Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furkomm - Tema Uploader Başvurusu
Ad & Soyad : Furkan Doğan
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: http://www.facebook.com/furkan.dqn
html bilgisi:Yüksek
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Az
diğer bilgileriniz: Tema Editlemekte Mükemmelimdir Şablonları İyi Hatırlarım Kurcaladığımda Çok iyi istediğim şeyi bulurum.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler :Destek.10t.net Bazı .comlu forumlardada yetkili olmuştum adminlik yapmıştım ama yazmıyorum 10tl.net dışı olmasn
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :Uzmanlnet.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 118
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet, Gördüğüm şeylerin aynısını yapana kadar uğraşırım bazen amacıma ulaşamam ama amacımaulaştığımda olur.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Yenilikçiyimdir yetkili olmak isterim Agresim değilimdir.

FileZilla bilgim .ok yüksektir cevabı bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes yükselme çabasında.

Ben böyle iyiyim :D

Başarılar. İstersen sanada öğretiyim nasıl olacağını FTP yok elimde ama :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben zaten fılezılla ftp falan emın ol senden ıyı bılıyormdır :D

ama yınede tskr :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-01-2013 Saat: 01:25)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben zaten fılezılla ftp falan emın ol senden ıyı bılıyormdır :D

ama yınede tskr :D

Bizde wordpress kullandık FTP ile küçümseme :)
FTP alıpta bilmeyen çok :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende wordprs bılıyorm ama hıc kllanmadım en az 20 tane ftplı mybb forum kurdum eklentı tema falan dosya ızını fln fılan hepsını bılıyrm emııın ol :D

@DıeseL: Tskr :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı olsun umarım en doğru yerde olursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-01-2013 Saat: 01:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes yükselme çabasında.

Katılıyorum.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar inşallah olursun...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-01-2013 Saat: 02:04)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-01-2013 Saat: 01:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes yükselme çabasında.

Katılıyorum.

Katılıyorum ben grafiker olayım öyle kalcam daha iyi :) + başarılar umarım seçilirsin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bütün Grafikerler Dağılmaya Çalışıyor Ben Bunu Olağan Karşılıyorum Çünkü Etkili Bir Grafikerler Grubu Kurulamadı Birlik Beraberlik 0 Arkadaşlık 0...
Başarılar Furkomm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-01-2013 Saat: 13:57)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bütün Grafikerler Dağılmaya Çalışıyor Ben Bunu Olağan Karşılıyorum Çünkü Etkili Bir Grafikerler Grubu Kurulamadı Birlik Beraberlik 0 Arkadaşlık 0...
Başarılar Furkomm.

Ben Grafiker olarak kalcam zaten hep grafiker olmak istedim şef belki ilerde.... Neyse konuyu dağıtmayayım Başarılar Furkomm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle herkez yükkselme çabasında diye söyleniyorsunuz. Bu benim kararım vede ben grafikerlikte zaten yardım olacağım kadar yardımcı oldum.Ve de artık grafikerlikte kendimce profesyönelleştiğimi düşünüp bu rütbeye atıldım teker teker hepsinin hazzını almaya çalışıyorum.Kendimi tek bir yolda değil her yolda geliştirmek istiyorum.Yükselsem ne yükselmesem ne ben zaten çıkacağım rütbeye çıkmışım neyin peşindesiniz anlayamadım neyse.Cevabım budur.

Herkezede teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-01-2013 Saat: 15:49)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkez yükkselme çabasında diye söyleniyorsunuz. Bu benim kararım vede ben grafikerlikte zaten yardım olacağım kadar yardımcı oldum.Ve de artık grafikerlikte kendimce profesyönelleştiğimi düşünüp bu rütbeye atıldım teker teker hepsinin hazzını almaya çalışıyorum.Kendimi tek bir yolda değil her yolda geliştirmek istiyorum.Yükselsem ne yükselmesem ne ben zaten çıkacağım rütbeye çıkmışım neyin peşindesiniz anlayamadım neyse.Cevabım budur.

Herkezede teşekkürler.

Kimse yetersizsin demiyor ki sadece grafikte kalsan biraz daha daha iyi olur diye düşünüyorlar (kimse adına konuşmuyorum genel söylüyorum) Bence biraz daha grafikerlikte kal sonra zaten yükselirsin yanlış anlama yetersizsin diye kimse söylemedi...her yolda gelişmek iyi bir şey ama bu yolda sabırlı gitmek lazım ..(yorumumu umarım kötü anlamda algılamazsın ben sadece açıklıyorum grafiker olarak kalsan daha iyi şuanlık..) Umarım anlamışsındır genede başarılar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anladım ama herkez yükselme çabasında diyor kim neyi biliyorda böyle konuşabilir ya anlamıyorum.Benim içimi bi allah bilir birde ben..

Yoruma alınmadım yanlış anlamayın yani :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam kodlama bilginiz nasıl ? Css bilginiz baya bi iyi olması gerekiyor html de öyle.Karanlık-61 admin öyle dedi.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok ben coder değilde Tema Uploader olacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar İnş. Olursun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform