Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ekranım neden kayık ya
XoQWzO.pngarkadaşlar ekranım internette diğer pecerelerde böyle nasıl düzeltirim yeni format attım güncelleştirme felan yapmadım bi ardım edermisiniz;?

yukarı bakrsanız anlarsınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran Kartı driver'ı güncelleyin. Ekran Çözünürlüğünü arttırın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
monitorda outo tuşuna tıkladım ayarladı :D saol yardımın için ama
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 21:11)transfortrues Nickli Kullanıcıdan Alıntı: monitorda outo tuşuna tıkladım ayarladı :D saol yardımın için ama

Auto değil mi o -,-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran gg olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 21:41)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekran gg olmuş

Senin gibi kaymış :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
neden gg olucakki auto ile hallettim diyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 21:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üslubunu beğenmedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 23:01)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üslubunu beğenmedim.

Peki. Zevk meselesi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 23:21)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üslubunu beğenmedim.

Peki. Zevk meselesi.
Üslubunuzu düzeltin, lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 23:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2015 Saat: 23:21)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üslubunu beğenmedim.

Peki. Zevk meselesi.
Üslubunuzu düzeltin, lütfen.
Hâlâ üslup diyor adam bana :D Biraz şakalaşalım dedim üslüba bağladın -,-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu resim yeter herhalde dostum :D

Gk8vD7.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2015 Saat: 23:49)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu resim yeter herhalde dostum :D

Gk8vD7.jpg

Yok kalsın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@bilsoft Destekte adalet olması için ne yapmışlar da adalet istiyorlar? AKK meselesi gibi. Sen altyapının güçlenememesinin en büyük sebebi olan kişiye destek ver, AKK adil değil diyip Senin evine kadar hizmet getireni suçla. Bu da benzer mesele.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.

Konu kavgaya falan dönmedi zaten döneceği de yoktu. Belki biraz şakanın dozajını aşmış olabilirim o kabul. Kavga falan yok ortada bizim birbirimizle anlaşma biçimimiz bu :) Kim rapor etmiş merak ettim açıkçası. Sanki küfürlü kavga ettik arkadaş. Şimdi adalet ne alaka onu da anlamadım ki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Caps biraz fazlaydı kabul ediyorum bilal abi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.

Konu kavgaya falan dönmedi zaten döneceği de yoktu. Belki biraz şakanın dozajını aşmış olabilirim o kabul. Kavga falan yok ortada bizim birbirimizle anlaşma biçimimiz bu :) Kim rapor etmiş merak ettim açıkçası. Sanki küfürlü kavga ettik arkadaş. Şimdi adalet ne alaka onu da anlamadım ki.

Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnek olması.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnekti.
Abi şurada canımız sıkılmış hem desteğide aktif gösterelim diye bir sohbet ettik, ayıp oluyor ama :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnek olması.

Peki o zaman foruma mesaj atmam zarar olmuş benim.
Bilal abi şunu da söyleyeyim biz burda üslubun geyiğini yapıyoruz sen bana üsluptan bahsediyorsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping