https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Kuracağım :)
kendime güzel bir oyun kuracağım peki önerdiğiniz bir program varmı veya photoshop'tan yapılırmı söylerseniz sevinirim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
online oyunmu yoksa normalmi

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Online :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
online oyun kurmak zordur c++ öğrenmen gerek sana game makeri öneririm online oyun yapmazı zordur bir internette araştır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
game maker kötü bir türlü yapamıyorum bu arada game editör biliyorum ondan yaptım bir kere sonra herkezi mod yapınca herkez herkezi banladı :S
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana önerim;

Online web tabanlı bir oyun için PHP adlı kodlama dilini bilmen gerekir, ve bence acayip zor. Yani Script yolu ile yapacaksan tabii. Ben genelde script editliyorum, sende öyle yapabilirsin ;). Ama GameMaker'ı da önermekte oyun yazılımcıları.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben aslında kurdum 1 kere ismi RipFareler'di Swf filan hergün oyunu güncelliyordum oyun yanlış bir dosyayı silince kayboldu 265 üye vardı birindede herkez mod yapınca herkez banladı birbirini
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Transformice'dir o :), bende en az 10 server kurmuşumdur, onlar flash HTML5 vs. vs. destekli olanlar, bizimkisin Travian Klanlar vs. gibi olacak, eğer PHP olsun istiyorsan :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Furkomm Şu oyun gibi yapmaya çalışalım bence Adventure Quest World Varya o Çok güzel :)o'damı php yoksa swf mi ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
travian klanlar gibi olucaksa ben katılmak isterim operatör filan olabilirim tabi alırsanız ekibe.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ROKS sensiz hiç olurmu :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler dostum ama online oyun kuralım tasarımı furkomm yapar serverları sen yaparsın üyeleri ben çekerim işte bitti yapalım olurmu isterseniz ekip kuralım yalınız üyeleri çekerim derken buradan değil yanlış anlaşılmasın.

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ripbyrustavi02 ;

Yok, PHP Travian gibi oyunlarda. O senin dediğin tür oyunlar galiba flash ile oluyordu.

@ROKS ;

Ben kurcağım, ama bedava hosta :/. Seni multihunter olarak alırım :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@furkomm;
multihunter derken? ben operatör olsam olurmu serwerları kontrol ederim küfür vb. eden kullanıcıları banlarım serwerları güncellerim olmazmı?

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Furkomm Evet baktım sağ click oyuna batığın zaman adobe flash çıkıyor
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman o dili öğren :).

@Roks ;

Hiç travian oynamadın galiba? :). Travianda Oparatör rankı olmaz, Multihunter'ında görevi zaten senin dediğin gibi kontrol etmek ;).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@furkomm;
travianda oynadım kıngsagede oynadım kıngsagede operatör diye geçiyor heralde türkçesi operatör neyse nezaman kuracağız?

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak benim eski çalışmam var ya gelecekte hangi yetkili olacaksın diye onu DreamWeaver Eclipse ve flash üzerinden yaptım şimdi bu 3 programla da yeni bir oyun yapıyorum random sistemli rpg oyunu. :) İleride bunları satabilirsin de =) .swf uzantısı oyunlar yapılıyor =) Online oyun da yapabilirsin sistemini kodlayarak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Online Oyun Yapmak Aslında Kavrarsan Basit Önerim Unity 3 D
Nedenmi ?

Çünkü Kolay Kullanım Arayüz Kodlama Ve Çizim.
First Person Controller Kamera İle Wolfteam Gibi Bir Oyun Yapabilirsin.
Ayrıca Dağlar Adalar Vs. (Terrain) Builder Yapmak Çok Basittir.
Ben Arkadaşlarla Bir Ara Yapmıştım.
Birde şu yönden basitliği var.

Kodlama Özellikle zor bir iş olmasına rağmen internette bir sürü videosu ile size çok basit şeyler tanılıyor.

Önerim Unity3D heh birde unuttuğum bişi vardı ;

Unity3D'yi kullanan oyun program gruplarından biride EA Games..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bahsettiğiniz oyunlarla benim ömrüm geçti..

İkariam bu paylaştığınız oyunlar gibidir.. 4 senemi o oyuna verdim... O oyunda yeni serverlerde oldukça popülerimdir :) Güzel bir tasarımı ve sistemi var.. Örnek alınabilir.. Eğer iyi bir düzen kurulursa Oyuncu çekebilirim.. Bu oyunların kullanıcıları çekiciliği anlamda Oldukça bilgim var.. Eğer her şey ayrıntılarıyla düzenlenirse Bu iş üzerinden para kazanılması mümkün..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping