Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avea Mobil Modemi Wi-Fi ağı yapmak? [Yardım]
Benim avea usb modemli internetim var, bununla wi-fi yapmak istiyorum. İnternette türlü türlü programlar araştırdım, fakat işe yaramıyor yardım edebilir misiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen bende istiyorum :D (modemler aynı)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:48)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen bende istiyorum :D (modemler aynı)

Avea interneti hiç sevmiyorum ama eldeki malzeme bu :(
Var mı yapabilecek arkadaş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tek çaren laptop varsa elinde çok dar mesafede olsa neti yayın yapar modem gibi.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:50)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tek çaren laptop varsa elinde çok dar mesafede olsa neti yayın yapar modem gibi.

evet, zaten laptop'um var, onu kullanıyorum. Peki nasıl yapabilirim adminim ?
zaten yataktayım şimdi laptop kucağımda :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bendede ayrıyetten leptop var adminim,sadece leptop'damı oluyor ? onun dışında bir cihaz telefon gibi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:53)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bendede ayrıyetten leptop var adminim,sadece leptop'damı oluyor ? onun dışında bir cihaz telefon gibi ?

Telefonların zaten tethering diye bir özellikleri var, paylaşabiliyorlar internetlerini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:52)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-03-2015 Saat: 23:50)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tek çaren laptop varsa elinde çok dar mesafede olsa neti yayın yapar modem gibi.

(24-03-2015 Saat: 23:53)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bendede ayrıyetten leptop var adminim,sadece leptop'damı oluyor ? onun dışında bir cihaz telefon gibi ?

(24-03-2015 Saat: 23:54)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Telefonların zaten tethering diye bir özellikleri var, paylaşabiliyorlar internetlerini.

Olayın nasıl yapıldığını bilmiyorum sadece yapıldığını fakat alanın çok sınırlı olduğunu biliyorum.Bunu arama motorlarından öğrenebilirsin detayını.Telefonlardaki interneti paylaşmayı operatorlerle anlaşmalı yapmışlar cep telefonu üreticileri sadece hücresel veri paylaşılabiliyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:59)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-03-2015 Saat: 23:52)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

(24-03-2015 Saat: 23:54)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Olayın nasıl yapıldığını bilmiyorum sadece yapıldığını fakat alanın çok sınırlı olduğunu biliyorum.Bunu arama motorlarından öğrenebilirsin detayını.Telefonlardaki interneti paylaşmayı operatorlerle anlaşmalı yapmışlar cep telefonu üreticileri sadece hücresel veri paylaşılabiliyor.

Programlarla yapanlar var. Ben birçok program denedim. Bir tane programda wi-fi oldu ama internet gelmedi, 2dk sonra wi-fi de kayboldu böyle oluyor. Programlar da bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor, hepsini kaldırdım şimdi pc baya bi rahatladı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benden sana tavsiye usb nin icinde illaki bir hat vardir onu ciar telefona tak android telefona sonra ayarlardan mobil veriyi ve tasinabilir internet/kablosuz modem i ac olay bu kadar kolay :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:05)ekitap Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benden sana tavsiye usb nin icinde illaki bir hat vardir onu ciar telefona tak android telefona sonra ayarlardan mobil veriyi ve tasinabilir internet/kablosuz modem i ac olay bu kadar kolay :D
Ama kurulum gerektiriyor işte program şeklinde :) denemedim değil :D

@ekitap
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:05)ekitap Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benden sana tavsiye usb nin icinde illaki bir hat vardir onu ciar telefona tak android telefona sonra ayarlardan mobil veriyi ve tasinabilir internet/kablosuz modem i ac olay bu kadar kolay :D

Cumartesi günü yeni telefon geliyor, belki internet paketim olmaz ihtiyacım olur demiştim. Çift hatlı telefon belki deniyebilirim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:08)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@ekitap

Benim türkcell de tak diye olduydu ama :) neyse en temizi git bi avea bayine usb internetimi kablosuz olarak kullanmak istiyorum de :D onlar yardim eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:11)ekitap Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-03-2015 Saat: 00:08)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@ekitap

Benim türkcell de tak diye olduydu ama :) neyse en temizi git bi avea bayine usb internetimi kablosuz olarak kullanmak istiyorum de :D onlar yardim eder.
peki yaparlar mı ki? ekstradan adaptör falan lazım olur heralde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekstradan bi aket verirler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Power saten 2 tane modem var biri tek kişilik diğeri (beyaz) çoklu modem yani bir çözümü yok :D

Ben telefona internet vermek istiyorum telefondan almak değil :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Telefonda oluyorsa bence modemdede olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App