Aslında direk bildiğimi uygular ceza verirdim ancak ortada biraz karışık bir durum var o yüzden açıklamanı bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkçası bu siteye mail adresimi bile girmem ben :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
reklam değil arkadaşlar tartışma çıkartmayın
trmesaj sistemi facebook benzeri bi sosyal paylaşım sitesidir bende kullanmaktayım.
trlink.in olayına gelirsek size kazanç sağlayabileceğiniz bir sistem sunmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.cisi reklam degil bu cahiller trlinkin adresini vermedim 2. Cisi ertank deilim ayrica power senin mailini napak gunde seni gibi 200 kisi kaydoluyor yol al simdi

Linki silmis yaa :( asosyaller is basinda hadi banla bida girmicem zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Sitelerden-Forumlardan Para Kazanmak kategorisine taşındı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzatilack bir konu yok zaten hatake kurallari bilmeyenler yorum yapmasi sinirimi bozuyor uslubumdan dolayi ozur dilerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2016 Saat: 19:44)trmesaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.cisi reklam degil bu cahiller trlinkin adresini vermedim  2. Cisi ertank deilim ayrica power senin mailini napak gunde seni gibi 200 kisi kaydoluyor yol al simdi

Linki silmis yaa :( asosyaller is basinda hadi banla bida girmicem zaten

Günde 200 kisi kayit oluyorsa reklam ihtiyaci niye duyuyorsun ki. Garip...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaş cahil kalmış ertank gibi saflarda ona inanıp kaydolmuş belliki @ertank bidaha fake sitelerle uğraşma derim

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu ertank değil...

Sanırsam bu @edmin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2016 Saat: 19:14)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu arkadşın ertank olduğunu düşünüyorum ...

Muratcım nedir bu kuyruk acın? 2 günde çakma bolum şefi oldun banlatmaya ilk benden başlayacaksın sanırım. Sitede kayıtlıyım diye hesabı benim açtığımı düşünmen çok yanlış, bu hesabı açan kişiyi tanıyorum ve sitesine beni sosyal medyadan davet ettiği için kayıt oldum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2016 Saat: 15:35)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2016 Saat: 19:14)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu arkadşın ertank olduğunu düşünüyorum ...

Muratcım nedir bu kuyruk acın? 2 günde çakma bolum şefi oldun banlatmaya ilk benden başlayacaksın sanırım. Sitede kayıtlıyım diye hesabı benim açtığımı düşünmen çok yanlış, bu hesabı açan kişiyi tanıyorum ve sitesine beni sosyal medyadan davet ettiği için kayıt oldum.

Güzel dille konuşacağım ; benim amacım kimseyi banlatmak değil ki sadece bu fake hesabın senin olduğunu düşündüm .

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping