kişisel hüzün içerir okumayabilirsiniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Öncelikle herşey benimle dalga geçiyor. Gerçekten uzun uzun yazdım birden bağlantı sıfırlandı dedi gitti herşey. Yani ben açtım dakikalarca yazdım. İnternet koskoca o zaman diliminde sayfayı hala yüklüyormuş. İşte bu koşullar altında sürekli upload yapıyorum. Belki bu yüzden fevriyimdir, Gelip hal hatır soran olmadı ki.
İnsanlar bloglara yöneldi falan derken yanlış düşünüyoruz. İnsanlar bloglara yönelmedi. En azından bizim blogdan kastettiğimiz şeylere yönelmedi.
Mesajda herkesin bildiği siteleri vereceğim yani reklam olmayacak. Atlamayın gene üstüme.
Ben kalkıpta kimsenin kişisel bloguna girmiyorum açıkçası. Yani gerçekten beni sıkar ve bayar. Ekstra çaba göstermem gerekir. Zaten yazılan şeylerin de benimle ilgisi yok. Ben içeriği dolu dolu olmadıkça video bile izlemiyorum. Düşünün artık yaptığım şey ile alakası olan bir şeyi yapmıyorum. Bana yararı olmayacak ve keyfi zaman harcayacak vaktim yok diye yapmıyorum bunu. Bakıyorum bütün gün ortam olsa da girsek muhabbet etsek diye.
İnsanlar gerçekten meşgul görünüyorlar ama isteseler herşeye vakitleri var farkında değiller.
@Corleone dediğin gibi; Eğer atomu parçalamıyorsak mutlaka vaktimizin olması lazım. Fakat bu şundan kaynaklanıyor: Ben facebook'a girip vaktimin 1/4'ünü harcıyorum. "Okulum var vaktim yok zamanım yok sınavım var teog var sülalem var(ne alaka ise artık bunu diyeni de gördüm)" diyen kişi 3/4'ünü harcıyor.
Peki 3/4'ünü harcayan kitle çok büyük ve geniş. Ne yapıyorlar? Bizimle aynı şeyleri yapıyorlar. Ama şu açıdan bakın; Tek sorunu içerik üretmek olan yerlerde yapıyorlar. Yani bizim gibi "hit sorunu kitle sorunu neden bu bu kadar düştü yok bu neden yükseldi" diyen yerlerde bulunmuyorlar. İnsanlara zor geliyor bu karmaşa. Ekstra çaba sarfetmeleri gerektiklerini düşünüyorlar.
tr.ign.com 'a bakıyorum son dönemlerde. Oyunlar ile ilgili haberler falan oluyor. Ama IGN ekibi bizim ekip gibi, sınırı yok. Adamlar dizi incelemesi yapıyorlar. Bölümü bölümüne hemde. İlk başta "dizinin bölümünün neyini inceliyorsun" diye çok yadırgadım. Girdim içeri 3-5 satır diye adlandıracağım okuması 1 dakika sürmeyecek inceleme yapıyor adamlar. Ve ağzım açık kaldı. Çok iyi yapmışlar. Öyle bir eleştirmenlik yok. Şimdi IGN'ye giriş-çıkışımı 2 kat arttırdım sanki. İzlemediğim dizinin (incelemesi kötü bile olsa) haberine, incelemesine girip bakıyorum. Her türlü az yazmış oluyorlar ve karşı tarafa istenileni veriyorlar. O yetiyor zaten. Adamlar aşırı absürt bir olayı, Dizi incelemesi kadar absürt ve "onun incelemesi mi olur yea" olayını o kadar insanlara içten bir biçimde ve doğal bir biçimde sunmuşlar ki, İnsan daha da çok istiyor.
merlininkazani 'na giriyorum son dönemlerde. Çok aktifler ve içerik farklı üretiliyor. Kısa ve öz yine. Fakat içerik kötü olsa bile insan giriyor. Yani ne kadar absürt ve alışılmadık bir olayı düzgün biçimde sunarsak insanlar o kadar o şeyi seviyor.
Forumlarda bunu yapmak kalıyor geriye. Bunu sizler düşünün isterseniz.
torrent-oyun.com'a giriyordum son dönemlerde. Sol mesajlarda şikayet mesajları görmeye başladım. Reklamlar olsun, İşinden gücünden bırakan, üyelerden bezip bırakan yetkililerin geri dönmesi için yapılan çağrılar olsun vesaire. Sonra onu gördüğümden beri girmiyorum. Sizler burada görüş bildirirken öfke kusmaya ve bunun yararı olacağını düşünmeye devam edin. Saygılar.