.....
[Bitti]-Jane Genel Şef Başurusu
|
1
03-03-2018 Saat: 10:40
Başarılar dilerim.
03-03-2018 Saat: 10:43
Başarılar Kesin Alınırsın Ben Olsam Alırdım ;)
Uzun zamandır yetkili olup istikrarla işini iyi yapan liderler varken işiniz biraz zor. Yaşa önem verilmiyor zaten yetkili alınırken, başarılar...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
03-03-2018 Saat: 10:49
Teşekkür ederim, konudada belirttiğim gibi adminlerin benden çok hakettiği düşündükleri kullanıcı varsa rütbeyi o kullanıcıya vermelerini istiyorum. Saygıyla karşılarım.
03-03-2018 Saat: 10:51
*Allah.
-- Başarılar dilerim, fakat çok erken. Daha yeni lider oldunuz. React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
03-03-2018 Saat: 10:52
Başarılar...
Tanrı kelimeside, islam dininde Allah kelimesine eşit olarak gelmiyor mu? @Nophex
Teşekkürler.
03-03-2018 Saat: 10:55
(03-03-2018 Saat: 10:53)* A w P * Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tanrı kelimeside, islam dininde Allah kavramına eşit olarak gelmiyor mu? @Nophex Allah ismi daha uygun diye düşünüyorum. React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
03-03-2018 Saat: 11:11
Başarılar.
03-03-2018 Saat: 11:32
Daha yeni yetkinizi almışsınız. Pazar eklentisi gibi şeyler kodlayarak yetkiyi hakettiğini düşünmeni önermem. Çünkü konuda 2 kısımda pazar eklentisi yazdığını söylemişsin. Şuan lider konumunda olanlar foruma yıllar veya aylar veren üyeler. Adminde demişti sanırım bu biraz acele seçim oldu seni yapıyorum ilerde değiştirebiliriz diye. Kararı adminler versin fakat sizden önde sırada olan kişiler çok.
İlerde değiştirebiliriz dedi fakat o iptal oldu. Çünkü siz vardınız, fakat istifa ettiniz/yetkiniz alındığı için.
Pazar eklentisi gibi şeyleri kodlayarak yetki hakettiğimi söylemedim. Bunuda nerden çıkardın? Zaten, forumda benden çok hakettiğini düşündüğünüz kişiler vardır. Saygı duyarım. Karar adminlerindir.
03-03-2018 Saat: 12:59
Başarlar Hocam
03-03-2018 Saat: 13:05
Bayağı erken bence sende bunun farkındasın. Söz konusu olan rütbe hafif bir yetki değil onun altından kalkmakta ayrı bir iştir. Yaş elbette önemli değil ancak ben yeterli bulmuyorum. Başarılar.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
03-03-2018 Saat: 13:13
Rütbe başvurun burada beklenirken güzel işlere atılım göstermeye devam et ve rütbeyi aldığında da forumu boşlama. Başarılar
03-03-2018 Saat: 14:02
Başvuruyu okurken, yazarken seninde erken olduğunu bilerek bu konuyu açtığını farkedebiliyorum. Genel şef rütbesi kolay alınabilecek bir rütbe değil. Görüyorsun ki ben bile 5 yıldır burdayım, 2.5 - 3 yıldır yetkiliyim ben bile henüz o rütbelere gelemedim ki gerçekten de benim için bile erken belki. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten erken. Başarılar.
Kayıt olma tarihi ile yetkinin alakası yok Yusuf, Başvurularda kayıt olma tarihine değil işleve bakılır. (3 haftalık üyelik şartı hariç.)
Genel şef rütbesinin, kolay bir rütbe olmadığını bende biliyorum. Yapabileceğime inandığım için bu başvuruyu açtım zaten. Teşekkür ederim.
03-03-2018 Saat: 14:24
(Son Düzenleme: 03-03-2018 Saat: 18:43, Düzenleyen: #Raptor.
Sebep: kendi yorumumu düzenledim.
)
(03-03-2018 Saat: 14:20)* A w P * Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kayıt olma tarihi ile yetkinin alakası yok Yusuf, Başvurularda kayıt olma tarihine değil işleve bakılır. (3 haftalık üyelik şartı hariç.) Kayıt tarihini tecrübenin kanıtı olarak görüyorum ki ayrıca ben başvurularda kayıt tarihi ön planda tutuluyor gibi birşey söylemedim. Herhangi bir üyeye sorsak o da %90 adminlik yapabileceğine güvenir. Son sözü admin söyler zaten, tekrardan başarılar.
03-03-2018 Saat: 14:29
Yaşınız: 13 (14 olacak.)
15 olmayacak dimi? Yaşa önemsiz deyip yükseltmeye çalışıyorsun. Şimdi ben böyle bir yorum attım ya haksız duruma düşücem biliyorum ama yine de yazıyorum çünkü ben belirttim. Fıstık gibi yetkin var hala ne istiyorsun ki? Açgözlülükten başka bir şey değil bu. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi