https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EverPlay.10tl.Net Şikayet
Ne Yüzsüz Adam

Forumuma Ortak Olucam Dedi ben bitane güzel tema buldum gelmiş çalmış

o tema ile ne kadar uğraştım ne kadar emeğim var insan izin alırdı geldi çaldı editlemiştim ordan anlıyabilirsiniz

hadi gelse alabilrmiyim dese verirdim fakat böle olmadı

paylaşıcaktım gitti çaldı şikayetçiyim ondan bide benim logoma benzetmiş !!

Ne gerekiyosa yapılsın

http://pcdestek.10tl.net/index.php

sitesi bu onun
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 15:40)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ne Yüzsüz Adam

Forumuma Ortak Olucam Dedi ben bitane güzel tema buldum gelmiş çalmış

o tema ile ne kadar uğraştım ne kadar emeğim var insan izin alırdı geldi çaldı editlemiştim ordan anlıyabilirsiniz

hadi gelse alabilrmiyim dese verirdim fakat böle olmadı

paylaşıcaktım gitti çaldı şikayetçiyim ondan bide benim logoma benzetmiş !!

Ne gerekiyosa yapılsın

http://pcdestek.10tl.net/index.php

sitesi bu onun

Töbe Töbe Siteye Bİ Bak ?

Temayı Aldım Baktım Aşağıda Furikan Yazıyor Du SİLDİM BİDE ŞİMDİ BAK UTANMAZ.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Utanmaz diyo bide şikayetten sora niye siliyon hemen kim suçlu burda şimdi

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ARGO KULANDIRTMA BANA BAK SİTEMDEKİ ÜYELERE SOR HAYALETE FELAN BIKTIM YA ALLTA EDİT FURİKAN YAZINCA KLADIRIDM 3 DK DURDU DURMADI ŞİKAYETİ AÇINCA KALDIRMADIM LÜFTFEN ARGO KULANDIRMA BANA GİT GİT . EMEK HIRSIZI SANDIN SEN BENİ SANIRIM !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman niye ortak olucaz ayağı ile geldin foruma sonra temayı aldın gittin

birinedaha böle yapmışın

ortak olucaz deyip gitmişin

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ŞUAN BİR RANK İSTEĞİM SÖZ KONUSU ODA GELSİN UZAKLAŞICAM BURDAN BİRAZ.OLMUYOR BÖYLE COLUK COCUK BİZİ HIRSIZ YERİNE KOYUYOR. ADAMA BAK YA OLMAZ ABİ BÖYLE BEDAVA DOMAİN DUYAN SİTE DUYAN COLUK COCUK DOLUSUYOR. ŞUANDA BU DESTEK'TE GRAFİKERLEDEN ÇOK BENİM YARDIMIM VARDIR. İYİ ARAŞTIRIN. OTA ***'A ŞİKAYETCİ OLUYORSUNUZ.İNSAN KENDİNİ ZOR TUTUYOR. YEMİNLEN RANKIMI BEKLİYORUM SADECE.

(05-09-2013 Saat: 15:56)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ozaman niye ortak olucaz ayağı ile geldin foruma sonra temayı aldın gittin

birinedaha böle yapmışın

ortak olucaz deyip gitmişin

LAN BAK BİRADER TEMAYI ALMADIM SİTEDEYİM LAN SENDEN COK SİTEDE BEN İLGİLENİYORUM DEDİ ŞEYE BAK KAÇ GÜNDÜR SİTEDE YOKSUN. ADAM GİBİ DUR SÖVDÜRME BANA SİNİRLERİM OYNADI !

BİRAZ BÜYÜN LAN COCUK KALMAYIN. ADAM OLDUNUZ ADAM. GERÇEĞİ SEN OLMAMIŞN 14 BÜYÜ BİRAZ. LÜTFEN .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim tamam dediğin gibi olsun .

akıl yaşta deil baştadır bunuda bilmeni isterim .

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:07)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Dedin Gibi Felan Yok. Doğrular Burda Utanılacak Adam Varsa Sensin. Sitene Bak Bakalım Bİ Özel Mesajları SS Alıp Atırma Bana. Herkez Kendi Yoluna.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:09)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Dedin Gibi Felan Yok. Doğrular Burda Utanılacak Adam Varsa Sensin. Sitene Bak Bakalım Bİ Özel Mesajları SS Alıp Atırma Bana. Herkez Kendi Yoluna.

atsana o senden çok uğraştığım dediğimi diyosan onu site için demedim belirttim mesajlarda zaten onu tema için dedim o tema bitmişti ben yeni baştan düzenledim bi araştırıp bu temayı bul bak bi eski hali orda bu edit hali bikere

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

(05-09-2013 Saat: 16:12)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-09-2013 Saat: 16:09)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

atsana o senden çok uğraştığım dediğimi diyosan onu site için demedim belirttim mesajlarda zaten onu tema için dedim o tema bitmişti ben yeni baştan düzenledim bi araştırıp bu temayı bul bak bi eski hali orda bu edit hali bikere
KES LAGA LUGA YAPMA ALTI ÜSTÜ TEMA LAN SANAL DELİKANLISI. LÜTFEN SUSSARMISIN ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özelden böyle demiyon bekle bu işinde ipini bırakmıcam özelden anama babama laf ediyosun lan'lı lunlu konuşuyosun onların suçu nedir şimdi burda ?

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

(05-09-2013 Saat: 16:18)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özelden böyle demiyon bekle bu işinde ipini bırakmıcam özelden anama babama laf ediyosun lan'lı lunlu konuşuyosun onların suçu nedir şimdi burda ?

ARKADAŞLAR ANAYA BAYAYA KÜFÜR EDİYORSUN DİYOR OLAY BU :DD HARBİDEN GÜLDÜRDÜN LAN :DD
Kod:
SİZİ BÜYÜTEN ANAYA BABAYA YAZIK.
BEYLER KÜFÜR BU DAĞILIN :DD AHAHA BÜYÜMÜCEKMİ BUNLARRR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
küfür falan demedim ben şimdi bu kelimenin içinde '' anne baba '' geçmiyomu ? bide utanmadan gülüyo team speak , skype falan gel diyon gelsem kimbilir neler dicen

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
furikan4554 başka tema bul yeni bir ortak böyle kişilerle ortak olunmaz gel ikimiz ortak olalım bir'de tema yaparız özel ?
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:28)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: furikan4554 başka tema bul yeni bir ortak böyle kişilerle ortak olunmaz gel ikimiz ortak olalım bir'de tema yaparız özel ?

Olur kardeşim zaten terbiyesi yerinde olmuyanlar ile işim olmaz büyüklerine saygılı ol diyor ama küçüklerine sövüyor işe bak

http://forumatrak.10tl.net/

bak bunu ben kurdum 30 üyesi var vede bi tane daha admin var çok ilgileniyor ismi berkay açtığı konulara baksanız anlarsınız bunlamı devam yoksa yenimi bulalım :)

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

(05-09-2013 Saat: 16:24)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: küfür falan demedim ben şimdi bu kelimenin içinde '' anne baba '' geçmiyomu ? bide utanmadan gülüyo team speak , skype falan gel diyon gelsem kimbilir neler dicen

Yaşıma İnanmıyor TS Gel Gör Velet .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ortak olacağınız kişiyi tanıyın az.

Everplay, Forum kurallarına karşı geliyorsun dikkat et. Evet suç işlemişsin oda şikayet etmiş sonra düzeltmişsin Fakat kullanıcı şikayetini geri çekmeden sen birşey yapmadın sayılmaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ortak olacağınız kişiyi tanıyın az.

Everplay, Forum kurallarına karşı geliyorsun dikkat et. Evet suç işlemişsin oda şikayet etmiş sonra düzeltmişsin Fakat kullanıcı şikayetini geri çekmeden sen birşey yapmadın sayılmaz.

Dayı Bak AADAMIN TEMASINI ÇALSAM KULANIRIM NİYE CALAYIM 50 KEZ DEDİM EDİT YAZISINDAN SONRA KALDIRIDM EMEK HIRSIZIMIYIM SANDINIZ
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-09-2013 Saat: 16:34)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-09-2013 Saat: 16:32)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ortak olacağınız kişiyi tanıyın az.

Dayı Bak AADAMIN TEMASINI ÇALSAM KULANIRIM NİYE CALAYIM 50 KEZ DEDİM EDİT YAZISINDAN SONRA KALDIRIDM EMEK HIRSIZIMIYIM SANDINIZ

Tamam usta bu kadar. Neyi uzatıyorsunuz halen?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1.cisi Dayı ne

2-cisi velet niye diyosun sen hiç 14 yaşında olmadınmı direk 17 yaşındamı doğdun

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping