https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emre12 Senden Beklemezdim (Bütün Yetkililer Baksın Ve Üyeler)
Arkadaşlar Emre12den Beklemezdim, Yazıklar Olsun Herşey Fotoğrafta, Açıkcasına Gözüüküyor..

fq8px.jpg

fq8s0.jpg

Sitesine Gittiğimde Ona Geldim Kanka diye bir mesaj attım ve baktım beni tema uploader yapmış.

fq8tc.jpg

Benden Rank istedi ve destek.10tl.netde paylaşıyım senide sitemde tema uploader yapıyım dedi ve ben kanka bu destek.10tl.net kurallarına aykırı değilmi ama dedim..

fq8v5.jpg

Bana Sen Söylemessen Birşey Olmaz işte hem senide tema uploader yaparım tema paylasırsın dedi ;

fq8w5.jpg

Bende daha cevap yazmadım, Forumun Emre12ye ait olduğuna kanıt (Ona Bişey Diyip Aldığım Kadarıyla Belki doğru değildir bilmem ama 88.241.189.85 buymuş ıp adresi bu forumdada emre12nin ip adresine bakın) ;
fq8x9.jpg

Emre12nin konuları ;
fq90n.jpg

Forumdaki Admin'in konuları ; (Ona Bişey Diyip Aldığım Kadarıyla Belki doğru değildir bilmem ama destekforum.10tl.netdeki adminin ıp adresi bu 88.241.189.85 buymuş ıp adresi bu forumdada emre12nin ip adresine bakın) alın size bi kanıt daha emre12nin konularına girin destek.10tl.netdeki destek forum yetkili arıyor felan var..

fq924.jpg
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Semih Y. kafanmı bozuk tamam doğru ondan sonra kuralları okudum yanlış verseydinde koymucaktım bu birr..

2.si Balıkesir StyLa biziz sen kimsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Yetkililer tarafından değerlendirilimeli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:05)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Semih Y. kafanmı bozuk tamam doğru ondan sonra kuralları okudum yanlış verseydinde koymucaktım bu birr..

2.si Balıkesir StyLa biziz sen kimsin

Yalan, söyleme okumadın hiç bişey daha 2 üç saniye önce destek forumunda konuyu paylasmadan hemen 2,3 saniye önce kanka yapıcakmısın diyodun..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pelesenk zaten grafiker değilsin diye rütbemi kıskanıp duruyosun be ne iş sendei bu rütbe merkaı anlamadım tamam rütbemı ıstıyon yetkililere mesaj atıyom grafiker o olsun diye bi taraflarınız şişti demi ben grafiker olunca.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Bu Yaptığın Yanlış Semih Birbirinize knk Diyonuz Görünüşe Göre samimisiniz O Senden Bişe İstemiş ama Senin Böle Yapman Yanlış Bence İyi Arkadaş Olsaydın bunu Yapmazdın Ama Emreninkide hatalı olmuş grafiker kendi rankını yapmalı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:09)InfeqTecq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Bu Yaptığın Yanlış Semih Birbirinize knk Diyonuz Görünüşe Göre samimisiniz O Senden Bişe İstemiş ama Senin Böle Yapman Yanlış Bence İyi Arkadaş Olsaydın bunu Yapmazdın Ama Emreninkide hatalı olmuş grafiker kendi rankını yapmalı

Yapmayacaktım Evet, Ama o bunu yapmazdı ona bişey olmuş o hak yemezdi yalan söylemezdi
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:09)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pelesenk zaten grafiker değilsin diye rütbemi kıskanıp duruyosun be ne iş sendei bu rütbe merkaı anlamadım tamam rütbemı ıstıyon yetkililere mesaj atıyom grafiker o olsun diye bi taraflarınız şişti demi ben grafiker olunca.

Yeter artık ya düzgün konuş.Terbiyemi bozmak veya tartışma ortamı yaratmak istemiyorum sadece yetkililerin bu mesajalrını okumalarını istiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadşalar sinirlendim ellerim ayaklarım tıtrıyo sinir hastasıyım kusura bakmayın hap yutcam en az yarım saat baygın olcam :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne olduğunu anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:09)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pelesenk zaten grafiker değilsin diye rütbemi kıskanıp duruyosun be ne iş sendei bu rütbe merkaı anlamadım tamam rütbemı ıstıyon yetkililere mesaj atıyom grafiker o olsun diye bi taraflarınız şişti demi ben grafiker olunca.

Seni kim kıskanıcak grafik intiharı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin yaptığın terbiyesizlik değil benimkimi terbiyesizlik?Yazık...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Yahu biz senin rütbeni niye kıskanalım direk rütbeni söz etme.
O rütbeyi de haketmiyordun zaten Niye kıskanıcaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:27)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yahu biz senin rütbeni niye kıskanalım direk rütbeni söz etme.
O rütbeyi de haketmiyordun zaten Niye kıskanıcaz

Evet Çalışmalarına bakarak diyorum bunu
sen koymuycaktım kuralları okudum demişin ama Ömde Semih Sana yasak olur demiş sen demezsen bişiy olmaz demişin yani Öm İle Cevap Birbirini tutmuyo bi grafikerden böyle bir şeyi beklemezdim doğrusu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:52)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam ölyleyse koymim dedim ancka bide şu ö.m.'ye bakın az önce girdi ö.m. attı ve ardından ban attım;

fqb14.jpg

Hadi bunada beklıyorum yorum ?

Allahım yalancıya bak olum sen ne yalancı bi çocuksun Allah Görüyo bu yaptıklarını yalancı bide hastayım diyo arkadşalar şimdi destek forumundan girdim hesabıma şifreyide değştirmiş
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:58)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kendimden mi koyuyom gönderdin tabii yalan atma bak şimdi burda hastayım tabii gel gösterem reçeteyi yada hapı

Yemin Etsene ama senin yemininede inanılmaz Allah Kahretsin seni seni gidi grafikermiş yalancı ben göndermişim öyle mesaj heee bide herşeyimi değiştirmiş gitmiş takımımıda en iğrendiğim takım trabzonspor yapmış. utanmıyomusun bekle senin telefon numaran bende var. Numaranla ıp adresinle bekle bakıyım polisle kapına nasıl geliyorum.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:03)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tehdit mi ediyorsun.

Tehtid felan etmiyorum yalancılığınla polisde görüşeceğiz.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 17:13)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlamadım.

Al bendende o kadar.Konuyu birisi tek mesajda Türkçeye ve noktalamalara uyarak anlatsın olayı sonuçlandırayım.Ayrıca Emre12 Öğeyi Denetle Kullandığından süpheleniyorum.Semihin öyle bir mesaj attığını sanmıyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:03)EmRe12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tehdit mi ediyorsun.

tamam alsınlar yetkimi ne yaparlarsa kime verceklerse versinler ne Semih y. ne Pelesenk ve ne diğer kişiler iyilik yap denize at dedikleri bu olsa gerek butun mesajlarımı sılıyorum. tamam siz haklısınız

hehe kendin atmıssın üyeliğimden kendine email haha keriz felan yazmıssın utanmaz..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-11-2012 Saat: 18:05)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2012 Saat: 17:13)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlamadım.

Al bendende o kadar.Konuyu birisi tek mesajda Türkçeye ve noktalamalara uyarak anlatsın olayı sonuçlandırayım.Ayrıca Emre12 Öğeyi Denetle Kullandığından süpheleniyorum.Semihin öyle bir mesaj attığını sanmıyorum.

zaten sizde onlardansınız siz bile sevmiyonuz benı bısı yapıyoz neden öle yaptın vb. yaranılmıyo sizede alın yetkimi üye oluyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping