Eğer Reklamsa Banlayın Banlamayan Görevini Hakkıyla Yapıyor demektir BeylerBeyi Diye Bir Arkadaş Var Yaşı Kaç Bilmiyorum Sanırım 12-13 Caxing'in Dediğini Yanlış Anlamış Bir Yanlış Anlama Olmuş Ve Konu Açmış Beni şikayet Etmiş Zaten Garip Olanda Açtığı Şikayet Konusunu Ekran Resmiyle Destekteklememdi Oradaki Site Benimde Değil Şikayet Edilen Arkadaşın Benim Mesajım Reklam Olmasındaki Algılanan Amaç O Değil
BeylerBeyi Burayı şikayet Etmiş(Ekran Görüntüsünü Değil Banada Yollamış Banlanmak İstenmesine Kanıt Olarak Yoladım O Fotoyu İstenirse Birdada Yollarım Site BenimDeğil Reklam yapanın) :
Bumu Reklam Ahahahah
xoxox'un Yazdığıda Şu
BeylerBeyi Burayı şikayet Etmiş(Ekran Görüntüsünü Değil Banada Yollamış Banlanmak İstenmesine Kanıt Olarak Yoladım O Fotoyu İstenirse Birdada Yollarım Site BenimDeğil Reklam yapanın) :
Alıntı:Edit (Burada Ekran Resimi Vardı)
Yada Kısaca Bunu :D :D
Benimde Forumumum var .com ama hiç bölyle yapmadım yapmam
Bumu Reklam Ahahahah
xoxox'un Yazdığıda Şu
Alıntı:Forumuda forum değil isminde bile hayır yok :D
Alıntı:Evet Forumuma Gelip Admin Olan Sendin Atanda Bendim Admin Olduğun Bir Forumun İsminimi Eleştiriyorsun Garip ( Ve Seni katiyen İlgilendirmez).
Şunuda Ekliyeyim Suçum Anlattığım Üye Çekme Taktiğiyse Ondada Reklam Yok.
Yani Ortada Bir Yanlış Anlaşılma Var Ve Yöneticilerde Yemiş :D
Eğer Şikayet Konusu Açacaksan BeylerBeyi Git Ekran Fotosu Çekmeyi Öğren Sonra Şikayet Konusu Aç Benide Mağdur Etme
Normalde Tartışmayı Sevmem Fakat Böyle Haklı Durumlarda Savunurum Kendimi.