Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poppy Coşuyor Adana Merkez Patlıyor Herkes
Neyse hocam daha fazla tartışma çıkmasın konuyu kapatabilirmisiniz Edward,Ainsworth
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 13:55)Reind Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2017 Saat: 13:53)SmorqAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki. :D :D :D  :P

Gülecek bişey yok bunda,ayrıca kimse kimsenin videosunu karışamaz bunu bil.Sonuçta video benim,siz niye karışıyorsunuz onu anlamadım.Sonra niye saygılı değilsin,al işte bunlar beni sinirlendiriyor bıktım bu kişilerden benimi bulacak hep ya.

Karışamazmı? Paylaşıyorsan eleştiriye açık olacaksın yoksa paylaşma.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
videoma karışmasın onu ayarla bunu ayarla bunu yap şunu yap bıktım sizden zaten hocam lütfen konuyu kapatın çok uzayacak böyle giderse küfürlü bir tartışmaya kadar gelebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi bi küfür et bana bekliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uğraşamam şimdi sizlerle.Hocam lütfen konuyu kapatırmsıınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anladığın dilden konuşuyorum:
Bak Kardeşim,Konuyu Paylaşacaksan Eleştiriyede Açık Olmalısın.
@Reind
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu eleştirimi resmen emir veriyorsunuz onu yap bunu yap şunu yap bu eleştirilikden çıkar iyi öğrenmelisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu kadarı kafii :) Ben de pek desteklemiyorum Türkiye Youtube'unu ama yapacak bir şey yok. Uğraşıp bir şeyler yapsak dahi olmuyor bazen. Abone bile alamıyorum. Emeğimin karşılığını alamıyorum, ama eğleniyorum. Size tavsiyem eğlendiğiniz şeyleri yapmanız. Bırakın artık şu şeyleri. Yanlış anlama lafım sadece sana değil. Artık emek verilen, güzel içerikli videolara sahip olalım. Dikkate aldığınız için teşekkürler.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili bir hocamız varsa konuyu kapatırsa sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 13:45)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üşendin? Bari bandicam ile ekranı ayarlasaydın :D
Bu kelime "ayarlasaydın :D " Emir vermekmi oluyor ?
Emir vermek böyle olur (Örnek):
Ders çalış hemen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@SmorqAngel ömden konuşalım @RebelBoss ne derdiniz varsa ömden konuşalım şimdi kötü şeyler olmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kapatılmaya gerek yok diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz, sonuçta videonuzu paylaşmışsınız. Yorumlardan hareketle çok daha üst işlere (en azından benim attığım mesaj) başlayabilirsiniz.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beratdemir hocam şimdi hakaret edicem o yüzden kapatılsın ömden edeyim dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 14:07)Reind Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beratdemir hocam şimdi hakaret edicem o yüzden kapatılsın ömden edeyim dedim.

"Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." Hz. Muhammed (S.A.V)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakaret edersen,sen zararlı çıkarsın. Tardis 'in imzasını okumamışsın galiba?:
Alıntı:-->Rahatsız olduğunuz kişi veya durumlarda tartışmak yerine RAPOR ET butonunu ve kişiyi engellemeyi tercih ederseniz her zaman karlı çıkarsınız.

Eğer bir rahatsızlığın varsa,rapor edip beni engelleyebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam konuyu kapatırmısınız lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bütün forum deniz seki kafası yaşıyor hayran kaldım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2017 Saat: 14:12)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bütün forum deniz seki kafası yaşıyor hayran kaldım

Bu iyidi. ahahaha :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burdan edeceğin küfürü özelden etsene bi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam,niye konuyu kapatmıyorsunuz ya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Vidinli.net Shopping Platform
Vidinli.net Shopping Platform