https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Forum adı değişimi
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok iyi olur :)

Şimdi forumun domainin tk yaptım.Ama link tk lı oluyor ama üstte ki adı 10 tlnet oluyor.Ben şunu istiyorum linkte tk lı link üstte sitenin adının yazmasını istiyorum.

q09ul.jpg

Yani kısaca üstte ki menüden site adını nasıl yazabilirim

Bazende böyle oluyor

q0b00.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp>yapılandırma>forum ayarları.
buradan yapabilirsin kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 02:01)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp>yapılandırma>forum ayarları.
buradan yapabilirsin kardeşim.

Orada 10 tlnet ile ilgili ad yazmıor değiştirdim.Zaten 2 resimde değişik oluyor bir yardımcı olursn :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim googleye meta tag oluşturucu yaz. herhangi bi siteden olustur. olustururken başlığa çıkmasını istediğin yazıyı yaz. ssonra oluşturduğun kodu ana sayfa index sablonlara yapıstır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 02:09)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim googleye meta tag oluşturucu yaz. herhangi bi siteden olustur. olustururken başlığa çıkmasını istediğin yazıyı yaz. ssonra oluşturduğun kodu ana sayfa index sablonlara yapıstır.

dediklerin hepsini yaptım ama yine olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim mobilde olmasam yapardım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 02:17)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim mobilde olmasam yapardım :(

Tüh yarın akşam olsa :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş sen bana site ismi , admin üye ismi ve şifresini o.m at. yarın halledeyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herhangi bir değişiklik yapınca en az 1 saat bekleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 02:59)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herhangi bir değişiklik yapınca en az 1 saat bekleyin.

Yok be kardeşim şimdi de baktım yine aynı.Ama okuduğum bir yazıda link değişimi yaptım ben tk'ya taşıdım onu googlenin optimize etmesi gerekiyormuş.Yani anlaması lazımmış

@TheDangerous;

q0hmq.png

Ayarlarım böyle kardeşim.Akşam gelince ben sana tekrar yazarım halledersin inşallah bak bakalım ne hatası var :)

(08-07-2013 Saat: 02:21)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş sen bana site ismi , admin üye ismi ve şifresini o.m at. yarın halledeyim

Yukarıda ki mesajıma bakarsın:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
tk. alan adını kim yaptıysa alan adlarından düzenleyebilir kim yaptıysa tk. yi ona başvurun....
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 12:04)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:
tk. alan adını kim yaptıysa alan adlarından düzenleyebilir kim yaptıysa tk. yi ona başvurun....

Ben yaptım ve alan adı çıkmadı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping