Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İndirme Linki Dahil Username:666 [GERÇEK CREEPYPASTA]
Saat yaklaşık gece 4 gibiydi.Her gece yaptığım gibi bilgisayarı açmış yine Facebookda dolaşıyordum.Bilirsiniz yaz tatillerinde Facebook tamamen bir gece ortamına dönüşür ve asıl paylaşımlar geceleri başlardı.
Bende bundan dolayı geceleri uyanık olur gündüzleri uyurum.O gece Facebookda dolaşırken bir sayfanın Username666 adlı Creepy Pasta paylaşımına rastladım ve videoyu izledim.
Videoyu izlemeye başladım biraz korkutucuydu fakat gerçek olduğuna pek inanmadım hem zaten yorumlarda da herkes fake olduğunu söylüyordu.
Merak ettim ve yapmak istedim.Videoda ki şeylerin aynısını yaptım,adresi yazdım ve tekrarlarca yeniledim sayfayı.
Fakat hiçbir şey olmadı hatta "Bu hesap Topluluk Kurallarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için ve/veya telif hakkı ihlali iddiaları nedeniyle feshedildi." uyarısını aldım.
Yüklenen videonun fake olduğunu anladım ve Facebookda yeniden takılmaya devam ettim.Saat sabah 6 olmaya başlamıştı ve uykum gelmişti.Bu yüzden uyumaya gittim.Uyandığımda saat 2 gibiydi ve gözlerimi açamıyor gibiydim.Yüzümü yıkadıktan sonra iyice kendime geldim.Annem işe gittiği için kahvaltıları kendim hazırlıyorum,o sabah da kahvaltıyı kendim hazırlayıp yedim.Daha sonra bilgisayarı açtım.Bilgisayarı açtığımda masaüstünde "Username666" adlı bir setup dosyası gördüm.Bu dosyayı ben yüklememiştim hatta Google Chromeye girip indirilenler kısmına baktım fakat bu setup dosyası yoktu.
Biraz korkmaya başladım ve dün o Username666 Creepy Pastasını paylaşan sayfaya mesaj attım.Onların da aynı şeyleri yaptıklarını fakat böyle bir şey olmadığını hatta benim yalan söylediğimi bile söylediler.
Setup dosyasını açmaya karar verdim fakat daha öncesinde AVG ile virüs taraması yaptım.Hiçbir virüs bulunmadığı için setup dosyasına tıkladım.İlk tıkladığımda emin olup olmadığımı sordu bende evete tıklayarak devam ettim.Daha sonra konum seçmemi istedi ve masaüstünü seçip yine devama bastım.Asıl korktuğum şeyse devama bastığımda "Username666 Senin Bilgisayarına Girdi" yazısı oldu.
Masaüstünde biri not defteri diğeri de başka bir dosya oluştu.İlk not defterini açtım ve içinde "Seni buldum ? Diğer dosyayı açma" ve garip harfli şeyler yazıyordu.Diğer dosyada ne olduğunu merak ettim ve açtım.Açtığım anda yeniden "look your back" yazılı bir not defteri oluştu.Sonra da bilgisayar kendini kapadı.O an inanılmaz derece korktum ve bilgisayarı yeniden başlattım.Bilgisayar yeniden açıldığında hemen masaüstünde olan not defterlerini ve o iki dosyayı sildim.Fakat birinden kurtulabilmek için biraz uğraşmak gerekiyor.Yaklaşık 1 hafta boyunca yatağıma yattığımda karşımda olan koltukta siyah bir insan silüeti resmen beni izledi ve bu olanlardan asla annemin haberi olmadı.Başka şeyleri bahane ederek psikoloğa bile gittim fakat olayın şokunu hala atlatabilmiş değilim.Bunları sizlerle paylaşmak istedim,eğer ki bu setup elinize geçerse ileri gitmeyin.

Beyler bu hikayeden örnek alınmış bir program var 0 virüs ama silinmesi zor olduğundan indirmenizi önermem

Kod:
https://www.sendspace.com/file/hgtyn7
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Wow etkilendim
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dosya gerçekmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğerki Bu Olay Gerçekse, Size Önerim İndirmeyin....!!!!!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 00:25)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dosya gerçekmi ?

evet bu gerçektir dosyayı indirmenizi önermem silinmiyor yani zor siliyorsunuz virus degil ama sizinle oyun oynuyor. dosyalarınızın yerini değiştiriyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olan üstü bir hikaye, etkilendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 00:28)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olan üstü bir hikaye, etkilendim.

Bu arada bu olay bana ait değildir yorum reklamı yapmıyorum ama

oyunforum.10tr.net 'de CrawL adlı genel şef yetkilimizin başına gelmiş bir olaydır

NOT : Konuları alırken @ChromeStarde 'den izin alınmıştır forumun kurucusu odur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hicbisi olmuyor, devam edin :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okurken ben korktum o derece yani.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 00:43)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okurken ben korktum o derece yani.

korkudan yanlışlıkla osurdum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 00:34)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hicbisi olmuyor, devam edin :)
Okuyacaktım sayende vazgeçtim sağol kardeş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kanal 666 daha güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 00:34)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hicbisi olmuyor, devam edin :)

Denedinmide konuşuyorsun ? valla programla arkadaş oldum bildigin o benım dosyalarımın yerini degistiriyo bende onu atıyom copluge siliyom pcyi resliyom yine gelmi windows dosyasına gırerse abow :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ya gençler o olayın oldugu zaman ben indirmiştim dosyayı zor sildim vallahi diyorum bana mesajlar yazıyor korkutuyor :)

@ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ milleti kandırma sonra bana küfür ederler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 01:09)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ya gençler o olayın oldugu zaman ben indirmiştim dosyayı zor sildim vallahi diyorum bana mesajlar yazıyor korkutuyor :)

Şaka amaçlı yapilan bir program, korkacak bir şey yok :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu arada dün fark ettim 666 Şeytanın İsmidir, Bunu Google'da 666 Diye Aratırsanız Şeytanın Resimleri Çıkar Username'de Kullanıcı Adı Olduğu İçin Bence Mantıken Bilgisayarın Kullanıcısına Bi Çeşit Büyüler Yapılıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-04-2015 Saat: 10:12)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2015 Saat: 01:09)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ya gençler o olayın oldugu zaman ben indirmiştim dosyayı zor sildim vallahi diyorum bana mesajlar yazıyor korkutuyor :)

Şaka amaçlı yapilan bir program, korkacak bir şey yok :)

Şaka amacli olabilir ama kotu islerde yapiyor @drajum cinlere cevirme olayi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@WaRRioRa Haklısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel iyi okumalar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: