Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eXpert MyBB 1.8 Orjinal Tema | Satılık | M.D.S.Y
Yine tema güzel iyi ama onun yerine vbulettin alırım daha iyi gider be :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen :D öyle böyle basit bir temaya bukadar üzret verilemesine kazık denir. :D 1 tl verim ver temayı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 20:40)volki Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aynen :D öyle böyle basit bir temaya bukadar üzret verilemesine kazık denir. :D 1 tl verim ver temayı

herkes bir görüş belirtirken senin konuyu baltalaman.. Yüzsüzlük mü diyeyim artık ne diyeceğimi bilemedim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:32)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 150 mi yazıyo ben mi yanlış görüyorum?

Bende Görünce Şaşırdım :) Hayırlı Satışlar.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 20:40)volki Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aynen :D öyle böyle basit bir temaya bukadar üzret verilemesine kazık denir. :D 1 tl verim ver temayı

Çok seviyesiz yorumlar yapıyosun. Millete çocuk demeler tuhaf tuhaf ithamlar sanane kardeşim sanane? Millet senin vereceğin parayı hiçte merak etmiyor. Yetkililer sana yakında bi ceza uygular umarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 21:27)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Çok seviyesiz yorumlar yapıyosun. Millete çocuk demeler tuhaf tuhaf ithamlar sanane kardeşim sanane? Millet senin vereceğin parayı hiçte merak etmiyor. Yetkililer sana yakında bi ceza uygular umarım.

Sağolasın oktay valla. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uğraşan bu temayı yapar bi katagori açıklama yerini yapamazlar heralde oda kodları yok diye 150 TL bana abartılı geldi ama
İYİ SATIŞLAR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En az 250 TL olmalıydı . Tema müthiş .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel tema ama fiyat çok. İyi satışlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence 250 tl yapın xoxox un dediği gibi tem gercekden muthis! :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 22:23)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence 250 tl yapın xoxox un dediği gibi tem gercekden muthis! :)

450 tl olsun bence, 250 tl az.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kışkırtıcı konular atma caxing, aksi taktirde kendi konumda olsa yetkimi yapmak zorundayım. gerekli uyarıyı alırsın.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema hakkında yorum yapacaklar yapsın. Onun dışında fiyata yorum atmayın artık. Gereksiz yorum atan uyarı alacak. Beğenmek zorunda değilsiniz onlar temaya bu fiyatı uygun görmüş.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birde, tema sadece 10tr.net uyumlu mu yoksa images dosyasıda bulunuyor mu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayırlı satışlar alan olur illaki beğenip beğenmemeniz size kalmış ben beğendim gayetde eder
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2015 Saat: 00:54)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hayırlı satışlar alan olur illaki beğenip beğenmemeniz size kalmış ben beğendim gayetde eder
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping