https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delight Theme XML
attachment.php?thumbnail=2327
attachment.php?thumbnail=2328

mrtsyle'ın bir teması. Güle güle kullanın.

Kod:
http://st.10tl.net/tema/neonblazer/10tl/delight/delight-theme.xml
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
önemli değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema fakat menüleri çok büyük. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Menüleri Dışında Güzel.Türkçe Çevilmişmi Yoksa Sizmi Çevirdiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler. Tema Türkçe'ydi ancak biraz bozuk yerleri vardı. Onlar haricinde başka bir rötuşum olmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2014 Saat: 15:04)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler. Tema Türkçe'ydi ancak biraz bozuk yerleri vardı. Onlar haricinde başka bir rötuşum olmadı.

Peki bozuk yerleri düzenlendinmi kullansak bir sorun yada bir aksilik yaşamayız degilmi arkadaşım bu arada paylaşımınız için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2014 Saat: 17:33)Øñµя™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-05-2014 Saat: 15:04)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler. Tema Türkçe'ydi ancak biraz bozuk yerleri vardı. Onlar haricinde başka bir rötuşum olmadı.

Peki bozuk yerleri düzenlendinmi kullansak bir sorun yada bir aksilik yaşamayız degilmi arkadaşım bu arada paylaşımınız için teşekkürler

Ben senin arkadaşın değilim karşında yetkili var. Temada sorun olsaydı paylaşmazdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ben senin arkadaşın değilim karşında yetkili var. Temada sorun olsaydı paylaşmazdım.
Kullanıcı Yerine Cevap Vermek İsterim. Karşında Üye Var. O Üye Sana Nasıl Saygı Duyuyor veya Samimiyetle Soruyorsa O Şekilde Cevap Vereceksin. Bunu Ters Bir Dille değil Nazikçe Dile Getireceksin.. Arkadaşım Kelimesini O Manada Kullanmamış Olabilir. Yorum Atarken 2 Kere Düşünüp de Yorum Atın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2014 Saat: 17:55)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ben senin arkadaşın değilim karşında yetkili var. Temada sorun olsaydı paylaşmazdım.
Kullanıcı Yerine Cevap Vermek İsterim. Karşında Üye Var. O Üye Sana Nasıl Saygı Duyuyor veya Samimiyetle Soruyorsa O Şekilde Cevap Vereceksin. Bunu Ters Bir Dille değil Nazikçe Dile Getireceksin.. Arkadaşım Kelimesini O Manada Kullanmamış Olabilir. Yorum Atarken 2 Kere Düşünüp de Yorum Atın..

Şahıs derindarbe olunca dayanamıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
derindarbe olduğu %100 kanıtlanmadığı sürece hiçbir kullanıcıyı derindarbe diye suçlayamayız. İP Değiştiriyor, Farklı kimlikle geliyor olabilir ancak bu gelen herkesin derindarbe olabileceği anlamına gelmez.

Bu Arada Teşekkür Etmeyi Unuttum Tema İçin. MEnü Dışında Güzel. Biraz Editle Daha da Güzelleştirilebilir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yüklenemedi. Temada olası bir güvenlik sorunu bulundu. Destek için MyBB Grup ile irtibata geçiniz. karsıma bu geldi tema yüklerken
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping