Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun.
Ya arkadaşlar lütfen yardım edin adobe photoshop yetersiz bellek hatası alıyorum.
Rüzgar efekti veriyorum yetersiz serbest bellek diyor.
Yardım lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu anlatan bir başlık kullanın.ikincisi burası böyle konular için değil 10tl.net forumlarınızdaki sorunlar için kullanın böyle konuları diğer geyik vs. gibi bölümlere açın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 22:41)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konuyu anlatan bir başlık kullanın.ikincisi burası böyle konular için değil 10tl.net forumlarınızdaki sorunlar için kullanın böyle konuları diğer geyik vs. gibi bölümlere açın.

İsterseniz konuyu silin dediğiniz yere baştan açayım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ram lazım gidip satın alman gerek. Laptop mu kullanıyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 23:15)Tyler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ram lazım gidip satın alman gerek. Laptop mu kullanıyorsun?

Hayır , 2 gb ram var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam 2 Gb varda Bilgisayarında Oyun Vardır Onlar Yemi Yiyordur Yeterli Kullanılacak Alan Kalmamıştır Ramde
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
8 9 tane oyun var birde 1.51 gb metin2 var :D
Onlari en kisa zamanda silerim dostum saol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence ram yetersizliği varsa ki windows kullanıyorsun bende kullanıyorum ama kaldırcam ram düşmanı.görev yöneticisinde gereksiz açılmış herşeyi kapat.
görev yöneticisi: ctrl+altgr+delete yada ctrl+shıft+esc açıp gereksizleri kapat.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fazla oyunlari silecegim hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-07-2014 Saat: 03:02)Jakob188 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fazla oyunlari silecegim hocam.
bence ramle oyunun alakası yoktur onun hardisk alakası var.boşuna silme ama oyunun yanında kurulan ufak tefek şeyler oluyor sürekli açıp oluyor pc açık olduğunda onları silersen birde başlangıçta çalışan programları sadece işletim sistemi ile virüs tarayıcı yap.psd açmadan çalışan gereksiz programları işlemlerden kapat bak göreceksin hiç bir hata vermiyecektir.Çünkü ram çalıştıran bellektir depolayan değil ;)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping