Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknoloji Forumuma Moderatör Aranıyor
Arkadaşlar, teknolojiye ilgi duyan, bilgisayar, işletim sistemi, donanım bilgisi olan moderatör alınacaktır. Müracatlar başvuru kurallarına uyularak yapılması gerekir.

http://teknolojik.10tl.net

İlgilenen yok herhalde. Teknolojiye ilginiz yok mu arkadaşlar?

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yok forumun güzelde hani herkes kendi forumunu kurabildiği için moderatör olmak isteyenlerin sayısı az oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Moderatörlük Değilde Sana Destek İçin Üye Olcam ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2011 Saat: 16:56)TurksPwR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yok forumun güzelde hani herkes kendi forumunu kurabildiği için moderatör olmak isteyenlerin sayısı az oluyor

Farkındayım zaten. Ama çoğu oyun forumları ve birbirlerinin benzerleri tabi ki.

(08-11-2011 Saat: 17:02)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Moderatörlük Değilde Sana Destek İçin Üye Olcam ;)

Sağol Jade. Vakit olsa kimseye ihtiyacım olmaz ama imkanlar kısıtlı oluyor. Bu arada flood yaptığım için özür dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Floodları azaltmak için mesajları birleştirmeye çalışacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2011 Saat: 17:12)TurksPwR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Floodları azaltmak için mesajları birleştirmeye çalışacağım :)

Teşekkürler.

Ayrıca, moderatörlük almasanız bile destek için beklerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tabiki :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
merhaba.öncelikle şunu sölim siten çok güzel...teknoloji sitesi olduğu içinde bence çok yararlı bir site...destek için bende fırsatım oldukça sitende buluncam...zaten oraya şu an üyeyim...iyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2011 Saat: 19:48)Rüzgar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: merhaba.öncelikle şunu sölim siten çok güzel...teknoloji sitesi olduğu içinde bence çok yararlı bir site...destek için bende fırsatım oldukça sitende buluncam...zaten oraya şu an üyeyim...iyi forumlar

Sağol Rüzgar. İmkanlarım el vermediği için fazla ilgilenemiyorum. Malum çalışıyoruz, iş güç peşindeyiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping