Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
googleyle ilgili yardım
sitemi goglede arattıgım zaman

16bj6.jpg

bütün çıkan sonuçlarda

Oyun,Full Oyun,İndir,Download,Film İndir,Film,Dizi,Dizi İndir,Galatasaray,Fenerbahce,Bursaspor,Beşiktaş,Trabzonspor,Program İndir,Program,Crack,Crack İndir ...

yazıyor benim sitemde oyunla ilgili hiç bisey yok bunu nasıl düzelte bilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet,benim sitemde de öyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresini yaz ve de imzana ekle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adresi ; biyografiforum.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-12-2011 Saat: 00:00)bilimsel Shun Kazami Nickli Kullanıcıdan Alıntı: adresi ; biyografiforum.10tl.net

evet edresim biyografiforum.10tl.net

googlede site:biyografiforum.10tl.net die aratıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun nedir? Tam olarak anlayamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-12-2011 Saat: 00:35)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun nedir? Tam olarak anlayamadım.

googlede arama yaptıgım zaman site:biyografiforum.10tl.net die

sitemle alakası olmayan baslıklar çıkıyor mesele atatürkün hayatı baslıgının altında oyun indir film izle gibi seyler yazıyor resimde gösterdigim gibi

16dgv.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu senin yaptığın anahtar sözcüklerdir.Bunları siz yazdığınızda google önbelleğine almış.Bunu değiştirmenin yolu meta descriptionları değiştirmeniz zamanla google değiştircektir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-12-2011 Saat: 16:00)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu senin yaptığın anahtar sözcüklerdir.Bunları siz yazdığınızda google önbelleğine almış.Bunu değiştirmenin yolu meta descriptionları değiştirmeniz zamanla google değiştircektir.

Vallahi bende onu diyecektim ki, sen benden önce yazdın. :D

Anahtar kelimeleri daha önce yazdı isen, Google'ın arama motorunda öylece kayıt etmiş olur. Ama bunları değiştirsen bile arama sonuçlarında değişmesi biraz zaman alır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
walla ben anahtar kelive girmedim hiç biyere kullandıgım temadan olabilir die düsünüyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Gösterim > Showthread Ve Header Şablonlarında Meta Tag Olup Olmadığını Kontrol Edin
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping