Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eXpert MyBB 1.8 Orjinal Tema | Satılık | M.D.S.Y
62Yn8v.png
Tema Görüntüleri: 

BMM3EQ.png
d55m57.png
j55m59.png
rQQnVV.png

Kullanıcı Profili : 

BMM30V.png
JYYm6j.png
8ggA2k.png

Konu İçi: 

7kk5Xa.png
zAA9l9.png

Konu Paylaşımı: 

EYYk8D.png

Mesaj Görünümü: 

MEEmp7.png

Temanın Adı: eXpert MyBB 1.8

Tema Yapımcısı: Metehan Durmuş & Semih Yıldırım
Temanın Çalıştığı MyBB Sürümleri: 1.8.x (1.6.x sürümlerinde denenmemiştir.)
Tema Ücreti: 150TL
Tema Ek Araçları: Temanın birçok ek aracı mevcuttur, rank seti, grafikler vs. gibi. Bunları almak ek ücrete tabidir.
Tema Kurulumu ve Ayarları: 20 TL (Temayı sitenize ayarlar, eklenti kurulumlarını gerçekleştirir, gerekli şablonları ve kodları gerekli yerlere yerleştirererek temanızın kurulumunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştiririz.)
Tema Telif Hakkı: Bu temanın telif haklarını almak için ücret ödemeniz gerekmektedir. Bunun için sadece 20 TL ödemeniz gerekecektir. Aksi taktirde temayı kullanmaya başladığınız andan itibaren Footer ve diğer şablonlarda tema yapımcısı olarak eXpert MyBB Tema Ekibi geçecektir. Temanın telif hakkını almadan kaldırmaya çalışır iseniz temanın telif haklarını işgal etmiş olacaksınızdır.
Tema Adeti: Henüz sınırlı bir adet belirlenmemiştir.
Ödeme Seçenekleri: Paypal, Mobil 
Tema Desteği: Sorun yaşadığınız an müsait isek kesinlikle yardım edeceğiz.
Tema Açıklaması: Tema sıfırdan kodlanmış, çok özellikli harika bir temadır. 3D'li heryeri, ben bile kaç aydır yaptığım kullandığım temada ara sıra farketmediğim yeni özellikleri bile görüyorum. İnanamayacağınız bir tema. Temanın verilişi, XML halinde olacaktır. Temanın görüntüleri ömür boyu silinmeyecek biryerde mevcuttur, içiniz rahat olsun. 
İletişim:
  • semihyildirim388@gmail.com (Gmail)

• Veya konu paylaşan kullanıcıya Ö.M atınız.
Tema Demo:

Kod:
expertmybb.10tr.net
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fiyat çok ucuz.Annem kızmasa alıcam ama :) Yaz tatiline felan alırım bir tema :) Hayırlı satışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kazık Gibi Geldi Bana Ga loser Bile 50 TL Ga Loser Bundan Daha İyi Gözüküyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamamen orjinaldir, temayı zaten çok kişiye satmayacağız. Dağılmaması için, fiyatıda ucuz koymak istedik ki herkes yararlansın makul fiyata, sağolun..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:24)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kazık Gibi Geldi Bana Ga loser Bile 50 TL Ga Loser Bundan Daha İyi Gözüküyor.

Loseri yapan ekipte ortağım Metehanda mevcuttu. Resimlerde bile temaların aralarında ki fark çok açık. Kendimizi büyütmek gibi olmasın, zaten temaları karşılaştırırsanız eXpert'in fonksiyonel, görsel ve birçok açıdan daha üstün olduğunu anlayabilirsiniz.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteye Bakınca Anladım :) Tema Müthiş :) Fiyat Ucuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
150 tl mi?

Çok abartılı olmuş hocam.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diğer yorumlardada gördüğünüz gibi, demoyu incelediğinizdede üye olduğunuzda vs. Fiyatın az olduğuna bile kapılacaksınız..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
150 mi yazıyo ben mi yanlış görüyorum?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bariz bir şekilde mybb biz temasına özenilmiş, ranklar aynı, thead aynı, header benziyor biraz. Birde bu temaya 150 tl diyorsunuz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fiyata değişik yorumlar atacaklar yazmasın, şimdiden R10'dada sattım hiç kimse böyle ağlamadı.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:33)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bariz bir şekilde mybb biz temasına özenilmiş, ranklar aynı, thead aynı, header benziyor biraz. Birde bu temaya 150 tl diyorsunuz ?

Tema stil grafik mantığı metedendi, gelince ona sorarsınız. Fiyat kararıda yukarıda.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben ona 5 kurus bile vermem paraya muhtaçmısın sen bedava verim sana para harçlık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:32)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 150 mi yazıyo ben mi yanlış görüyorum?

0'ı yanlış eklemişler herhalde..

/*/ Hayırlı Satışlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fiyatı değiştirmek mümkün değil, herkesin kendi görüşü bu fiyatata satılacakta zaten. Yorum atacaklarda, fiyata değil temayla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
150? Bu Nedir Hocam ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:35)volki Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben ona 5 kurus bile vermem paraya muhtaçmısın sen bedava verim sana para harçlık :D

ben bu cevabı değiştirip, uyarı falan versem kendi konum diye haksızlık ve durup dururken uyarı vermiş olurum herhalde? 
siz yaparsanız gereği neyse sevinirim.
@Edward
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temayı 150'den çok kişi aldığından, fiyatı değiştiremem. Değiştirirsem diğerlerine dolandırıcılığa girer. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi Satışlar Semih Fiyat Bana da Biraz Fazla Geldi Ama Alan Olabilir .
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:33)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fiyata değişik yorumlar atacaklar yazmasın, şimdiden R10'dada sattım hiç kimse böyle ağlamadı.

Ağlamak mı :D :D Kusura bakma da yaptığın çalışma 150 etmez. Yıllardır bu piyasadayım bi Raphael abartı fiyata satıyor ki o da o fiyatı haketmiyor (nedeni bende kalsın.). Saygım var ancak zaten MyBB ücretsiz script olduğundan çoğu kişi ücretli temaya yanaşmıyor. Özel temalar dışında parayla tema satın alan 3-5 kişi var. Ve warez'e düşmesin diye az dağıtmak bi işe yaramıyo. Bi karakteri bozuk kişi o temayı beğendiyse illa ki çekiyor. Zaten Türkiye'de de bu tür suçların önüne geçileceği yok. Şuan Feyz Türkiye de tanınan bi şahıs kodladığı temalarn %80'i benim çizimimdir çok iyi işler çıkarmamızın ödülü çalınmalar hakaretler oldu. Bu yüzden fiyatın fazla olduğu taraftarıyım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping