Şu postbit in kodunu bilen varmı benzer bişey yaptım ama genişliğini yapamıyorum.yani eklenen resim kendiğinden avatara biçim vermiyor bende ki.
yardımcı olabilecek birisi varsa isterse kodları yazabilirm buraya...
Hangi renk postbit'i kullanmak istiyorsanız istediğiniz rengin kodunu kopyalayın; Admin Panelinizden Temalar > Temanız > global.css > Stil Sayfası Düzenle: Gelişmiş Mod En alta enterleyin yapıştırın.
Ardından Admin Panelinizden Şablonlar > Post Bit Şablonlar > postbit_author_user içindekilerin hepsini aşağıdaki kodla değiştirin:
Hangi renk postbit'i kullanmak istiyorsanız istediğiniz rengin kodunu kopyalayın; Admin Panelinizden Temalar > Temanız > global.css > Stil Sayfası Düzenle: Gelişmiş Mod En alta enterleyin yapıştırın.
Ardından Admin Panelinizden Şablonlar > Post Bit Şablonlar > postbit_author_user içindekilerin hepsini aşağıdaki kodla değiştirin:
Öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.Dediğinizi uyguladım, yalnız bir sorun çıktı. Buyrun bakınız..
Şimdi benim istediğim posbitab ın avatar ile aynı hizada olması yani ortalanması, bunu nasıl yapabilirim ? Ayrıca kurucu yazan yere başka bir rank eklediğimde orasıda postbitab gibi oluyor yani ortalanmıyor..ne yapmamı önerirsiniz.? hangi şanlondan düzenleyebilirim ?
ama bu sadece dönen avatar değil mi ? yani şuanki avtarımın hepsini silmelimiyim :( eğer müsaitseniz size kodları yazayım düzenlermisiniz hangi kodları vereyim tabi yapmak isterseniz.
Ve ayrıca postbit online,offline ve away şablonunda da sadece bunlar
Kod:
Kod:
Kod:
not; bu şablona mesela online görüntüsü için nasıl resim yüklerim sadece online şanlonunda avataronline yazıyo avatarım online ise avaronline yazısı var yani avataronline yazısı yerine rsim eklemek isyitorum.Özür dilerim biraz uzun oldu.Şimdiden teşekkürler.
Hocam eline sağlık ama ufa bir sorun çıktı pek ufak sayılmaz ama avatarın boyutu büyüdü nasıl normal boyutlara getiririm , keşke çerçevelide olsaydı 10 numara olurdu.
Tüm Destek Forumun Kuralları Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Hocam eyvallah eline sağlık, ne kadar teşekkür etsem azdır.Ufak bir sorun daha son bu; Hocam mesela avatar ım sabit mi kalcak yani resim boyutuna göre değişmeyecekmi uzunluğu mesela ben 400x600 bir resim ekledim biride 400x1280 diye bunlar boyut olarak birbirinden farklı olması gerekir uzunluk açısından yani resim boyutuna göre şekillenirmi ?