Yorum Sayısı: 1,413
Konu Sayısı: 129
Rep Puanı:
90
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
bozkurt06
SanalPara (SP): 2 SP
bende şikayetciyim . Beni boş yere banladı forummka.com.nu yu paylaştım (10tl.net den yapıp com.nu ya çevirdim) sonra beni 1otl.net den 10tl.net dışı diye attı .
(açtığım konu : site tanıtma bölümü : 1 kere paylaştım.
ve 10tl.net dışı değildi
Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
Buda sana söliceğim son şey MeteTR ;
İmzana Baktımda Adaletten Bahsetmişin ama Sen Hiç Öle Deilsin Aç Hadi Bekliyorum Seni Şikayet Et Beni Kim Hakkediyosa O Alır Cezasını Aklın Kalmasın .
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Rep Puanı:
90
bozkurt06
bu arada ben #BozKurt DiseL
Yorum Sayısı: 3,620
Konu Sayısı: 281
Rep Puanı:
327
0 mesaj içinde 54 teşekkür verildi.
SanalPara (SP): 29 SP
(13-10-2013 Saat: 17:14)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MeteTR nebiçim adamsın azımı bozdurma burda benim bişey dicem olmucak ama neyse söliyeyim '' Klavye Bebeliği '' Yapma Burda
Laflarına dikkat et hakaret yasaktır.Uyarı aldın.
Yönetim dışı konuya yorum yapmayın.Şikayet konusu açılmış adminler ilgilenecektir.Kavgayı sürdürmeye devam ederseniz ceza alacaksınız.Her açılan şikayet konusunu kavgaya çevirmeyin.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
Rep Puanı:
90
bozkurt06
13-10-2013 Saat: 17:28
(Son Düzenleme: 13-10-2013 Saat: 17:31, Düzenleyen: bozkurt06.)
Online hiçbiriniz bi üyeyi tutmazsınız zaten hep genel şef aday admin adayı bu ne ya
biraz adam olun Allah rızası için ya
Rep Puanı:
327
Yorumları teker teker okuyorum.Furikan daha önce hakaret sebebiyle sana uyarı vermiştim ama sonra pişman olduğunu belirttin ve uyarını kaldırdım.İkinci kez aynı hatayı yaptın.
Lütfen daha fazla konuya yorum atmayın kitlemek zorunda bırakmayın..
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
Rep Puanı:
327
Konuya yorum atmayın dedikçe devam ediyorsunuz Adminler ilgilenene kadar konu kilit.
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Bu konu sadece adminlerle sınırlı değil. OnLiNe, öncelikle mete ye uyarı vermen sonra furkana uyarı vermen gerekirdi. Ortalığı gerecek mesajlar atan üyeler artık banlanırken, daha soft davranman bile problem çıkarmazdı.
Furkomm, unutmuş olabilirsin. cPanel'den nasıl yapılacağını sormuş olabilirsin. DieseL'in yaptığını yanlış buluyorum ama mesaj atmamdaki amaç bu değil.
Şimdi kimse kimsenin arkasında durmak zorunda değil biz ne dönekleri gördük aslında DieseL abime şunu demek isterimki furkanı konu açmak zorunda bırakmışsın. Kendisi tema uploader olsaydı bir düşünürdün, ama üye görünce psikolojik olarak böyle davrandın.
MeteTR, attığı mesaj ortalığı son derece gereceğini bildiği halde bu mesajı atmış.
Geri dönelim; Benim dün hayatımı kurtarmış olabilirsin. Ama bu sen birisini öldürdüğünde seni koruyacağım anlamına gelmez. Bu haklının yanında olduğumun(zun) kanıtıdır.
Online mesajları tek tek okuyayım derken hızlı okumuş belliki. Admin mesaj atması değilde konu sahibi görevli değil o yüzden konuyu kilitlemenin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Ona admin karar versin. Veya admin adaylarıda karar verebilir.
Görevliler sadece bildikleri bilgiye göre değil yönetim biçimine göre de alınıyorlar. Bu yüzden genel şef olamadım ben. Son zamanlarda forumun durumları bütün yetkililerin kafalarını aşırı derecede karıştırdı. Ben dahil. Yönetim biçimlerimiz değişti. Ama toparlanması gerek.
Yorum Sayısı: 1,357
Konu Sayısı: 210
Rep Puanı:
59
Teşekkürler: 2
1 mesaj içinde 14 teşekkür verildi.
DieseL
SanalPara (SP): 11 SP
Furkan cpanel phpmyadmin Sql filan demişsin ama bunun ne alakası var cpanel, sql la vs. vs. sen bunu kendin çok çok iyi biliyorsun öyle olacağını. Hatta kendin söylediğinde oldu. Bunu sende iyi biliyorsun bende şimdi oturupta senin mesajlarını tarayıpta o mesajı bulmaya vaktim yok. senin mesajlarınla kendi vaktimi harcıyamamam.
Peki size sorarım bu adam Bölüm şefi, grafiker ,tema sorumlusu adayı , tema sorumlusu olmuş bunu bölüm şefi adayı bile biliyor. bilmiyor mu biliyor kendiside çok çok iyi biliyor sırf bana gıcıklığından bu şikayet konusunu açtığını da iyi biliyorum.
Küfür bazım biliyorum ama ben ona söyledim üstüne alınma dedim ben dalgasına söylüyorum dedim kaç kere bana gülerek tamam abi dedi.
Ayrıca ben furkana .org adresli bir forumumu hediye ettim gitsin forumculuk admincilik nasılmış görsün dedim tek admin panelinde kalmasın ftp ,cpanel,phpmyadmini tanısın diye verdim. 2 Günlüğüne abimin hosting şirketi saldırı altında kaldı. Furkan ın dediği bana şu eğer bu kötü bir şakaysa hoş değil bütün hitlerimi kaybettim dedi. ardındanda benim yaptığımı iddia etti skypede ortak konuşmaya aldım Galaxyshell'in sahibi Muzaffer abim. Kendisi söyledi iki gün boyunca saldırı altında kaldığımızı.
Şimdi gelelim konumuza;
Bunu buradaki herkes çok çok iyi biliyor böyle birşey olabileceğini ve sadece adminin yapabilcegini. Beni kimse savunmasın sevenler veya sevmeyenler çünkü söylediğiniz her ters laf size uyarı alma riski demektir onun için yöneticiler ve Furkomm'un dışında kimsenin yazmasını istemiyorum...
Bunu bilesiniz...
Şimdi isterseniz yetkimi alın isterseniz beni banlayın ben kendi savunmamı yaptım.