Bahsettiğiniz reklamı siteye eklerken kategori olarak Genel İçeriği seçmiştim:
Genel kategorisini seçmeme rağmen o türde reklamlar çıkmış. Şu aralar eğitimim dolayısıyla hiçbir sitemle ilgilenemediğim için kısa zamanda farkedemedim. Reklam şirketinden kaynaklanan bir hata.
(27-04-2013 Saat: 17:46)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vayy Pis Sapıklar Azgın Tekeleri :D
Seviyenizi takının. Yazdıklarınız; seviyenizin, yaşınızın ne kadar küçük olduğunu gösteriyor.
(27-04-2013 Saat: 18:03)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :))) webboss.10tl.netde anahtar kelime yaparak spam yapıyor.
Bilmeden hiçbirşeye yorum yapmasanız sizin için daha iyi olur.
(04-05-2013 Saat: 12:19)kemik344 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: aynen katılıyorum.onceden bende postbit ararken sürekli +18 reklamlarla karşılaştım.Bende şikayetçiyim.
sanırım göreli 3 hafta , 1ay olmuştur..
(27-04-2013 Saat: 18:07)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Iğğ. Terbiyesizler...
(27-04-2013 Saat: 18:14)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: One ya gerçekten terbiyesizler.
(27-04-2013 Saat: 18:10)PaŞa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu onlara hiç yakışmadı. Terbiyesizler
(27-04-2013 Saat: 18:33)Twoon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Terbiyesizler. :D
(27-04-2013 Saat: 18:11)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yuhhh bana küfür edtirecekler şimdi one yav admine bildiriyom
Edin, sanki hiç yapmadığınız şey! Edin de millet sizin ne küfürbaz, saygısız olduğunuzu anlasın.. Yazdıklarınız kişiliğinizi gösterir!
Keşke bunları yazmadan önce biraz düşünseydiniz. Post kasmak derdiyle bir kişi hakkında bilmeden, düşünmeden kesin hükümler verebiliyosunuz.
Terbiyesizlik? Sizin gibi incisözlük'te gezmediğim, sizin gibi iki lafımdan birinde küfür olmadığı için mi terbiyesizim?
(27-04-2013 Saat: 18:48)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bedava siteden 5 kuruş para kazanmak için, değmez
Bendeki de aptallık, ne diye Sağlam Kafa temalarını ücretsiz yaptım ki.. Ücretli yapsaydım en azından bi 5 kuruş girerdi cebime.. Ne bencil insanlarsınız!!
Biz en azından birşeyler yapmaya çalışıyoruz, yaptığımız işi anlamlandırmak için çalışıyoruz. Sizin gibi boş mesajlar, boş konular açmıyoruz. Tek derdimiz post kasıp burada admin, şef, moderatör, grafiker olmak değil. En azından 5 kuruş kazanmak için çaba sarfediyoruz, yaptıklarımızın bir amacı var.
(27-04-2013 Saat: 17:52)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tam ben konu açıcaktım ama sen açmışsın :D
+
Hemen Kapanmalı Bence..
Admin'e bildirin, kapatsın. WeBBoSS, AloneBoss gibi büyük sitelerimizin olması, kimilerine fazlaca batmış gibi görünüyor zaten.
(04-05-2013 Saat: 13:26)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burda namus bekçiliği falan mı yapıyorsunuz? Gereken yapıldı kaldırıldı. Aloneboss hepinizdende daha dindar bir insandır forumlarla bu aralar fazla ilgilenmiyor ben oranın adminiyim benimde reel hayattımdaki yoğunluğumdan görmedim.Ayrıca bizim reklamlarımız hiç kimseyi ilgilendirmez Ares'inde dediği gibi.
(04-05-2013 Saat: 01:49)maHmut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gördüğünüz Şey Site İçinde +18 İçerik Yayını Değildir... Deneme Amaçlı Ekleyip Reklam Şirketini Kontrol Etmek Amacıyla Daha Sonra Reklam Kodunun Kaldırılmamsı Yani Unutulması Sonucunda Bu Görüntü Ortaya Çıkmıştır... 5 Kuruşluk Paranın Derdinde Değildir O Site... Ayrıca Belirtmek İsterimki WeBBoSS Hakkında Yapılan Saçma Sapan Söylemlerden Vazgeçin... Anahatar Kelimeler Nezamandan Beri Spam Oldu ? Sitedeki Açılan Popup Reklamına Gelince Gereği Yapılır Kaldırılır... Terbiyesizlikle İtham Eden Şahıslar Bi Aynanın Karşısına Geçin Be Bukadar Sahtekar Olmayın :)
(04-05-2013 Saat: 03:18)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mahmut'cum niye bukdar dert ediyorsun kardeşim ya kimileri anlamıyor bazı şeyleri hoşgörmek gerekir anatarkelimeleri'de spam diyenlere buradan gülüyorum suan :D Ek olarak reklamlar Hiçbir üyeyi buradan ilgilendirmez herkez kendi websitenisiyle sorumludur Kuralları İhlal edebilecek bir unsur yoktur Mahmut'cum başarılar dileriz :)
Benimle konuşan kişiler, benim nasıl biri olduğumu az çok bilirler. Böyle seviyesiz bir sitede sizin gibi aklı başında, seviyeli, hemen galeyana gelmeyen, hiçbir şey hakkında; düşünemeden, kesin hükümlere varmayan arkadaşlar da varmış. Böyle bir durumda aklı başında davranıp, arkamda olduğunuz için teşekkür ederim.