https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Kuracağım :)
@OwlShield bende kurmuştum swf li oyun Transformice Serveriydi sonra herkezi mod yapınca :) herkez birbirini banladı :S önerin için teşşekürler
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim dediğim 0'dan oyun kodlaması grafiği herşeyini kendin yapacaksın. :) Uzantıya bakıp vazgeçmemeni öneririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dostum PvP yapmak bir oyun yapmak değil. Bu arada bi flash oyunu şirket tasarlıyor bizim oyun yapmamız sıkar :D Sen Game Maker indir Flash oyun çalış. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Game maker ile yapılan oyunlar flash oyun değildir.
"FLASH" programı ile yapılan oyunlar flash oyundur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Helper ben yaptım beni hiçte sıkmadı ama sonra herkezi mod yapınca herkez birbirini banladı :S bu arada hangi oyun gibi kurmak istiyorsanız
örnek oyun pvp server kurulumu bukadar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yalnız şimdi siz yapılmış oyunun serverin kurmuş olacaksınız TransFormice serverdir Travian serverdir.Ben 0'dan oyun yapmadan bahsediyorum.O da flash ile mümkün.Hatta flash ile online oyun yapmakta mümkün o yüzden size flash öneririm.Az sonra flashla ilgili forum açacağım gelebilirsiniz hep beraber oyun yapabiliriz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamamdır :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
online serverlı oyun yapacaksanız ben yetkili olabilirim.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tavsiyelerim
Minecraft: Çok para kazanabilirsin. Arkadaşım günde 30-50 Kağıt götürüyor. :D Fakat babasının hesabına :D. Olsun babası kazansın:) Vip üye admin satışları vs.
Counter: Kolay kolay para kazanmassın. Adminlik satışı yaparsın. Silah oyunu vs. Seversen iyi.
Transformice: Çok tercih edilen bir oyun. Transda her gün evet düzenleyince insanlar (fareler :D) pvp'ni önerir. Pvp büyür gelişir. Sonra oyunu zorlaştırır Çilek satımı yaparsın para kazanırsın:) En eğlencelilerinden birisi pvp kurma bakımından.
Metin2: OX, Metin Taşı gibi eventler düzenlersin:) Edit yapmazsın. Droplar yüksek olur. 1 lwlden 250'ye yaparsın Emek sw. Wslikler dadik oluyo.
Karışık oldu ama :D Minecraft hem eğlenceli hem kazançlı (tavsiyem).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum açma sınırı yüzünden yarına kaldı,yarın flashla ilgili bir forum kurucam,herkes davetlidir.Program linki,kodlama dersleri vs. vs. şeyler ve çalışmalarımız sunulacak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Başarılar İnşallah Güzel Bir Oyun Çıkar Ortaya Sabırsızlıkla Bekliyoruz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@RooTX™ Teşşekürler sizi'de bekleriz kurulduğu zaman operator yaparız :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
www.flashers.10tl.net
bekleriz. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Helper öneri için teşşekürler Transformice gerçektende kurunca para kazanılıyor bence en fazla minecraft'ta var para : )

@OwlShield geldiyorum bugün bana flash ders verecektim unutmadım sanma :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping