Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Jane Genel Şef Başurusu
.....
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim.
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kesin Alınırsın Ben Olsam Alırdım ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uzun zamandır yetkili olup istikrarla işini iyi yapan liderler varken işiniz biraz zor. Yaşa önem verilmiyor zaten yetkili alınırken, başarılar...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim, konudada belirttiğim gibi adminlerin benden çok hakettiği düşündükleri kullanıcı varsa rütbeyi o kullanıcıya vermelerini istiyorum. Saygıyla karşılarım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
*Allah.
--
Başarılar dilerim, fakat çok erken. Daha yeni lider oldunuz.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar...
PGM
Teşekkür verenler:
Tanrı kelimeside, islam dininde Allah kelimesine eşit olarak gelmiyor mu? @Nophex
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2018 Saat: 10:53)* A w P * Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tanrı kelimeside, islam dininde Allah kavramına eşit olarak gelmiyor mu? @Nophex
Teşekkürler.

Allah ismi daha uygun diye düşünüyorum.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha yeni yetkinizi almışsınız. Pazar eklentisi gibi şeyler kodlayarak yetkiyi hakettiğini düşünmeni önermem. Çünkü konuda 2 kısımda pazar eklentisi yazdığını söylemişsin. Şuan lider konumunda olanlar foruma yıllar veya aylar veren üyeler. Adminde demişti sanırım bu biraz acele seçim oldu seni yapıyorum ilerde değiştirebiliriz diye. Kararı adminler versin fakat sizden önde sırada olan kişiler çok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İlerde değiştirebiliriz dedi fakat o iptal oldu. Çünkü siz vardınız, fakat istifa ettiniz/yetkiniz alındığı için.
Pazar eklentisi gibi şeyleri kodlayarak yetki hakettiğimi söylemedim. Bunuda nerden çıkardın?
Zaten, forumda benden çok hakettiğini düşündüğünüz kişiler vardır. Saygı duyarım. Karar adminlerindir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarlar Hocam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bayağı erken bence sende bunun farkındasın. Söz konusu olan rütbe hafif bir yetki değil onun altından kalkmakta ayrı bir iştir. Yaş elbette önemli değil ancak ben yeterli bulmuyorum. Başarılar.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rütbe başvurun burada beklenirken güzel işlere atılım göstermeye devam et ve rütbeyi aldığında da forumu boşlama. Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuruyu okurken, yazarken seninde erken olduğunu bilerek bu konuyu açtığını farkedebiliyorum. Genel şef rütbesi kolay alınabilecek bir rütbe değil. Görüyorsun ki ben bile 5 yıldır burdayım, 2.5 - 3 yıldır yetkiliyim ben bile henüz o rütbelere gelemedim ki gerçekten de benim için bile erken belki. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten erken. Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kayıt olma tarihi ile yetkinin alakası yok Yusuf, Başvurularda kayıt olma tarihine değil işleve bakılır. (3 haftalık üyelik şartı hariç.)
Genel şef rütbesinin, kolay bir rütbe olmadığını bende biliyorum. Yapabileceğime inandığım için bu başvuruyu açtım zaten.
Teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2018 Saat: 14:20)* A w P * Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kayıt olma tarihi ile yetkinin alakası yok Yusuf, Başvurularda kayıt olma tarihine değil işleve bakılır. (3 haftalık üyelik şartı hariç.)
Genel şef rütbesinin, kolay bir rütbe olmadığını bende biliyorum. Yapabileceğime inandığım için bu başvuruyu açtım zaten.
Teşekkür ederim.

Kayıt tarihini tecrübenin kanıtı olarak görüyorum ki ayrıca ben başvurularda kayıt tarihi ön planda tutuluyor gibi birşey söylemedim. Herhangi bir üyeye sorsak o da %90 adminlik yapabileceğine güvenir. Son sözü admin söyler zaten, tekrardan başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaşınız: 13 (14 olacak.)
15 olmayacak dimi?

Yaşa önemsiz deyip yükseltmeye çalışıyorsun. Şimdi ben böyle bir yorum attım ya haksız duruma düşücem biliyorum ama yine de yazıyorum çünkü ben belirttim. Fıstık gibi yetkin var hala ne istiyorsun ki? Açgözlülükten başka bir şey değil bu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Fıstık gibi yetkim var doğrudur. Ama burda amaç açgözlülük değil, yönetimde daha üst kademelere çıkıp dahada yardımcı olmak.
Yaş ile ne alakası var yetki almanın ki? Önemli olan işlevdir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping