Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine kasma sorunu
arkadşlar bilgisayar sistemim iyi olmadığı için hep böyle eski oyunlardan oynuyorum o yüzden gta sa yı öyle gezip tozmak için indireyim dedim eski windows 7 de 1 tane bile kasma bulamayacağınız oyunda şimdi öyle bi kasıyorki anlayamazsınız.Herhangi bir çözümü varmı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üstteki Mesaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:... eski windows 7 de...
şimdiki sistemin nedir? uyumluluk sorunu gider yap. uyumluluk modunu Windows 7 olarak değiştir. Oyunu veri yürütmesini engelle seçeneğine ekle. Ekran kartı ayarlarından(örneğin NVidia Denetim Masası) oyunu ayarla.

Aklıma gelenler bunlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CCLeaner ve Advanced Pro System Care gibi programları kullan, bunlar bilgisayardaki gereksiz reg dosyaları açıkları hızları vb. perfonmansı arttıran programlar, benim bilgisayarımın photoshop açınca 2 saatte bir yazı yazdığım günleri hatırlıyorum artık daha iyi bir pcye sahibim fakat fazla bir değişiklik yapmadım o programlar sayesinde oldu yüksek kaliteli oyunları dahi rahatlıkla oynuyorum yalnız çözünürlük hep 1024x768 düşürmek zorunda kalıyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şuan windows 10.Geçen sene win 8 yaptığımdada diğer bir oyunda aynı sorun çıkmıştı herhalde bi özellikten felan veya win 7 de gelen direct x , direct 3d felan otomatik silindiği için ondandırç
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windows 10 daha fazla RAM ve sistem kullaniyor. Eski sistemine gecersen tekrardan kasmadan oynayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence win10 kullanma henüz yeni.Win8 de laptop ssd varsa yoksa win7 kulanmanı önerim hatta win 7ultimate.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu konuya açıklık getireyim 2 yıldır gta san ile uğraşıyorum benim arkadaşımda kasıyordu ancak ben kolay çözümler buldum

İlk olarak

ESC >> Ayarlar >> Video Ayarları >> Grafik seçeneklerinin ''Yavas'' hepsini seçeneğini seçin.

Driver güncellemek önemlidir Driver Booster adlı programı deneyin

Son olarak Ga-ge34 gibi bir patch var onu kurunca grafikler hard lowa çıkıyor yani ''çok fena'' olarak tanımlayabilinecek bir kalitesizlikte ancak oyunda hiç kasma sıkıntısı kalmıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping