https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vibrance (Titreşim) Efekti #
Çok eskiden kalma cansız gözüken fotoğraflarınız mı var? Dert değil!
Vibrance efekti, sizin fotoğraflarınızdaki renkleri daha baskın göstererek fotoğrafa canlılık katar.
Böylece fotoğraflarınız yeni çekilmiş gibi gözükür!

Bilgi: Vibrance efektindeki Saturation ayarını Hue/Saturation'daki Saturation'a benzetmeyin. Arada büyük fark var.

6k5akE.png
WZ1qZP.png
3aY6a5.png
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2015 Saat: 21:50)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok eskiden kalma cansız gözüken fotoğraflarınız mı var? Dert değil!
Vibrance efekti, sizin fotoğraflarınızdaki renkleri daha baskın göstererek fotoğrafa canlılık katar.

Bilgi: Vibrance efektindeki Saturation ayarını Hue/Saturation'daki Saturation'a benzetmeyin. Arada büyük fark var.

6k5akE.png
WZ1qZP.png
3aY6a5.png

grafiker olmayı hakediyorsun, bence başvur :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2015 Saat: 21:54)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-08-2015 Saat: 21:50)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok eskiden kalma cansız gözüken fotoğraflarınız mı var? Dert değil!

6k5akE.png
WZ1qZP.png
3aY6a5.png

grafiker olmayı hakediyorsun, bence başvur :)

5 Tane yararlı konu lazım vede 1 tane daha banner yardımı yapmam lazım şartları tamamlamam için :D
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bana yaptıkların 10 taneye bedel :D başvur bence şimdiden :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2015 Saat: 23:34)gizliilim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bana yaptıkların 10 taneye bedel :D başvur bence şimdiden :)

6 tane var şu an 4 tane daha ders konusu açıp, 1 tanede banner yardımı yapacağım :D
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili olmak aslında kolay değil.
Yararlı paylaşım
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2015 Saat: 23:54)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili olmak aslında kolay değil.
Yararlı paylaşım
Bence de.....
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yararlı Bir Konu.Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yetkili olmak evet kolay değil, zaten bunu yetki için istemiyorum. Başlarda yetkili olmak istemiyordum bu görevi kaldıramam diye. Ama şu anda boş zamanlarımın çoğalmasından dolayı yetkili olma kararı aldım. Bilen bilir zaten 2 haftada ne kadar yardım yaptığımı, aynı şekil etkinlikler ile yardım yapmaya devam edeceğim.
atakaj

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2015 Saat: 09:13)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yararlı Bir Konu.Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping