07-11-2012 Saat: 18:10
(07-11-2012 Saat: 18:05)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(07-11-2012 Saat: 17:13)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlamadım.
Al bendende o kadar.Konuyu birisi tek mesajda Türkçeye ve noktalamalara uyarak anlatsın olayı sonuçlandırayım.Ayrıca Emre12 Öğeyi Denetle Kullandığından süpheleniyorum.Semihin öyle bir mesaj attığını sanmıyorum.
Şefim Anlatıyorum Zaten Fotoğraflarda Kanıt Vs Herşey var. Emre12 bana destek.10tl.netde kanka forumuma gel sana bişey dicem burada mesajları kaydediyorlar bakıyorlar bazen dedi bende tamam dedim gittim geldim kanka diye mesaj attım dediki bana geri olarak kanka sen rank seti yap ben destek.10tl.netde benim diye paylaşıyım senide forumumda tema uploader olarak yaparım dedi.Bende Bu destek.10tl.net kurallarına aykırı dedim fotoğraftada var sonra cevap felan yazmadım herşey var kanıt felan emre12 nin bu ıp adresiyle o forumdaki ıp adreside aynı.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı
Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.