https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Forumda Birleşsek
Herkes ayrı forum açmak yerine bir forumda toplanabiliriz hepimiz fexe nin hiti eskisinden çok daha kötü bence hepimiz genel forum tarzı bir forumda toplanırsak fexeyide geçebiliriz herkes ayrı forum açıyor bu yüzden gelişemiyoruz bence genel bir forum açılmalı.Ben emek vermeye hazırım özgün konularla iyi yerlere gelebiliriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hep Böyle Deniliyor Ama Sonradan Boşlanıyor..
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 22:32)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep Böyle Deniliyor Ama Sonradan Boşlanıyor..

Aslında bir kişi üstüne gitse bütün sorun çözülür fakat benim kod bilgim vs orta seviye olduğu için böyle şeylere giremiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olaya adminlerinde el atması gerekli ciddi bir organizasyon olması lazım .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 22:42)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2016 Saat: 22:32)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep Böyle Deniliyor Ama Sonradan Boşlanıyor..

Aslında bir kişi üstüne gitse bütün sorun çözülür fakat benim kod bilgim vs orta seviye olduğu için böyle şeylere giremiyorum.

Benim iyi de ne oluyor. MyBB'yi gören kaçıyor arkadaş. Denemeyin bile.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 22:55)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

MyBB ile alakasız olmalı hazır bir kitle zaten destekde mevcut .com domaini ile bu kitle sayesinde iyi yerlere gelebiliriz diyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 22:57)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

MyBB ile alakasız olmalı hazır bir kitle zaten destekde mevcut .com domaini ile bu kitle sayesinde iyi yerlere gelebiliriz diyorum.
Forum sistemleri yavaş yavaş tarih oluyor çoğu forumda inaktiflik var bazı forumlarda kurucusunun özel durumları oluyor veya forum içinde isyanlar çıkıyor adalet tam yerine gelince her şey zaten darmadağan olmuş iş işten geçmiş oluyor şuanda pek kullanılmıyor MyBB yabancı forumları bilemeyeceğim ama oyun forumları açılıyor yeni nesil minecraft illetine bulaşmış allah kurtarsın.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 23:02)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Forum sistemleri yavaş yavaş tarih oluyor çoğu forumda inaktiflik var bazı forumlarda kurucusunun özel durumları oluyor veya forum içinde isyanlar çıkıyor adalet tam yerine gelince her şey zaten darmadağan olmuş iş işten geçmiş oluyor şuanda pek kullanılmıyor MyBB yabancı forumları bilemeyeceğim ama oyun forumları açılıyor yeni nesil minecraft illetine bulaşmış allah kurtarsın.

Bizde oyun üzerine gidemezmiyiz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oyun Üzerine Gidilirse Bence Tutmaz Gibi.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 23:07)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2016 Saat: 22:42)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aslında bir kişi üstüne gitse bütün sorun çözülür fakat benim kod bilgim vs orta seviye olduğu için böyle şeylere giremiyorum.

Oyun üzerine kurarsak 9-10 yaşlarındaki küçük kardeşlerimiz gelecektir elbette ki biri yetkili olacak daha kişiliği tam gelişimini tamamlamadığı için garip hareketler sergileyecektir onlardan bir kaç yaş büyük olan kişilerde (ergenlik çağında 13 yaşındakiler) birazcık dalga havasına alacaktır en sonunda kavganın başlaması muhtemel...

Eğer destek.10tl.net 2010'dan beri hizmet vermeseydi eski olmasaydı kapanma olasılığı fazlaydı ama isterseniz kurun sizin kararınız sonuç yine hüsran.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2016 Saat: 23:18)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2016 Saat: 23:07)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2016 Saat: 22:55)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim iyi de ne oluyor. MyBB'yi gören kaçıyor arkadaş. Denemeyin bile.

Oyun üzerine kurarsak 9-10 yaşlarındaki küçük kardeşlerimiz gelecektir elbette ki biri yetkili olacak daha kişiliği tam gelişimini tamamlamadığı için garip hareketler sergileyecektir onlardan bir kaç yaş büyük olan kişilerde (ergenlik çağında 13 yaşındakiler) birazcık dalga havasına alacaktır en sonunda kavganın başlaması muhtemel...

Eğer destek.10tl.net 2010'dan beri hizmet vermeseydi eski olmasaydı kapanma olasılığı fazlaydı ama isterseniz kurun sizin kararınız sonuç yine hüsran.

tek başıma yapabileceğim bir iş değil tasarımcı coder vs lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel fikir ama icratı yapacak grup oluşturması çok zor.Bu zamanda tek başına site işi tek başına yürümez.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz genel bir forum değil daha farklı insanların dikkatini çekecek bir forum oluşturduk ve haftalarca üzerinde uğraştık Ömer ile(rayray93) ancak tanıtım konumuza gelen destek, siteye gelmedi. Üye olan kişiler sadece 10 dakika durdular. Ben tutacağına inanmıyorum. Ha olursa desteklerim ancak çok fazla umutl bakmayın.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar genel bir forum açalım iyi güzel benim elimde var sıkıntı yok hani. Ama diğer forumlardan farkımız ne olacak ? Üye olurken insanlar bir fark ister... Hep aynı şey konu aç rütbe al bunun için duruyorlar. Olması gereken ise arkadaşlık, ortam, sohbet. Bunun için durulmalı yani geçici amaç değil sürekli bir amaçla üye gerekiyor...

Ben bunu söyledim sanalplus diye 10tl.net sitem vardı fakat destek gelmedi gerekli destek bir verilse olacakta işte...

Her neyse benim elimde hazır site var ekip kurarsanız bende katılabilirim. Boşum bu aralar :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping