arkadaşlar ekranım internette diğer pecerelerde böyle nasıl düzeltirim yeni format attım güncelleştirme felan yapmadım bi ardım edermisiniz;?
yukarı bakrsanız anlarsınız.
ekranım neden kayık ya
|
arkadaşlar ekranım internette diğer pecerelerde böyle nasıl düzeltirim yeni format attım güncelleştirme felan yapmadım bi ardım edermisiniz;?
19-09-2015 Saat: 21:10
Ekran Kartı driver'ı güncelleyin. Ekran Çözünürlüğünü arttırın.
19-09-2015 Saat: 21:11
monitorda outo tuşuna tıkladım ayarladı :D saol yardımın için ama
19-09-2015 Saat: 21:40
19-09-2015 Saat: 21:41
Ekran gg olmuş
19-09-2015 Saat: 21:43
19-09-2015 Saat: 22:14
neden gg olucakki auto ile hallettim diyorum
19-09-2015 Saat: 23:01
19-09-2015 Saat: 23:21
19-09-2015 Saat: 23:23
(19-09-2015 Saat: 23:21)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Üslubunuzu düzeltin, lütfen.(19-09-2015 Saat: 23:01)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-09-2015 Saat: 21:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-09-2015 Saat: 21:41)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekran gg olmuş (19-09-2015 Saat: 23:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Hâlâ üslup diyor adam bana :D Biraz şakalaşalım dedim üslüba bağladın -,-(19-09-2015 Saat: 23:21)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Üslubunuzu düzeltin, lütfen.(19-09-2015 Saat: 23:01)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-09-2015 Saat: 21:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(19-09-2015 Saat: 21:41)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekran gg olmuş
19-09-2015 Saat: 23:49
Bu resim yeter herhalde dostum :D
19-09-2015 Saat: 23:56
Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın.
@bilsoft Destekte adalet olması için ne yapmışlar da adalet istiyorlar? AKK meselesi gibi. Sen altyapının güçlenememesinin en büyük sebebi olan kişiye destek ver, AKK adil değil diyip Senin evine kadar hizmet getireni suçla. Bu da benzer mesele.
(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın. Konu kavgaya falan dönmedi zaten döneceği de yoktu. Belki biraz şakanın dozajını aşmış olabilirim o kabul. Kavga falan yok ortada bizim birbirimizle anlaşma biçimimiz bu :) Kim rapor etmiş merak ettim açıkçası. Sanki küfürlü kavga ettik arkadaş. Şimdi adalet ne alaka onu da anlamadım ki.
20-09-2015 Saat: 00:47
Caps biraz fazlaydı kabul ediyorum bilal abi :D
(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın. Kimin rapor ettiği önemli değil mert ama ertan ile şakalacak kadar muhabbetin olduğuna inanıyorsan bunu tekrar düşünmeni isterim onun dışında adalet muhabbeti ise genelde olayların gidişatına örnek olarak verdim. Yani ben orda bambaşka bir olaydan bahsetsemde bunun tek bir anlamı var, bir örnek olması.
20-09-2015 Saat: 00:51
(20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Abi şurada canımız sıkılmış hem desteğide aktif gösterelim diye bir sohbet ettik, ayıp oluyor ama :/(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın. (20-09-2015 Saat: 00:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(20-09-2015 Saat: 00:42)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(20-09-2015 Saat: 00:35)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune şimdi siz burada sözde şakalaşıyormusunuz? Kesin şunu çünkü yaptığınız saçmalıktan öte birşey @#Power Mert özellikle sana yakıştıramıyorum eski lidersin konuya uslüblu yaklaşmalıydın, @ertank ertan bir kerede bir olayın dışında kal lütfen ya, caps ile karşılık vermek nedir yani? Sonra biri gelip burada neden kavga çıkarıyorsunuz uyarı puanı aldınız diyip uyarı verse, artise bak deyip olayı ban yemeye kadar götüreceksiniz. E haliyle sonrasında ise; destekte adalet yok hiç bir zaman olmayacak bla bla bla.. Bu yazıyı sözlü uyarı farzedin, rapor eden kişi için söylüyorum eğer rapor ediliyor ise konu, muhabbete kesinlikle dahil olmayın. Peki o zaman foruma mesaj atmam zarar olmuş benim. Bilal abi şunu da söyleyeyim biz burda üslubun geyiğini yapıyoruz sen bana üsluptan bahsediyorsun :) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|