https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EverPlay.10tl.Net Şikayet
1. Hitap şekli

2. Konuyu iyice okudum. Kaç kez açıklamış ben emek hırsızı değilim diye.

Ve halen üzerine "Sen suçlusun" imasıyla gitmenizdeki amaç ne?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam usta bu kadar. Neyi uzatıyorsunuz halen?
[/quote]
Sinirlendim KB
(05-09-2013 Saat: 16:48)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
1.cisi Dayı ne

2-cisi velet niye diyosun sen hiç 14 yaşında olmadınmı direk 17 yaşındamı doğdun

Ya Bas Git ARTIK . KÖTÜ BİRŞEY DEMEDEN BAS GİT.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
EverPlay.10tl.Net ve furikan. Bu Meseleyi Fazla Uzatmadan Tatlıya Bağlayın. L*n,Sı**ı falan demek forum ortamında yakışmaz. Gerçi Şefim de Mesaj Atmış ancak Bu Konuyu Uzatmayalım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:52)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam usta bu kadar. Neyi uzatıyorsunuz halen?
Sinirlendim KB
1.cisi Dayı ne

2-cisi velet niye diyosun sen hiç 14 yaşında olmadınmı direk 17 yaşındamı doğdun

[/quote]

Yav ben sana nediyom sadece konuşmanı düzelt dayı diyosun velet diyosun asıl sen git velet te velet velette velet şimdi senden büyük biri çıkıpta sana velet velet dese iyimi olur

biraz başkalarında düşün hep kendini düşünme
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:07)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kardeşim tamam dediğin gibi olsun .

akıl yaşta deil baştadır bunuda bilmeni isterim .

(05-09-2013 Saat: 16:24)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: küfür falan demedim ben şimdi bu kelimenin içinde '' anne baba '' geçmiyomu ? bide utanmadan gülüyo team speak , skype falan gel diyon gelsem kimbilir neler dicen

(05-09-2013 Saat: 16:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ortak olacağınız kişiyi tanıyın az.

Everplay, Forum kurallarına karşı geliyorsun dikkat et. Evet suç işlemişsin oda şikayet etmiş sonra düzeltmişsin Fakat kullanıcı şikayetini geri çekmeden sen birşey yapmadın sayılmaz.

(05-09-2013 Saat: 16:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-09-2013 Saat: 16:34)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-09-2013 Saat: 16:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ortak olacağınız kişiyi tanıyın az.

Everplay, Forum kurallarına karşı geliyorsun dikkat et. Evet suç işlemişsin oda şikayet etmiş sonra düzeltmişsin Fakat kullanıcı şikayetini geri çekmeden sen birşey yapmadın sayılmaz.

Dayı Bak AADAMIN TEMASINI ÇALSAM KULANIRIM NİYE CALAYIM 50 KEZ DEDİM EDİT YAZISINDAN SONRA KALDIRIDM EMEK HIRSIZIMIYIM SANDINIZ

Tamam usta bu kadar. Neyi uzatıyorsunuz halen?

1.cisi Dayı ne

(05-09-2013 Saat: 16:55)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-09-2013 Saat: 16:52)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam usta bu kadar. Neyi uzatıyorsunuz halen?
Sinirlendim KB
1.cisi Dayı ne

Yav ben sana nediyom sadece konuşmanı düzelt dayı diyosun velet diyosun asıl sen git velet te velet velette velet şimdi senden büyük biri çıkıpta sana velet velet dese iyimi olur

biraz başkalarında düşün hep kendini düşünme
[/quote]

Suscanmı Artık.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen devam ettirsen başkalarını aşşalamaya devam edersen bende susmam !
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Sizin Anlaşmaya Niyetiniz Yok Gibi. Konuyu Kilitliyorum Bir Üst Yetkili Çağıracağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
EverPlay.10tl.net'i argo kullandığı için 1 ay banladım.Herkes kullandığı kelimelere dikkat etsin.Forumun huzurunu bozmaya yönelik davranışlar sergileyen olursa cezasını alır.Bundan böyle tartışma konularında argo, küfür eden olursa diğer yetkililerde editlemekle kalmayıp ban verebilirler.Süreli olmak kaydesiyle...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform