https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-ScarypoweR AR-GE Başvurusu
Ad Soyad: Berat Demir
Meslek/Okul: Ortaokul (8.Sınıf)
ARGE hakkında bildikleriniz: Hayata ve foruma dair yapılabilecekleri sıralayan ekip. Araştıran ve geliştiren ekip.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: 1.si bence böyle genel forumlarda Youtube Destek yeri açılmalı. Burada MCN'lerden bahsedilmeli ve konuşulmalı. Biliyorsunuz ytpara sitesi 100TL ile üyelik açılıyor. Biz burda daha çok yardım edebiliriz. Bunu araştıran çok kişi bulunmakta. Tüm MCN'lerin şartlarını vs. tam olarak paylaşabilirim. Yardımcı olabilirim çünkü araştırmamı yaklaşık 1 haftadır yapıyorum. En az günde 5-6 saatimi bu araştırmaya ayırdığım oluyor.

2.si MCN sahipleri veya MCN'de olan kişilere özel bir rank ayarlanabilir. Mesela Youtuber falan gibi.

3.sü YoutubeDestek ekibi kurulabilir. Kurulursa yeni kanal açanlara bir takım öneriler vs. verilebilir.

4.sü Herkesin kendi kanallarını paylaşabildiği (BELİRLİ KURALLARLA) bir yer açılabilir.
5.si İnsanlara teşvik etmek amaçlı google'da aranıp bulunamayan şeyler araştırılabilir ve bunlar yazılabilir.
6.sı Çoğu oyun hakkında bilgiler verilebilir. Eğer çok uğraşıcak bir kişi varsa ona rank verilip kendisinden oyunlar hakkında video çekmesini isteyebilirsiniz (8. sınıftan sonra yapabilirim).
7.si Youtube içerik oluşturmaya yardım edilebilir.
---- ŞİMDİ BU SÖYLEYECEĞİM ÇOK SIKINTI OLABİLİR
destek.10tl.net olarak bir MCN şirketi kurulabilir. Böylece diğer forumlarda da forum tanınmış olabilir ama çok zor ve yatırım lazım. O yüzden bunu atlayın..
9.su Üyeleri daha çok sevindirmek ve aktiflik kazanmak için şu eskiden yapılan oyunlar tekrarlanabilir.

10.su Etkinlik yapılmalı. Sonucunda etkinlik kazananı diye bir rank verilebilir. Bunun ayrıcalıkları belirlenir ve yapılır. Ayrıca etkinlikleri sunan kişiye de Admin ile beraber karar verilip EtkinlikSorumlusu rankı verilebilir.
11.si İnsanları daha iyiye yönlendirmek amacıyla Grafikerler sitenin dergisi ayarlayabilir. Hepsi birleşip veya her hafta biri.
12.si Bunları biliyormusunuz tarzında bir yer açabilirsiniz. Burada üyeler bilgi sahibi olabilirler.

13.sü Youtube vb. yerlerde mikrofon vs. araçları gereçleri arayan çok oluyor. Bir bölüm açıp burada ekipman önerilerinden tutun oda vloglarına kadar her şeyi atabilelim. Böylece üyeler mesela BM-800 mic alacaktır arar bu forum çıkar ve beğenir aktiflik artabilir.

MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: %0 Mybb hakkında hiçbir bilgim yok.
HTML Bilginiz: %0
CSS bilginiz: %0
PHP Bilginiz: %0
MyBB Bilginiz: %1
Photoshop bilginiz: %99
Neden bu yetkiyi istediniz: İyi içerikler bulduğuma inanıyorum.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 03-07-2015
5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** : 25-3+7-6 = 23 eder.

ÖNEMLİ NOT!: Ben bu yıl boyunca giremem. Teog sınavım bulunmakta. 2 Teog sınavından sonra önümüzdeki yaz yardım edebilirim.. @TaaRRuz
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mybb konusunda kendini geliştirsen iyi olur ama ekibe katılmanı isterim,başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 01:23)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Mybb konusunda kendini geliştirsen iyi olur ama ekibe katılmanı isterim,başarılar.

MyBB ile uğraşacak zamanım hiç olmadı. Eğer konu aktiflik ise bunu iyi bilirim.. Teşekkürler
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 01:26)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

MyBB ile uğraşacak zamanım hiç olmadı. Eğer konu aktiflik ise bunu iyi bilirim.. Teşekkürler
[quote pid='558904' dateline='1469741201']
Bir Mybb formu kullanıyorsun,onun için tavsiye de bulundum.
[/quote]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 01:30)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

[quote pid='558904' dateline='1469741201']
[/quote]

Forumu kullanıyorum ama mybb konusunda foruma yardım edemem ancak diğer konularda tabiiki yardımım dokunur. teşkkürler yorumların için :) :)
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar berat hakediyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 02:12)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar berat hakediyorsun.

Teşekkür ederim :)
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel..
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Ar-GE likte tasarım bilginiz çok önemsenmez kodlama herzaman ön plandadır. Yanlış rütbeye başvurmuşsunuz ama yinede hak ediyorsunuz :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 15:03)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Ar-GE likte tasarım bilginiz çok önemsenmez kodlama herzaman ön plandadır. Yanlış rütbeye başvurmuşsunuz ama yinede hak ediyorsunuz :)

Admin ile konuştum. Amacım kodlama ve MyBB değil. Amacım forumu geliştirecek içerikler ve yapılması gerekenleri sıralamak. Aklımdaki fikirleri sunup bunların yapılmasını sağlamak. Bence yanlış rütbede değilim. Evet. MyBB yeteneklerim kodlama yeteneklerim olmasa da başarabilirim. Burası daha kaliteli nasıl bir yer olabilir bunlara cevaplar bulabilirim. Yorumun için teşekkürler. Burayı okursan sevinirim @xoxox
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 15:16)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2016 Saat: 15:03)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Ar-GE likte tasarım bilginiz çok önemsenmez kodlama herzaman ön plandadır. Yanlış rütbeye başvurmuşsunuz ama yinede hak ediyorsunuz :)

Admin ile konuştum. Amacım kodlama ve MyBB değil. Amacım forumu geliştirecek içerikler ve yapılması gerekenleri sıralamak. Aklımdaki fikirleri sunup bunların yapılmasını sağlamak. Bence yanlış rütbede değilim. Evet. MyBB yeteneklerim kodlama yeteneklerim olmasa da başarabilirim. Burası daha kaliteli nasıl bir yer olabilir bunlara cevaplar bulabilirim. Yorumun için teşekkürler. Burayı okursan sevinirim @xoxox

Başarılar inşallah olursun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler. Bu arada yanlış anlama biraz karşı çıkmış gibi oldu ama :) @xoxox
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2016 Saat: 15:20)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler. Bu arada yanlış anlama biraz karşı çıkmış gibi oldu ama :) @xoxox

Sorun yok :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
:) Güncel..
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim.
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Genel olarak fikir aşamasında beyin olarak varsın.Uygulamasal olarak, foruma çok şey katamazsın ama en azından fikirlerinle yol gösterebilir, öneriler sunabilir foruma biraz daha renk katabilirsin.Görevin hayırlı olsun.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu, sanırım kapandığı, halledildiği, karara bağlandığı,çok uzun zaman geçtiği ya da yapılacak birşey kalmadığı için, konu başlığına "Bitti" eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin diyeceği/itirazı varsa tekrar yorum yazsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2017 Saat: 08:30)MiracLe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu, sanırım kapandığı, halledildiği, karara bağlandığı,çok uzun zaman geçtiği ya da yapılacak birşey kalmadığı için, konu başlığına "Bitti" eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin diyeceği/itirazı varsa tekrar yorum yazsın.

Ben bitti demeden bitmez :D
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping