https://instagram.com/alphazzers

Anket Başlığı: Destek.10tl.net Yeni Versiyon Teması Nasıl Olmalı ?
sade ve hoş
0%
0 0%
kod ağırlıklı
0%
0 0%
içerik ağırlıklı
0%
0 0%
kolay kullanılabilir
0%
0 0%
css ağırlıklı
0%
0 0%
mavi renk ağırlıklı
0%
0 0%
kırmızı renk ağırlıklı
0%
0 0%
siyah renk ağırlıklı
0%
0 0%
gri tonlar ağırlıklı
0%
0 0%
beyaz tonlar ağırlıklı
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek 10TL.NET Yeni Versiyon Teması
Adam gibi düzenli tertipli bir tema olması lazım...
Zaten bir çok admin CSS ve diğer dilleri biliyor
Çok zorlanacaklarını sanmam.
Menüleri vs alıntı değilde kendileri yapsa daha da iyi olur belki.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence açık renkli olsun şahsen ben öyle tavsiye ederim mesela destekforum un teması çok güzel sade hoş bi o kadarda kullanışlı ayrıca plusooo'nun sistemi her ne kadar farklı olsada onun temasıda çok güzel mybb converter Ipboard neden olmasın ona benzerse güzel olur :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 16:49)Zoom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence açık renkli olsun şahsen ben öyle tavsiye ederim mesela destekforum un teması çok güzel sade hoş bi o kadarda kullanışlı ayrıca plusooo'nun sistemi her ne kadar farklı olsada onun temasıda çok güzel mybb converter Ipboard neden olmasın ona benzerse güzel olur :)

Ipboard ile Mybb'yi karşılaştırmak yanlış.Ipboard ile her şey yapılabilir sizin hayal gücünüze bağlı tabi.Mybb öyle değil belli başlı şeyler sınırlı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 16:55)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2013 Saat: 16:49)Zoom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence açık renkli olsun şahsen ben öyle tavsiye ederim mesela destekforum un teması çok güzel sade hoş bi o kadarda kullanışlı ayrıca plusooo'nun sistemi her ne kadar farklı olsada onun temasıda çok güzel mybb converter Ipboard neden olmasın ona benzerse güzel olur :)

Ipboard ile Mybb'yi karşılaştırmak yanlış.Ipboard ile her şey yapılabilir sizin hayal gücünüze bağlı tabi.Mybb öyle değil belli başlı şeyler sınırlı.

Onu demek istemedim bir tane site ismi verdim ve o sitedeki gibi beyaz tonlarda sade ama bi okadarda güzel teması var dedim o temaya benziyebilir demek istedim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 16:56)Zoom Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2013 Saat: 16:55)alexistexas Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Onu demek istemedim bir tane site ismi verdim ve o sitedeki gibi beyaz tonlarda sade ama bi okadarda güzel teması var dedim o temaya benziyebilir demek istedim

Tamam Ahmet.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
HTML5 & CSS3 içeren güzel, sidebarlı / yan menülü (OldDays 1.6 temamda ki gibi), göz yormayan renklere sahip olan ve şık, profesyonel bir tema olmalı.

Ancak 10tl.net sitesi için tema düzeninden çok şu an ki duruma göre üyelerin kalitesi göz önüne alınmalı ki bu konuda da yapılabilecek bir şey yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Herkes Yolunu Şaşırmış :)
Css ağırlıklı olması bazı kişileri zorlar herkesin kapasitesi belli.
Bence Sade Ve Kullanışlı Olsun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 17:00)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: HTML5 & CSS3 içeren güzel, sidebarlı / yan menülü (OldDays 1.6 temamda ki gibi), göz yormayan renklere sahip olan ve şık, profesyonel bir tema olmalı.

Ancak 10tl.net sitesi için tema düzeninden çok şu an ki duruma göre üyelerin kalitesi göz önüne alınmalı ki bu konuda da yapılabilecek bir şey yok.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
CSS Ağarlıklı.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
g)Mavi Tonlarda
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
a)Sade ve Hoş
d)Css Ağırlıklı
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Css Ağırlıklı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2013 Saat: 09:44)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Css Ağırlıklı Hocam.
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2013 Saat: 02:09)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sade ve hoş.
Kullanışlı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tema tüm hızıyla devam ediyor.karanlık-61 adminimizin imzasında gösterdiği gibi.

Not:Temaya Muhteşem bir login panel eklenecektir :))

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki. Css ağırlıklı mı oluyor?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2013 Saat: 21:05)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki. Css ağırlıklı mı oluyor?

O kadarını bilmiyorum muhtemelen öyledir.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
iyi miş..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yazılarda farklı bir görüş öneride göremedim genelde benim yazdığım şeyler.
10tl.net ailesi olarak yanıltmadınız beni :)
+Css Ağırlıklı
+Kullanışlı
+Sade ve Hoş

Herkesin Genel Fikri Böyle.
Yeni Temamız Kırmızı Olacak Bu Sırada.Çok Büyük Değişimler Olmuyacak.
Şuan ki Temadan.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Adminim tema yapımında kimler görev alacak ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping