03-01-2012 Saat: 16:08
Arkadaşlar Ben Forumumda Bu Forumdaki Gibi Avatara Çerçeve Yapmak İstiyorum
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
|
03-01-2012 Saat: 16:08
Arkadaşlar Ben Forumumda Bu Forumdaki Gibi Avatara Çerçeve Yapmak İstiyorum
Şimdiden Teşekkürler
+Lütfen konuyu araştırmadan konu açmayınız.
Avatar Onlıne-Offline Çerçevesi Ekleme Admin KP>Şablon&Temalar>Şablon>Kulandığın Temayı Seçin>Pospit>pospit_away içerisindekileri silip aşağıdaki kodu ekleyin. Kod: <div align="center"> Admin KP>Şablon&Temalar>Şablon>Kulandığın Temayı Seçin>Pospit>pospit_online içerisindekileri silip aşağıdaki kodu ekleyin. Kod: <a href="online.php" title="{$lang->postbit_status_online}"><div align="center"> Admin KP>Şablon&Temalar>Şablon>Kulandığın Temayı Seçin>Pospit>pospit_offline içerisindekileri silip aşağıdaki kodu ekleyin. Kod: <div align="center">
03-01-2012 Saat: 16:30
Şimdide Böyle Oldu
03-01-2012 Saat: 17:41
Postbit
postbit_author_user Şablonlarını paylaşırsan bir siteni kullanıma açta bakalım...
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
03-01-2012 Saat: 18:53
büyük ihitmal posbit_auto_user ve posbitte avatar kodu var. aynı kod 2 kere yazılı aynen paylaşırsanız bakabiliriz.
03-01-2012 Saat: 18:55
(03-01-2012 Saat: 18:53)piskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: büyük ihitmal posbit_auto_user ve posbitte avatar kodu var. aynı kod 2 kere yazılı aynen paylaşırsanız bakabiliriz. piskan dediği koddan wardı düzelttim.Sorun çözüldüğüne göre Kilit !
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|