Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
Kavga ede ede forumu bitirdiler bi konuda küfretmeden tartışma çıksa bile uzun bi süre banlanmalı o kişi zevki kalmadı artık desteğin ne eski üye ne eski ortam kaldı birbirini çekemeyen tartışıyo sosyal ağ larda birbirlerine küfürler savuruyolar geliyolar burda o bana küfretti o bana daha çok küfretti diye tartışıyolar forumun içine ediyolar böyle yapa yapa
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Yorum Sayısı: 512
Konu Sayısı: 53
Rep Puanı:
6
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Purgatory
SanalPara (SP): 0 SP
Çok Doğru Saint Şimdi Birde Herşeyin Karşılığını Bekliyorlar Sırf İnsanlara Yardım Etmek İstedikleri İçin Değil Sırf Kendilerine Yarar Sağlamaları İçin Yardım Ediyorlar.
Yorum Sayısı: 5,586
Konu Sayısı: 303
Rep Puanı:
258
Teşekkürler: 2
12 mesaj içinde 37 teşekkür verildi.
Neon Blazer
SanalPara (SP): 127 SP
16-08-2014 Saat: 20:09
(Son Düzenleme: 16-08-2014 Saat: 20:09, Düzenleyen: Neon Blazer.)
Destek destek olmaktan çıktı, bambaşka bir hal aldı. Yönetim birbiriyle kavgalı. Bu başlıbaşına zaten bir sorunken birde üyeler birbirine girmiş halde.
Önce yönetimdeki çatlaklar düzelmeli sonra sıkıyönetim yapılarak kavga kıvılcımı çıktığı anda kışkırtıcı mesajlar editlenmeli ve direk konu kilitlenmeli. Yoksa kimsenin laf dinlediği yok.
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
16-08-2014 Saat: 22:55
(Son Düzenleme: 16-08-2014 Saat: 22:56, Düzenleyen: Helper.)
Bir süre katı disiplin uygulanmalı bence..
Yorum Sayısı: 512
Konu Sayısı: 53
Rep Puanı:
6
Purgatory
Sert Disiplin Desek Şuna :)
Yorum Sayısı: 6,788
Konu Sayısı: 186
Rep Puanı:
847
Teşekkürler: 358
168 mesaj içinde 475 teşekkür verildi.
kaRanLık-61
SanalPara (SP): 2,030 SP
Şimdi bir yorum yapmak istiyorum insanlardan beklentimiz üyelere yardım blgisini onlara ulaştırma ve yönetici özelliklerini kullanması insanlar başka şeylerin derdini düşüyor bu da ortalığı karıştırıyor kavun değil ki koklayıp alalalım zaten sistemi birazda bunu üzerine kurulu deniyoruz çalıştığını, bilgisini ve mybb & 10tl.net tecrübesine göre alıyorz yönetici vasfı yönetici olduktan sonra anlıyoruz.Bunun da başka yolu yok ancak böyle anlanabiliriz.
üyelerin arasındaki sorunları biz çözemeyiz ki sadece forumdan sorun çıkartmalarına engel oluruz forumda bizim görevimizde de değil zaten.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Yorum Sayısı: 13
Konu Sayısı: 4
Rep Puanı:
1
KatiLhacker
SA.-
kaRanLık-61 Adminimiz Çok Haklı Bu Durumda Fakat Bende Birşey Söylemek İstiyorum Yetkili Adayları - Yetkililere Laf Söylemiyelim Onlarda Emek Verip Sonuna Kadar Mücadele Edip O Yetkiye Layık Görülüp Alınmışlardır Yani Zaten Sevilmeyen Bir İnsan Dahi Olsa Burda Herkezin Hakkı Emeğiyle Veriliyor Adminlerimizi Küçücük Bir Tartışma Nedenleriyle Yormayalım Lütfen :)
#Selametle
Yorum Sayısı: 8,362
Konu Sayısı: 801
Rep Puanı:
560
Teşekkürler: 170
168 mesaj içinde 1094 teşekkür verildi.
EmSaLSiZ
SanalPara (SP): 9,379 SP
Madem şuan bu konu hala açık ve bende üyeyim demekki şuan bu konuya yorum atma hakkım var.
Üyelerden çok bu etiketleme olayından şikayetçiyim. Yani böyle birşeyi yaparken kullanıcı kpden seçenekleri düzenleye bir bölüm koyabilirdiniz.
Açtığım konum bir admine ulaşmadı umarım bu yorumum bir admine ulaşır iyi forumlar.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....