Sitemde teşekkürler plugini kalkmıyor bugda. Forum ayarlarında 4 tane ayarı var gibi gözüküyor admin düzeltir misin?
@Admin
Edit: Sitem: www.destekmmo.10tr.net
@Admin
Edit: Sitem: www.destekmmo.10tr.net
Sitem Bugda Yardım Admin.
|
Sitemde teşekkürler plugini kalkmıyor bugda. Forum ayarlarında 4 tane ayarı var gibi gözüküyor admin düzeltir misin?
@Admin Edit: Sitem: www.destekmmo.10tr.net
01-06-2015 Saat: 18:38
sıksık tema deiştiriyorsunuz. tabi buğa girer.
01-06-2015 Saat: 18:40
hayır bendede var
@Rocky Düzeltilsin artık şu hatalar postbit olmuyor bu hata sayesinde. Haksız mıyım?
01-06-2015 Saat: 18:49
@Rocky Profilimde boşu boşuna yazmıyor herhalde mybb uzm. diye. Ben kaldırdım posbitten zaten ama düzeltilsede kullansak diyorum
01-06-2015 Saat: 19:35
hangi plugin kalmıyor acıkca sorununuzu yazsanız.ayarların oldugu yerde ayar grubunu düzenle var seceneklerden fazlalıkları silebilirsin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
01-06-2015 Saat: 19:37
@kaRanLıK-61 Teşekkürler plugini kaldırılmıyor. Hemde forum ayarlarında ayarları 4 tane gözüküyor aktifleştirince de 4 buton oluyor. Hata var kaldıramıyorumda plugini pasifleştir yazması gerekirken aktif hala ama aktifleştir yazıyor. Anlamıyorum hatayı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|