Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Giriş Yap Paneli
Temayı düzenlerken böyle bir hata yapıvermişim ama nereden yaptım bilemiyorum. Bir türlü de bulamadım. Foruma giriş yaptığımız kısım genişledi. 
Nasıl daraltabilirim? 

MZasm2o.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresinizi alabilirmiyim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Daha Şık Durmuş, Ama Snein Fikrin. Büyük İhtimalle Width Kodunu Büyyüttün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:11)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site adresinizi alabilirmiyim ?
Forum: http://koreajapan.10tr.net/index.php

(06-05-2015 Saat: 22:12)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Daha Şık Durmuş, Ama Snein Fikrin. Büyük İhtimalle Width Kodunu Büyyüttün.
Neredeki width kodu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header veya indextekti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:25)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header veya indextekti

Bence öyle değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guest şablonunda bu kodu bul;
Kod:
<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">

Bununla değiştir olması lazım kusura bakma yapmaya uğraştım cevap yazamadım değiştireceğin kod;
PHP Kod:
<div class="modal" id="quick_login" style="position: fixed; top: 50%; left: 50%; margin-top: -82.5px; margin-left: -200px; z-index: 10000; display: block;"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:30)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guest şablonunda bu kodu bul;

Kod:

Bununla değiştir olması lazım kusura bakma yapmaya uğraştım cevap yazamadım değiştireceğin kod;

PHP Kod:
<div class="modal" id="quick_login" style="position: fixed; top: 50%; left: 50%; margin-top: -82.5px; margin-left: -200px; z-index: 10000; display: block;"

Temanın orjinalinde denedim ama sayfayı yenileyince çıkıp duruyor. orjinal tema=aym bakabilirsiniz.
sanırım global.css'den. bir de oraya bakıcam. Teşekkür ederim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederimde global.css'de .modal'ı aratıp yedeğini aldıktan sonra sıfıra dönüştürürmüsün ? yani bunlarla,
Kod:
 position: fixed;
 top: 50%;
 left: 50%;
 margin-top: -82.5px;
 margin-left: -200px;
 z-index: 10000;
 display: block;
}
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:42)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederimde global.css'de .modal'ı aratıp yedeğini aldıktan sonra sıfıra dönüştürürmüsün ? yani bunlarla,

Kod:
 position: fixed;
 top: 50%;
 left: 50%;
 margin-top: -82.5px;
 margin-left: -200px;
 z-index: 10000;
 display: block;
}

Yaptım, bakabilirsiniz. Birazcık çarpı sorunu oldu bu seferde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim dediklerim yapılmış gibi durmuyor.Çarpıyı başka şeyden bozdun heralde admin yaparmısın halledeyim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:53)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim dediklerim yapılmış gibi durmuyor.Çarpıyı başka şeyden bozdun heralde admin yaparmısın halledeyim ?

Tamam üstteki modala yapıştırmışım. Alttakine yapıştırınca oldu. Sağol. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-05-2015 Saat: 22:35)HanJin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-05-2015 Saat: 22:30)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guest şablonunda bu kodu bul;

Kod:

PHP Kod:

Temanın orjinalinde denedim ama sayfayı yenileyince çıkıp duruyor. orjinal tema=aym bakabilirsiniz.
sanırım global.css'den. bir de oraya bakıcam. Teşekkür ederim. :)

(06-05-2015 Saat: 22:56)HanJin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-05-2015 Saat: 22:53)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim dediklerim yapılmış gibi durmuyor.Çarpıyı başka şeyden bozdun heralde admin yaparmısın halledeyim ?

Tamam üstteki modala yapıştırmışım. Alttakine yapıştırınca oldu. Sağol. :)
Önemli değil :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ufufuk banada yardımcı oldun teşekkürler :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping