https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novruz Grafiker Başvurusu [Güncellendi]
kendinizi geliştirin biraz daha.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2013 Saat: 19:58)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kendinizi geliştirin biraz daha.

Tamam adminim elimden geldince yardim etmeye calisicam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
An itibariyle güncellenmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen arkdaaşlar 1 yorumu çok görmeyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel 1 yorumu çok görmeyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir arkadaşlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
An itibariyle güncellenmiştir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir arkdaaşlar 1 yorumu çok görmeyelin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel olarak çalışmalarınıza bakıldığında çoğunlukla hazır stillere yer vermişsiniz. Hazır stillerden kurtulun. Ayrıca gif çalışmanızda ölü pikseller var. Ve renk uyumunu çalışmalarınızda pek göremedim. Sadelik önemlidir hiçbir zaman unutmayın. Yani etfanızdaki logolara vb. bakın hiç stil kullanılmamıştır ve renk uyumu vardır. Çalışmalarınızı herkesin okuyacağı şekilde yapmaya özen gösterin. Eskiden ben de yapmıştım insanın içinden geliyor ama saçma bir şey aslında. Şu Photograpy, design kelimelerindne bahsediyorum. Şu Grafiker sözcüğü bile bizimle alakası yok. Grafikerler logo vb. yaparken her şeyini kendisi en baştan çizer. Yani bizim gibi ordan onu alayım buraya koyayım yanına da bir yazı ekliyeyim olayı değildir. Design kelimesini kimler kullanır derseniz gerçek grafikerler kullanabilir. Tabi bu kendi tercihiniz nasıl daha hoşuna gidiyorsa öyle kullan :) Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-10-2013 Saat: 15:37)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Genel olarak çalışmalarınıza bakıldığında çoğunlukla hazır stillere yer vermişsiniz. Hazır stillerden kurtulun. Ayrıca gif çalışmanızda ölü pikseller var. Ve renk uyumunu çalışmalarınızda pek göremedim. Sadelik önemlidir hiçbir zaman unutmayın. Yani etfanızdaki logolara vb. bakın hiç stil kullanılmamıştır ve renk uyumu vardır. Çalışmalarınızı herkesin okuyacağı şekilde yapmaya özen gösterin. Eskiden ben de yapmıştım insanın içinden geliyor ama saçma bir şey aslında. Şu Photograpy, design kelimelerindne bahsediyorum. Şu Grafiker sözcüğü bile bizimle alakası yok. Grafikerler logo vb. yaparken her şeyini kendisi en baştan çizer. Yani bizim gibi ordan onu alayım buraya koyayım yanına da bir yazı ekliyeyim olayı değildir. Design kelimesini kimler kullanır derseniz gerçek grafikerler kullanabilir. Tabi bu kendi tercihiniz nasıl daha hoşuna gidiyorsa öyle kullan :) Başarılar.
TamaM soyledikleriniz dikate aldim ve yapicagim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel+
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuya sürekli güncel yazmak bir şeyi değiştirmiyor.Admin kendini geliştir demiş.Yeterli kapasiteye sahip olursan yetkiyi verecektir.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-10-2013 Saat: 17:03)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuya sürekli güncel yazmak bir şeyi değiştirmiyor.Admin kendini geliştir demiş.Yeterli kapasiteye sahip olursan yetkiyi verecektir.

En son ayın 10 u güncel yazmıştım şimdi 19.Güncel yazıyorum çünki üyelerin yorumlarını bilmek istiyorum o yüzden.Hmede bügün konuyu güncelledim onun için güncell yazdım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping