Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Logo Yarışması Oylama ve Sonuç
(29-06-2013 Saat: 18:09)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben sana zorla logo yaptırmadım o konuda yazdıklarından dolayı logonu eklemedim.Konuyu kirletme son uyarım.Devam edersen uyarı alacaksın.

Tek bişey diyorum Allah ıslah etsin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:06)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 18:04)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:59)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:58)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarına dikkat et.Senin bende ne hakkın var ki ?Önce o konuda yazdıklarını oku.

Neon blazer;
Sonradan eklediğin için unutmuşum ekliyorum.

tartıştık diye mi eklemiyorsun ?? hem 1buçuk saat emek verdim.Hakkım o . Haram zıkkım olsun sana hakkım.İnşallah ailenden çıkar bu kul hakkı.

Bela okumak ve hakkınızı haram etmek sizin için bir logo kadar basit galiba. Çocuk oyuncağı değildir bu bela okumak. Bir sorsaydınız neden eklemediniz diye. Eğer daha büyük bir şey varsa daha üst yetkililere bildirebilirdiniz. Ayrıca biliyorsunuzdur inşaallah "Bir kişiye haksız yere bela okursanız o bela size geçebilir."

Bir logo yüzünden kimseye bela okumazdım ben olsam. Ama size kalmış bir şey.

yetkiliyede attım o da online tarafında.Ben emek verdim 1buçuk saat.Tartıştık diye eklememiz.Böyle bişey olabilirmi ? belkide 1. olacaktım.Ayrıca ben bela okumadım.Hakkımı haram ettim.

kul hakkı ailenizden çıksın dediniz bu da bir beladır. Bu kadar kolay çabuk pes etmeyin. Hakkını almak istiyorsan savunabilirsin. Her zaman haklı kişinin yanında olmuşumdur. Fakat hakkınızı savunmayığ direk haram etmeniz olmadı. Bana hiç bir mesaj gelmedi. Bir çok yetkiliye mesaj atsaydınız bu konu en üst yönetime kadar ulaşırdı ve en iyi sonuca varılabilirdi. Ama artık yapıcak bir şey yok. Karar diğer yöneticilerin. (Not: Kimsenin tarafında değilim. İçimden gerçekten yardım etmek geçti ilk önce. Neden eklemediniz diye mesaj atıcaktım ama haram ettiğini görünce vaz geçtim.)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:10)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:59)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:58)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarına dikkat et.Senin bende ne hakkın var ki ?Önce o konuda yazdıklarını oku.

Neon blazer;
Sonradan eklediğin için unutmuşum ekliyorum.

tartıştık diye mi eklemiyorsun ?? hem 1buçuk saat emek verdim.Hakkım o . Haram zıkkım olsun sana hakkım.İnşallah ailenden çıkar bu kul hakkı.

Bela okumak ve hakkınızı haram etmek sizin için bir logo kadar basit galiba. Çocuk oyuncağı değildir bu bela okumak. Bir sorsaydınız neden eklemediniz diye. Eğer daha büyük bir şey varsa daha üst yetkililere bildirebilirdiniz. Ayrıca biliyorsunuzdur inşaallah "Bir kişiye haksız yere bela okursanız o bela size geçebilir."

yetkiliyede attım o da online tarafında.Ben emek verdim 1buçuk saat.Tartıştık diye eklememiz.Böyle bişey olabilirmi ? belkide 1. olacaktım.Ayrıca ben bela okumadım.Hakkımı haram ettim.

kul hakkı ailenizden çıksın dediniz bu da bir beladır. Bu kadar kolay çabuk pes etmeyin. Hakkını almak istiyorsan savunabilirsin. Her zaman haklı kişinin yanında olmuşumdur. Fakat hakkınızı savunmayığ direk haram etmeniz olmadı. Bana hiç bir mesaj gelmedi. Bir çok yetkiliye mesaj atsaydınız bu konu en üst yönetime kadar ulaşırdı ve en iyi sonuca varılabilirdi. Ama artık yapıcak bir şey yok. Karar diğer yöneticilerin. (Not: Kimsenin tarafında değilim. İçimden gerçekten yardım etmek geçti ilk önce. Neden eklemediniz diye mesaj atıcaktım ama haram ettiğini görünce vaz geçtim.)
Yetkiliye ve kendisine mesaj attım kardeşim.Farkındayım anlayışlı birisin.Ama mesaj atmama rağmen eklemedi.Küçük bir tartışma yüzünden eklemedi üstelik.Ben hakkımı daha nasıl savunayım ? Yetkiliye mesaj attım okunmasına rağmen cevap gelmedi , kendisine mesaj attım tartışmamızdan dolayı eklemedim dedi.Tartıştık diye emeğimi boşa atıyorsa artık ona diyecek bişey yoktur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:13)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 17:59)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tartıştık diye mi eklemiyorsun ?? hem 1buçuk saat emek verdim.Hakkım o . Haram zıkkım olsun sana hakkım.İnşallah ailenden çıkar bu kul hakkı.

Yetkiliye ve kendisine mesaj attım kardeşim.Farkındayım anlayışlı birisin.Ama mesaj atmama rağmen eklemedi.Küçük bir tartışma yüzünden eklemedi üstelik.Ben hakkımı daha nasıl savunayım ? Yetkiliye mesaj attım okunmasına rağmen cevap gelmedi , kendisine mesaj attım tartışmamızdan dolayı eklemedim dedi.Tartıştık diye emeğimi boşa atıyorsa artık ona diyecek bişey yoktur.
Tartışma yüzünden eklemedim demedim iyi oku.Bu kadar bela okuyacağına,yarışma konusundaki yazdıklarını oku.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:20)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 18:13)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-06-2013 Saat: 18:04)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bela okumak ve hakkınızı haram etmek sizin için bir logo kadar basit galiba. Çocuk oyuncağı değildir bu bela okumak. Bir sorsaydınız neden eklemediniz diye. Eğer daha büyük bir şey varsa daha üst yetkililere bildirebilirdiniz. Ayrıca biliyorsunuzdur inşaallah "Bir kişiye haksız yere bela okursanız o bela size geçebilir."

Tartışma yüzünden eklemedim demedim iyi oku.Bu kadar bela okuyacağına,yarışma konusundaki yazdıklarını oku.

O tartışma değil mi ? Ne yazmışım söyle o zaman ?

Konuşma aynen şöyle :

OnLiNe demiş ki: Teşekkür ederim şu ana kadar yapılan en güzel logo bu.

TheDangerous : Konuyu siz açmışsınız 1.yide şimdiden siz seçmişsiniz..

OnLine :Konuyu tam okumamışsın oylama yapılacak.Defalarca uyardım logolar haricinde yorum yapmayın diye.

TheDangerous :Daha oylanacak tasarımlar arasından birini seçip en güzeli bu olmuş demeniz yanlış.Güzel olduğunu düşünüyorsanız oylamada oy verirsiniz.Yarışma konusunda taraf tutamazsınız.

Ne var yani bu konuşmada.Diğer katılımcıların oylarını etkileyeceğinden dolayı böyle bir tepki verdim.Yanlışmı ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu amacından çıkıyor.

Oyum;Namikaze

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2013 Saat: 18:37)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu amacından çıkıyor.

Oyum;Namikaze

Aynen cevap yok devam et böyle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TheDangerous;

Konuyla ilgilenilecek...

OnLiNe;

Oylama şimdilik durdurulmuştur.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2 tarafında suçu var.OnLiNe'nin konudaki kişisel bir tartışmadan dolayı 10TL.NET'in genelini kapsayan bir yarışmada, bir yarışmacının çalışmasını 9 oy farktan sonra koyması bir suçtur.Ayrıca Ö.M.'deki konuşma şekli kışkırtıcı olduğu için kullanıcıları isyana itiyor.

TheDangerous ise konuda tamam denilmesine rağmen beddualar'a vs. devam etmesi onu en az OnLiNe kadar suçlu konuma düşürdü.

Oylama Yeni Konuda Tüm Çalışmalar Koyulacak Şekilde 0'dan başlatılacak.
Kişisel nedenleri 10TL.NET'in geneline yansıttığı için OnLiNe' ye bir daha Ramazan Logo Etkinlik yöneticiliği verilmeyecek.(bu dönem hariç, bu dönemin yetkilisi odur).
Kendisi tartışmadaki hatasını anlayarak üyeden özür dilediği için herhangi bir uyarı almayacak ama buda tekrarlanma şansı olduğunu göstermez...

Saygılarımla...

“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform