Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ekranım neden kayık ya
Ayıp olan neymiş ertan, burda basit bir smiley eklemediğim diye sinirli olduğumu yada başka bir şey ima ettiğimi düşünmeyin. Ben gayet sakinim ve olayın yanlış anlaşılmaması için vaktimi ayırıp yazıyorum başka bir şey değil illa şartsa alın ekliyorum smiley :) yani tek gayem anlaşılır olmamız.

@#Power Yahu niye öyle düşünüyorsun mert, kız tribi atıp çekip gideceksin yani. Sanki bahane arıyoruz arkadaş, söylediklerimden bu olayla alakası olmayan arkadaşları merak ediyorum ne anladılar da sen ne anladın acaba mert. Destekte benden çok emeğin var, sadece bu yüzden değil olaylar patlak verdiğinde bile ancak seninle düzgün konuşabiliyorduk bu yüzden saygım var. Yanlış anlamayasın. ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:53)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayıp olan neymiş ertan, burda basit bir smiley eklemediğim diye sinirli olduğumu yada başka bir şey ima ettiğimi düşünmeyin. Ben gayet sakinim ve olayın yanlış anlaşılmaması için vaktimi ayırıp yazıyorum başka bir şey değil illa şartsa alın ekliyorum smiley :) yani tek gayem anlaşılır olmamız.

@#Power Yahu niye öyle düşünüyorsun mert, kız tribi atıp çekip gideceksin yani. Sanki bahane arıyoruz arkadaş, söylediklerimden bu olayla alakası olmayan arkadaşları merak ediyorum ne anladılar da sen ne anladın acaba mert. Destekte benden çok emeğin var, sadece bu yüzden değil olaylar patlak verdiğinde bile ancak seninle düzgün konuşabiliyorduk bu yüzden saygım var. Yanlış anlamayasın. ^^

Tartışmaktan bıktım artık ne bileyim tartış tartış sonu gelmiyor mesaj atasım da gelmedi bi an.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açıkçası tartışmalardan çok çektim. Benim de girdiğim tartışmalar oldu fakat genelde girdiğim tartışmaların içinden pek mutlu çıkmadım. Ben tartışmaları sonlandırdım. Tartışmalar hakkında değerlendirme & sonuç yazıları yazmak için özellikle kafamı çok yoruyordum. Bazen karar vermek zor oluyordu. Bazen kolaylıkla tartışmayı bitirip inisiyatifime göre ceza kesebiliyordum. Konu nasıl buraya geldi anlamadım ben de. Desteğe emeğim çok olmuş olabilir fakat bir hatam ile bütün destek hayatım yandı. Bazıları arkamdan konuştu bana sürekli "kanka" gibi tabirler kullanan kişiler arkamdan neler yazdılar burada. Her şeye rağmen yanımda olan birkaç arkadaşım oldu sadece. Sonunda iyi bir darbe yedim. Niye yazdım bunu hala kendime anlam veremiyorum konuyla da ilgisi yok ama yazasım geldi. Kısacası şunu diyebilirim bunlar beni iyice yordu ondan mesaj atmak istemedim sanırım. Zaten beni yorduğundan dolayı da uzun zamandır tema ve kodlama yapmıyorum.
@bilsoft skype bakabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:52)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.

Konu kavgaya falan dönmedi zaten döneceği de yoktu. Belki biraz şakanın dozajını aşmış olabilirim o kabul. Kavga falan yok ortada bizim birbirimizle anlaşma biçimimiz bu :) Kim rapor etmiş merak ettim açıkçası. Sanki küfürlü kavga ettik arkadaş. Şimdi adalet ne alaka onu da anlamadım ki.

Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnek olması.

Peki o zaman foruma mesaj atmam zarar olmuş benim.
Bilal abi şunu da söyleyeyim biz burda üslubun geyiğini yapıyoruz sen bana üsluptan bahsediyorsun :)

Foruma mesaj atmanda sorun yok, sorun attığın mesajdaki anlam. "senin gibi kaymış :D" ifadesini dışarıdan okuyan birisi her ne kadar gülücük olsa da o kelimeden farklı anlamlarda çıkabileceğini bilir. Sen şaka yoluyla söylemiş olabilirsin, Ertan alınmamış olabilir ancak bu forum ortamında bu tarz kelimelerin söylenmemesi gerekir.

Zamanında öyle bir hatayı ben de yaptım sınıfta. Karşılığı da biraz ağır oldu bana göre. Umarım sen de bir daha aynı hataya düşmez, beni anlarsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 01:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:52)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.

Konu kavgaya falan dönmedi zaten döneceği de yoktu. Belki biraz şakanın dozajını aşmış olabilirim o kabul. Kavga falan yok ortada bizim birbirimizle anlaşma biçimimiz bu :) Kim rapor etmiş merak ettim açıkçası. Sanki küfürlü kavga ettik arkadaş. Şimdi adalet ne alaka onu da anlamadım ki.

Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnek olması.

Peki o zaman foruma mesaj atmam zarar olmuş benim.
Bilal abi şunu da söyleyeyim biz burda üslubun geyiğini yapıyoruz sen bana üsluptan bahsediyorsun :)

Foruma mesaj atmanda sorun yok, sorun attığın mesajdaki anlam. "senin gibi kaymış :D" ifadesini dışarıdan okuyan birisi her ne kadar gülücük olsa da o kelimeden farklı anlamlarda çıkabileceğini bilir. Sen şaka yoluyla söylemiş olabilirsin, Ertan alınmamış olabilir ancak bu forum ortamında bu tarz kelimelerin söylenmemesi gerekir.

Zamanında öyle bir hatayı ben de yaptım sınıfta. Karşılığı da biraz ağır oldu bana göre. Umarım sen de bir daha aynı hataya düşmez, beni anlarsın.

Ben kelimelerimi karşımdaki kişiye göre söylerim. Ertanı tanıyorum, ne şekilde anlayacağını da biliyorum. Dışardan nasıl görüneceğini pek düşünmedim bunu yazarken. Ancak mesajların devamında da şaka amaçlı olduğu anlaşılıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese açık ortamdan yanlış anlaşılabilecek bir mesajı bir kişiye özel yazdım diyerek yayınlayamazsınız. "Forum" denilen kavramın genel kuralıdır. Bunu ben mi söyliyeyim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 01:36)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese açık ortamdan yanlış anlaşılabilecek bir mesajı bir kişiye özel yazdım diyerek yayınlayamazsınız. "Forum" denilen kavramın genel kuralıdır. Bunu ben mi söyliyeyim?

Özel yazdım demedim zaten. Neyse daha fazla mesaj atmanın anlamı yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım desteği olmuş tartışma konusu :)

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 02:22)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yardım desteği olmuş tartışma konusu :)

10 konunun 8i böyle artık zaten hocam :D
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping