Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Jane Genel Şef Başurusu
Başarılar dostum.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Yaş ile kesinlikle alakası yok zaten. Ne 13-14 yaşındakileri gördüm 20 yaşındaki adamdan daha çok şey üreten ;)
Başarılar dilerim, ilerleyen senelerde sistem içinde güzel işler yapabileceğine inanıyorum. Son zamanlarda kendini çok geliştirdin, bu arada okulu bırakmayı düşünme. Eğitimsiz olmaz :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Liseyi bitirince bırakmayı düşünüyorum. Belli değil, belkide devam ederim. Teşekkürler Berat.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Arda <3
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Dilerim Bende Seni benden Büyüksün Zannediyordum Megerse Benle Aynı Yaşıttasın Adaşım :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2018 Saat: 14:39)* A w P * Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fıstık gibi yetkim var doğrudur. Ama burda amaç açgözlülük değil, yönetimde daha üst kademelere çıkıp yardımcı olmak.
Yaş ile ne alakası var yetki almanın ki? Ainsworth'un dediği gibi, yaşa önem verilmiyor yetkili alınırken.

Rütbe senin yardım gücünü artırmaz. Üyeyken de çoğu şeyi yapabilirsin. Rütbe sana sadece otorite katar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hak ediyorsun demek lazım mı şu an için bilmiyorum, önemli olan yaş burası doğru ama önemli olan yaş akıl yaşıdır.
Yani demek istediğim şudur ki; akıl yaşta değil, baştadır. Helper'in dediklerine katılıyorum, ama bu senin görevi haketmediğini düşündüğüm anlamına gelmiyor... Buna üst yetkililer karar verecektir.

Bana bu durumda sadece başarılar dilemek düşer, inşallah hak ettiğin rütbede bulunursun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Arda,kaç fırın ekmek yemen lazım daha pişmen için :)) ama yinede şansını dene derim.Seviliyorsun...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2018 Saat: 14:02)Emrys Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvuruyu okurken, yazarken seninde erken olduğunu bilerek bu konuyu açtığını farkedebiliyorum. Genel şef rütbesi kolay alınabilecek bir rütbe değil. Görüyorsun ki ben bile 5 yıldır burdayım, 2.5 - 3 yıldır yetkiliyim ben bile henüz o rütbelere gelemedim ki gerçekten de benim için bile erken belki. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten erken. Başarılar.

+ Ortaokula gidiyorsunuz. Derslere zaman ayıramazsınız. Liderliğe devam ediniz. Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ortaokula gitmesi bir şeyleri değiştireceğini sanmıyorum.Ben de ortaokulda iken bu platformlarda yetkili olmuş biriyim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim takıldığım konu bu genel şef olunca mı yardımlar artacak illa yani. Arge lideriyken arttıramıyormusunuz bu yardımı rütbe artması sadece insana biraz daha ego katar. Tekrardan başarılar...
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim
Allah hayırlısı neyse o nü nasip eder inşallah
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rütbe ile yaşın alakası yok. Bunu artık anlamanızı diliyorum.
Herkesin kendi düşüncesi olur. Son söz yönetimden çıkıcak.
Tartışma çıkmaması için pek bir yorum yapmayacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar, yaşta tek bir önem vardır. O da "AKIL YAŞI'DIR" lütfen artık bunu anlayın.
Bu düşünce, bizi yiyip bitirecektir. Foruma yeni şeyler eklenmesi için daha canlı fikirlere gerek duyulacaktır, bu fikirlerde genellikle bizim gibi gençlerden çıkıyor.
Sıcak kan can getirir arkadaşlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam o zaman artık önümüze gelen akıllı kişileri yetkili yapıyoruz burası akıl forumu.
PGM
Teşekkür verenler:
Ben akıl forumu demedim, hep yaşa önem vermeyin.
Bu yükselmemiz gereken bir dönemde, bizi düşürecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2018 Saat: 18:14)Seccer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben akıl forumu demedim, hep yaşa önem vermeyin.
Bu yükselmemiz gereken bir dönemde, bizi düşürecektir.

Başvuru senin mi yoksa Arda'nın mı çözemedim? Başvuru konusunu baltalamayın, kişisel tartışmalara dönüştürmeyin. Herkes işine baksın arkadaşlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar
PGM
Teşekkür verenler:
Daha çok yolun var Colastin'in dediği gibi daha pişmedin 40 öğün ekmek yemen lazım rütbeyi alsanda almasanda bişeyler yapabilirsin illa yetkiyi alayım yapayım diye bişey yok yetkiyi alıncada daha yardımcı olmuyorsun biliyorum pazar işleri felan kodlaması yaptın bence biraz daha beklemelisin yani güzel işler başarırdın bekleseydin şu zamanlarda gayet güzel projelere ayak basıyorsun bu yorumu kötü olarak algılama sadece biraz öneri verdim.Benim dememle olmaz bu işler zaten son karar admin'in başarılar diliyorum Kuzen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz @ismaililhan başvuru günceldir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping