https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foruma Tema Yüklenemiyor
Ne Url İle Nede Dosya ile Sorun mu sıkıntımı var forumlarda ? 10tl de ?

Aşağıdaki hatalarla karşılaşıldı:
Tema yüklenemedi. Temada olası bir güvenlik sorunu bulundu. Destek için MyBB Grup ile irtibata geçiniz. diyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yüklerken "Sürüm Uyumluluğunu Yoksay" seçeneğini seçip deneyiniz olmazsa zaten temanız güvenilir değildir. Destek.10tl.net Tema sorumlularıyla iletişime geçiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 00:17)TRqRisTaL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema yüklerken "Sürüm Uyumluluğunu Yoksay" seçeneğini seçip deneyiniz olmazsa zaten temanız güvenilir değildir. Destek.10tl.net Tema sorumlularıyla iletişime geçiniz :)

Onu biliyorum merak etmeyinde ondan kaynaklanmıyor :D herkezdemi böyle acaba xmledede yüklenmiyor dosya olarakda dedğini zaten biliyorum yapıyorumda ama ondan kaynaklanmıyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Belki xml de sorun vardır başka bir tema deneyiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazı xlm'ler iyi upload edilmemiş olabiliyor bazende tema eskidiğinden bozuluyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
xml'ye gir . ctrl+s yap.kaydet.Yüklerken gözat'tan seçerek yükle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Xml bozuktur. Başka tema seçin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bendede oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2013 Saat: 01:07)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: xml'ye gir . ctrl+s yap.kaydet.Yüklerken gözat'tan seçerek yükle.

Onları biliyorum ben yav denedim diyom ya xml de dosya olarak yüklenmiyor

(08-07-2013 Saat: 03:00)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Xml bozuktur. Başka tema seçin.

Seçtim.. olmuyor... :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yav Arkadaşlar o kadar kişi forumda bi yardım eden yok mu ya off :D nedne oluyor bu 10tl değil sadece tkde başka bir hostla forum kurdum denemk için ondada Yüklemeye çalıştığınız temada olası bir güvenlik sorunu bulundu. Tema yüklenemedi vs lütfenn yardım edin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema Yükleme Sorununu Çözümü Bu Konuyu Okuyun.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2013 Saat: 01:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Yükleme Sorununu Çözümü Bu Konuyu Okuyun.

Sitem yeni değil yaklaşık 1 senedir açık ve ordakileri harfiyen yaptım fakat olmadı. :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2013 Saat: 01:53)Yalovalı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2013 Saat: 01:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Yükleme Sorununu Çözümü Bu Konuyu Okuyun.

Sitem yeni değil yaklaşık 1 senedir açık ve ordakileri harfiyen yaptım fakat olmadı. :S
site adresiniz?
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2013 Saat: 01:55)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

site adresiniz?

www.webefendisi.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2013 Saat: 01:56)Yalovalı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2013 Saat: 01:55)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

site adresiniz?

www.webefendisi.10tl.net
sitenizde sorun yok gözüküyor altta türkçe çevirisini düzeltin emeğe saygılı olun.ekteki xml deneyin.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping