Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu bağlantı güvenilir değil hatası..
Arkadaşlar,BIOS pilim bitmişti,aldım taktım.Fakat bilgisayarı açınca güncellenmediğini farkettim.Facebook,twitter vb. yerlere girerken bu bağlantı güvenilir değil hatasını alıyorum.İnternet'de bulduğum her türlü çözümü yaptım (dns düzeltme,dns değiştirme,proxy ayarları)Sorun nedir ? BIOS pilini doğru taktığıma eminim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aman geç tıkla birşey olmaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçemiyorum zaten sorunda orda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
google amcaya yazsana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin anlama sorunun var galiba.Konuyu dikkatlı okursan sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:22)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,BIOS pilim bitmişti,aldım taktım.Fakat bilgisayarı açınca güncellenmediğini farkettim.Facebook,twitter vb. yerlere girerken bu bağlantı güvenilir değil hatasını alıyorum.İnternet'de bulduğum her türlü çözümü yaptım (dns düzeltme,dns değiştirme,proxy ayarları)Sorun nedir ? BIOS pilini doğru taktığıma eminim.

Arkadasim bu baglanti guvenilir degil hatasi aliyorsan once sistem saat ve tarihini duzenleyeceksin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sence ben bunu yapmadan buraya konu açarmıyım ? Bilgisayarcının yanında staj yapmak kolay birşey değil.
Ayrıca sorunu çözdüm.

@kamil55 konu kilit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:43)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sence ben bunu yapmadan buraya konu açarmıyım ? Bilgisayarcının yanında staj yapmak kolay birşey değil.
Ayrıca sorunu çözdüm.

@kamil55 konu kilit.

bende bilgisayarcinin yaninda staj yaptim yane :D peki sorun neyden kaynaklanmis merak ettim simdi :) ^-^ yanlis anlama amacim yardimci olmakti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BIOS pilinin yerinde bitane demir gibi birşey kalmış,oturmamış.Fakat çok belli olmuyordu.Onu düzelttim sorun çözüldü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 21:51)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BIOS pilinin yerinde bitane demir gibi birşey kalmış,oturmamış.Fakat çok belli olmuyordu.Onu düzelttim sorun çözüldü
Taman teşekkürler ^-^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping