Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayar toplama
Arkadaşlar benim bilgisayarım ta 2001 den kalma ha yani öyle çok kasıyor hiç bir oyun açılmıyor demiyorum, bu konuda azda olsun iyi sadece istediğim oyunları oynayamıyorum, para sınırım yok, çünkü hiç param yok :D En masrafız şekilde istediğim oyunları oynamak için bilgisayar toplıycam. Araştırdım bir yerde gördüm ve biriktirebileceğim bir para miktarı olduğunu gördüm. Hepsinin toplamı 648TL  oluyor oynıycağım oyunlar açısından sistemi bana göre güzel geldi, şimdiki bilgisayarın içinde toplıycam, ben bu işlerden pek anlamam aslında sizlere sormak istedim, sizce bu sistem oyunlar açısından ve para açısından uygunmu? 

Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-value-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram.html
http://www.vatanbilgisayar.com/pentium-g2020-soket-1155-29ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html#genel-bakis
http://www.vatanbilgisayar.com/p8h61-m-lx-r20-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-vga-anakart.html
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Linkleri Code Tag İçerisine Aldım , Bir Daha Ki Ne Almayı Unutmayın. @Edward Hocam Siz Biliyor Olabilirsiniz Bakar Mısınız?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana buda uygun geldi hemde oturduğum şehirde 425TL 

AMD Phenom 9850

Quad Core Processor
 4 GB DDR2 RAM
320 GB HARDDISK
9600 GT 256 BIT EKRAN KARTI
16X DWD RW
ASUS VENTO KASA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Muhtemelen şimdiki anakartınız eskidir. Eski olduğu içinde aldığınız parçaların bazılarını kaldırmayacaktır. Power Supply Kaç watt ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benımki 1999'dan kalma alma yeni pc kapıştırak pcleri :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Komple yeni bir toplama bilgisayar mi alacaksiniz. Yoksa eskisinin parcalarini mi degistireceksiniz ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
alıcaklarımın arasında anakartta var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 18:53)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Komple yeni bir toplama bilgisayar mi alacaksiniz. Yoksa eskisinin parcalarini mi degistireceksiniz ?
Hocam konuda eski kasanını üzerine toplayacağını söylüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 18:53)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: alıcaklarımın arasında anakartta var
Power kaç watt peki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eskisinin parçalarının değiştiricem keşke şu an param olsaydı bunu alırdım benim para biriktirmem en az 1 ay sürer 1 aya kadar bu pc de kalmaz 
Kod:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-4-cekirdek-amd-oyun-sistemi-209625408/detay
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski bilgisayarin parcalarini yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bilgisayarın içine bakıp söyliycem bi dakika
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 saattir bulamadım kusura bakmayın :) 

yM22W7.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim bu işlerle pek aram olmadığı için rbulamadım, resmini çektim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:
Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

Disk Unutmuşşun  
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternette ayni modele baktim. Sizinki ile ayni mi bilemem. Islemci pentium sanirim. Bunu degistirmeniz gerek. Tavsiyem ucuz olsun diye gidip kotu bir amd islemci almayin. Eskide olsa orta duzey bi islemci isinizi gorur. Oyun oynayacaksaniz ekran kartini da yenilersiniz. İyi bir ekran kartini takabilmek icin de anakart almaniz lazim. Ayrica ekran karti vs. Ile anakartin birbirini desteklemesi lazim. 

Kolay gelsin
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2015 Saat: 19:17)bozkurt06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2 saattir bulamadım kusura bakmayın :) 

yM22W7.jpg
Bu power o sistemi kaldırmaz. Minumum 550w 80 plus bi power alırsan maximum performans yakalayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarın belli parçalarını değiştirecekseniz anakart ve ekran kartı sizin için yeterli olur.. İntel Pentium işlemcilere pek güvenilmiyor.. En iyisi intel core & dual core sınıfı bir işlemci almak..

Ekran kartını da 6/8 GB  almak iyi olur.. Otomatik olarak ram'da yükselmesi gerekir.. 

/*/ Eğer PC toplayacaksan sıfırdan sana farklı öneriler sunacağım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zaten bulunduğun anakart hiç bakamadan söyleyeyim.Yeni nesil hiç bişey uymaz.Yerinde olsaydım bilgisayardan anlamıyorsan kendin toplamaya çalışma.Birleştiremezsin birleştireyim derken kırarsın.o sana daha pahalıya çıkar.Birleştiriririm yada tanıdık var diyorsan.sana önerim bir kerede hepsini almaya çalışma.Mesala önce karar ver nasıl bir sistem istediğine ne kadar güçlü olduğuna.Bilgisayar parça satan yerleri takip et bazen parçalar uçuzluyor.Mesala anakartlar bir ara vatancomputer  2 bin bilmem kaç  mhz çıkan ram takılabilen anakartlar 120-130 satılıyordu bunun gibi indirimlerle bir sürü kazancın olur.Şuna dikkat et parçalar uyumlu olsun.Birincisi işlemci anakart uyumu nm dikkat et aynı olmalı.ramide alabilirsen anakartın maksimum hızında çalıştırdığı ramlerden al cl9,cl10,cl11 kaçsa en az ram miktarın 8 gb olmalı.ekran kartının büyüklüğü önemli değil veri yolu önemli. yani 1 gb ekran kartı alıp 256 bitlik direx 12 destekli anakartı en az sana 2 sene boyunca yeni çıkacak bütün oyunları oynatır.Ekran kartın 2 gb en az ve en bit genişliği 128 olsun alabiliyorsan 256bit al.İşlemcide intel şaşma i serisi olsun kesinlikle ama i serinde intel biraz kurnazlık yaptı u biten bir rezalet işlemciler var  1.7 ghz güçlü sakın onları alma.i5 veya i7 olsun en az 3 ghz normal gücü 2.7 ghz olup turbostla 3.2 ghz çıkanlar var onlar olur.Tabi yüksek tutmada fayda var.İşlemci bir önemli şey keş bellek  en  6 mb olsun daha yukarı olursa daha da iyi olur.Hafıza hiç önemli değil.hatta istersen hardisk alam eskisini kullan küçükse usb 3.0 1tb  var onlardan al pc tak sürekli takılı kalsın hiç bir şeyi pc kaydetme hep ona at.hatta senin yararına olur sistem çokse onları kurtarırsın.en kötü en eski pclerde 80gb hardisk var onu sadece c yaparsan sana oyun içinde yeter.eski kasan soğutması iyiyse ona takılabilecek anakart alırsan kasa parası ödemezsin.Tam olsun diyorsan iyi soğutmalı bir kasa alırsan kasma sıfıra yakın olur.Kısaca anlatmaya çalıştım.Daha uzatmak istemedim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping