https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçerinizi Çalanları Google’a şikayet edin
Merhabalar,

Her ne yaparsak yapalım paylaştığımız içeriklerin çalınmasının önüne geçemeyeceğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunu kabullendik icon_smile.gif Önceleri DMCA diye bir içerik koruma sistemi kurulmuştu fakat bu sisteme sahip olmak için ya petrol devi olacaktınız ya da her ay milyon dolarları dubai’de alışveriş yaparak harcayan ünlü bir iş adamı. icon_smile.gif Tamam biraz abartılı oldu ama, işin özü paranızın olması gerekiyordu. Bir diğer yol ise Google’a ulaşıp içeriğinizin çalındığını kanıtlamanız gerekiyordu ki bu çok zordu…

Google ekibinin şu bahsettiğim işlerine bakan yani spam ekibinin yöneticisi olan Matt Cutts twitter hesabında aşağıdaki haberi duyurmuştu. Verdiği bu linke girdiğinizde bir forum karışınıza çıkıyor bu forumu doldurup içeriğinizi şikayet edebiliyorsunuz.

matt-cutts-icerik-calinmasina-son-google...report.png

Google bu servisi hayata geçirmeden önce yukarıda dediğim gibi Google’a mail atıp içeriğin size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyordu. Asıl sıkıntı burada değil birde içeriğinizi çalan sitenin indexlenme hızı sizin sitenizden daha hızlı ise asıl sıkıntı orada başlıyordu. Google sizin sitenizin spam içeriğe sahip olduğunu sanıp sizin sıralamalarda düşmenize neden olabiliyor ve spam olarak işaretleyebiliyordu.

Şimdi bana soracak olursanız bu yeni sistem işe yaracak mı diye? Cevabım tabi ki de hayır olacak. Böyle bir sistem devreye sokuldu ama hangi sitenin spam olduğunu nasıl belirliyorlar? , neye göre belirliyorlar? Bizi ne denli önemsiyorlar? bu sorulara cevap yok… icon_smile.gif Sadece şansınızı deneyebilirsiniz diyeyim sadece..

Kaynak ; 
Kod:
http://metinweb.net/?p=12

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Teşekkürler

-Metin web sıfırdanmı yoksa scriptmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
- Önemi Değil 

- Sıfırdan Bir WordPress Sistemi İle Yönetiyorum Kendi Sistemimdir :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2015 Saat: 13:22)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: - Önemi Değil 

- Sıfırdan Bir WordPress Sistemi İle Yönetiyorum Kendi Sistemimdir :) 

Hmm anladım ben birşeyi merak ediyorum mesela sabah gazetesinin sitesi adam tasarımı siteye attı buraya kadar tamam haberler bölümü açtı ve oraya haber eklemek istiyor tekrar ftp ile atıpmı paylaşıyor yoksa wordpresmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
FTP İle Konu Atılmaz SQL İle Yapabilirsiniz Fakat Onların Wordpress Değildir :) Kendi Scriptleri Gibi Bişeydir Yani Kendilerinde Yeni Haber Ekle Gibi Yer Vadır Hatta Bende Scripti Var Haber Scripti İstersen Site Kur Bilgileri Verirsin Atarım Sisteme Görebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2015 Saat: 13:26)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: FTP İle Konu Atılmaz SQL İle Yapabilirsiniz Fakat Onların Wordpress Değildir :) Kendi Scriptleri Gibi Bişeydir Yani Kendilerinde Yeni Haber Ekle Gibi Yer Vadır Hatta Bende Scripti Var Haber Scripti İstersen Site Kur Bilgileri Verirsin Atarım Sisteme Görebilirsin.
Tamam olur peki sen wordpress yoluylamı atıyorsun ? yoksa senindemi scriptin var örn siteadı.com/manapage.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ve şöyle birşey buldum :) ?

Kod:
http://www.eccetasarim.com/eccepure-profesyonel-wordpress-blog-temasi/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Wordpress Yoluyla Atıyorum Konularımı + Wordpress Teması Olarakda Premium Olan Ecce Purre  Temasını Kullanıyorum Bedavalarıda Var Fakat W@ReZ Olarak Geçiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2015 Saat: 13:34)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben Wordpress Yoluyla Atıyorum Konularımı + Wordpress Teması Olarakda Premium Olan Ecce Purre  Temasını Kullanıyorum Bedavalarıda Var Fakat W@ReZ Olarak Geçiyor
Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemi Bile Olmaz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:raid -

Online Shopping App