https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-atakaj - AR-GE Ekibi Başvurusu
Ad Soyad: Atakan Kocabaş
Meslek/Okul: İKÜ Grafik Tasarım
ARGE hakkında bildikleriniz: Genellikle kişi, kurum yada kuruluşlarda bulunan bir meslek aslında, fikir üretip, kişi, kurum yada kuruluşu geliştirme amacı olan bir meslek.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Forum silme sistemi getirilebilir, forumu oluştururken bir şifre oluşturulur ve o şifre girildiğinde forum silinir. Böylece kullanılmayacak forumlar azalır ve fazla yer kaplamaz.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: %50 Orta
HTML Bilginiz: %80 Iyi
CSS bilginiz: %75 Iyi
PHP Bilginiz: %25 Kötü (PHP hakkında pek bilgim yok aslında, başlamayı düşündüm fakat o sıralar grafik tasarım ile ilgileniyordum)
MyBB Bilginiz: %70 Iyi
Photoshop bilginiz: %100 (Profesyonel denilebilecek kadar yüksek)
Neden bu yetkiyi istediniz: Aslında grafikerliğe başvurmayı düşünüyordum, ama çok fazla grafiker arkadaşımız var ve boş yer kaplamak istemem, AR-GE benim için uygun rütbe olabilir, açık fikirliyim her zaman fikir üretebilirim, nede olsa grafik tasarımdan gelen özgünlük yaratıcılık var.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 3 aydır, fakat 2012'den beri 10tr(10tl)'yi biliyorum, kayıt olmamıştım uzaktan girip çıkıyordum sadece.
1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) : 16 (6/2=3, 3.4=12, 12+3+1=16)

--

Ek olarak: Bu rütbeyi yetki için istemiyorum. Foruma yardımcı olmak istiyorum, beni tanıyan eskilerden az kişi var, bir foruma asla yetki için girmem. Yetkili olursam mutlu olurum, olamazsam sağlık olsun.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gördüzüm Kadariyla Üyelere Çok Yardım Ediyorsun Ve Çok İyi Bir Grafiksin Bence Grafikler Olmaliydin Ama Senin Kararın Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:39)LessnameWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gördüzüm Kadariyla Üyelere Çok Yardım Ediyorsun Ve Çok İyi Bir Grafiksin Bence Grafikler Olmaliydin Ama Senin Kararın Başarılar.

Alıntı:Aslında grafikerliğe başvurmayı düşünüyordum, ama çok fazla grafiker arkadaşımız var ve boş yer kaplamak istemem
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:37)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ad Soyad: Atakan Kocabaş
Meslek/Okul: Boğaziçi üniv. Grafik Tasarım(Bu sene geçtim)
ARGE hakkında bildikleriniz: Genellikle kişi, kurum yada kuruluşlarda bulunan bir meslek aslında, fikir üretip, kişi, kurum yada kuruluşu geliştirme amacı olan bir meslek.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Forum silme sistemi getirilebilir, forumu oluştururken bir şifre oluşturulur ve o şifre girildiğinde forum silinir. Böylece kullanılmayacak forumlar azalır ve fazla yer kaplamaz.
PHP Bilginiz: %25 Kötü (PHP hakkında pek bilgim yok aslında, başlamayı düşündüm fakat o sıralar grafik tasarım ile ilgileniyordum)
Neden bu yetkiyi istediniz: Aslında grafikerliğe başvurmayı düşünüyordum, ama çok fazla grafiker arkadaşımız var ve boş yer kaplamak istemem, AR-GE benim için uygun rütbe olabilir, açık fikirliyim her zaman fikir üretebilirim, nede olsa grafik tasarımdan gelen özgünlük yaratıcılık var.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 3 aydır, fakat 2012'den beri 10tr(10tl)'yi biliyorum, kayıt olmamıştım uzaktan girip çıkıyordum sadece.

--

Ek olarak: Bu rütbeyi yetki için istemiyorum. Foruma yardımcı olmak istiyorum, beni tanıyan eskilerden az kişi var, bir foruma asla yetki için girmem. Yetkili olursam mutlu olurum, olamazsam sağlık olsun.
şu matematik sorusunu doğru cevaplamana sevindim, millette matematik yok valla :)
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:40)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 00:37)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ad Soyad: Atakan Kocabaş
Meslek/Okul: Boğaziçi üniv. Grafik Tasarım(Bu sene geçtim)

--

şu matematik sorusunu doğru cevaplamana sevindim, millette matematik yok valla :)

Katılıyorum :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :D
Matematiğim o kadar da iyi değildir aslında :D
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Soru Kolay Aslında Sorun O :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Suan baktığımda sen hakediyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:50)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Suan baktığımda sen hakediyorsun.

Teşekkürler Ismail, umarım ekibe katılırım :)
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakediyorsun kardeşim başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakediyorsun kardeşim başarılar.

Teşekkür ederim, inşallah yönetim ekibinin bir parçası olurum. :)
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 01:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakediyorsun kardeşim başarılar.

Hedeflediğin grafiker rütbesine ney oldu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:25)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 01:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hedeflediğin grafiker rütbesine ney oldu?

Çok fazla kişi var o rütbeyi hedefleyen diğer arkadaşların önünü kapatmak istemedim
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu düzenliyemiyorum. Yeni sorunun cevabı;

...
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:46)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu düzenliyemiyorum. Yeni sorunun cevabı;

...

Yeni soru yeni başvurular için geçerli. Teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Dilerim Kesinlikle Hak Ediyorsun
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 14:57)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Dilerim Kesinlikle Hak Ediyorsun

Sağolasın, inşallah yönetim ekibinin bir parçası olurum :)
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.Hak Ediyorsun..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 15:01)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.Hak Ediyorsun..

Eyvallah, bu kadar çok kişinin destekleyeceğini beklemiyordum şahsen, teşekkür ederim
atakaj

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Atakaj Grafikerligi Daha Cok Hak Ediyorsun Ama Buda Bunu Hak Etmedigin Anlamina Gelmez ;) Basarilar Dostum :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping