https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emre12 Senden Beklemezdim (Bütün Yetkililer Baksın Ve Üyeler)
(07-11-2012 Saat: 18:05)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 17:13)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlamadım.

Al bendende o kadar.Konuyu birisi tek mesajda Türkçeye ve noktalamalara uyarak anlatsın olayı sonuçlandırayım.Ayrıca Emre12 Öğeyi Denetle Kullandığından süpheleniyorum.Semihin öyle bir mesaj attığını sanmıyorum.

Şefim Anlatıyorum Zaten Fotoğraflarda Kanıt Vs Herşey var. Emre12 bana destek.10tl.netde kanka forumuma gel sana bişey dicem burada mesajları kaydediyorlar bakıyorlar bazen dedi bende tamam dedim gittim geldim kanka diye mesaj attım dediki bana geri olarak kanka sen rank seti yap ben destek.10tl.netde benim diye paylaşıyım senide forumumda tema uploader olarak yaparım dedi.Bende Bu destek.10tl.net kurallarına aykırı dedim fotoğraftada var sonra cevap felan yazmadım herşey var kanıt felan emre12 nin bu ıp adresiyle o forumdaki ıp adreside aynı.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
korkma grafiker olcan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Araştırdım Biraz Polis dayımıda aradım Aydın kesirde yaşıyormuş fakat ben ankara olmasından şüpheleniyorum.. :S
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çocugun yası 12 geçen gün telde konustum daha cocuk be
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:11)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 18:04)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 18:03)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tehdit mi ediyorsun.

Tehtid felan etmiyorum yalancılığınla polisde görüşeceğiz.

Yaşınız kaç daha sizin. Yok polisle görüşeceğiz felan. Tehdit.

Tehtid Değil Bu, Resmen öğreyi denetle yapmış kendi suçluyken beni suçlu buluyor kardeşim.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:13)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Araştırdım Biraz Polis dayımıda aradım Aydın kesirde yaşıyormuş fakat ben ankara olmasından şüpheleniyorum.. :S

sende o atarlı kız gibisin dayım polis vb. :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:13)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çocugun yası 12 geçen gün telde konustum daha cocuk be

Sen Beni telefonla hiç aradınmı hep çaldırdın? yasımda 12ymiş gel istanbula gör.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:14)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 18:13)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çocugun yası 12 geçen gün telde konustum daha cocuk be

Sen Beni telefonla hiç aradınmı hep çaldırdın? yasımda 12ymiş gel istanbula gör.

bayram 1. günü unutma çocuk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:14)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 18:14)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

bayram 1. günü unutma çocuk

Hıhı..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yalan atma aradım şahitlerimde var 4 arkadaşdık sesini duydular benle biraz dalga bile geçtiler ''daha cocuk ... bu kanka mısınız :D '' diye filan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:17)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yalan atma aradım şahitlerimde var 4 arkadaşdık sesini duydular benle biraz dalga bile geçtiler ''daha cocuk ... bu kanka mısınız :D '' diye filan

Evet arkadaşım tamam tamam al arkadaşlarıda istanbula gel eğer gelirsen öm at açık adres veririm
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence açık adres verme çünki arkilerim serseri bişi olur okey ondan sonra bizden bilirler çocu öldürdünüz daha 12 yasındaydı diye :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:06)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 18:05)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 17:13)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlamadım.

Al bendende o kadar.Konuyu birisi tek mesajda Türkçeye ve noktalamalara uyarak anlatsın olayı sonuçlandırayım.Ayrıca Emre12 Öğeyi Denetle Kullandığından süpheleniyorum.Semihin öyle bir mesaj attığını sanmıyorum.

zaten sizde onlardansınız siz bile sevmiyonuz benı bısı yapıyoz neden öle yaptın vb. yaranılmıyo sizede alın yetkimi üye oluyorum

Neden bana yaranacaksın ki?Yalakalık yaranma değildir.Siz işinizi çocuk oyuncağı yapıyorsunuz.Tema istek konusuna Kilit+Çöp yaparak mı? Konu Silerek Mi bana yaranacaksınız.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne zaman yalakalık yaptım grafiker yaptırmısınız teşekkürler diye o zaman yaptım ondan sonra naptım hadi söleyin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Konu Bence Çok Uzadı
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:24)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Konu Bence Çok Uzadı

doğru uzadı ancak adamlar bişiler söylüyor bakalım daha neler sölicekler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çocuk oyuncağına döndü iyice herşey uzattıkça uzatıyorsunuz fakat uzattığınızdada battığınızı bilmiyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dur baakalım Semih Y. ne yazacak onu beklıyorum yeni bir şikayet daha gelır belkı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yine Foruma Damlamış Diyecekler Konuyu Gördüm Birşeyler Söylemek İstedim Son Olarak;
Emre12 nin yaptığı yanlış ve yasak bir davranış Semihh kardeşimizin uyarması güzel birşey ama ben yapmam yapmıyorum vs demesi lazımdı.
Madem Kankasınız Kankalar Arasında Sırlar Olur.
Semihh Kardeşim Şahsen Ayıp Etmişsin Tamam Yaptığı Yanlış Ama Devam Ederse Yetkililere Bildiririm Diyebilirdin Hemen Yapman İyi Olmamıs.
Emre12 Sende Kardeşim Bence Kendin Yap Kötü Olsun Ama Alıntılara Benim Demekten İyidir.Kimsenin Senin Yetkinde Gözü Yok Çok Fazla Rütbe Muhabbeti Yapıyorsun Bence Yapma.

Haydi Selametle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:35)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yine Foruma Damlamış Diyecekler Konuyu Gördüm Birşeyler Söylemek İstedim Son Olarak;
Emre12 nin yaptığı yanlış ve yasak bir davranış Semihh kardeşimizin uyarması güzel birşey ama ben yapmam yapmıyorum vs demesi lazımdı.
Madem Kankasınız Kankalar Arasında Sırlar Olur.
Semihh Kardeşim Şahsen Ayıp Etmişsin Tamam Yaptığı Yanlış Ama Devam Ederse Yetkililere Bildiririm Diyebilirdin Hemen Yapman İyi Olmamıs.
Emre12 Sende Kardeşim Bence Kendin Yap Kötü Olsun Ama Alıntılara Benim Demekten İyidir.Kimsenin Senin Yetkinde Gözü Yok Çok Fazla Rütbe Muhabbeti Yapıyorsun Bence Yapma.

Haydi Selametle.

doğru diyosun nasıl olsa hepsi kötü ranklarımın olsun ancak emek vererek yapıyorum bana hoş geliyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping